- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Ellerine sağlık.Sonuçlari paylaştım bayanlar umarım doğrudur şu an özgüven sorunu yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık.Sonuçlari paylaştım bayanlar umarım doğrudur şu an özgüven sorunu yaşıyorum
Sonuçlari paylaştım bayanlar umarım doğrudur şu an özgüven sorunu yaşıyorum
Karar defterindekızlar merhaba,
495. etapta 76,1 ile bildirimsiz izne ayrılan sarraf arkadasım 85 kilo ile geri dönmek istiyor ama izinde sağlık sorunları yüzünden vitamin ilaç vs. kullanmış kiloların bi kısmını o yüzden almış listeye geri dönmesi için kilo vermesi gerekiyor mu bu durumda ?
Karar defterinde
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
izne ayrılırken sağlık sebebiyle diye belirtilmişmiydi? ben sağlık sebebiyle izne ayırdığım üyelerde kg artışını extrem durum 1 e göre yapıyorum ama sağlık sebebiyle eğer ayrılmadıysa kg vermesini bekliyorum listeye almak için mesele ameliyat olacak üyelerimde uyguladım ama izne ayırırken sağlık sebebiyle diye yazmıştım
Arkadaşlar 21 Etap 5. Hafta performans yarışması sonuçları aşağıdadır. Umarım hata yoktur,
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-18#post-50012867