Cuma günü bildirimler gelince hemen yapma imkanın var mı ? Bazen akşam 8 olmadan tüm sonuçlar gelmiş oluyor .
Telefondan da zor değil , önemli olan sıralamanın doğru olması ve bireysel sıralama .
Alkışı , nazar boncuğu süsü püsü olmasa da olur .
Kolay gelsin çok .
Cnm cuma günü saat 20.00 ye kadar takımların listesini düzenleme hakkı olduğu için beklenmesi gerekiyorcuma günü saat 5,30 a kadar işteyim sık sık kontrol edicem bitmiş olursa hemencik hallederim ama yetişmezse eğer cumartesi müsait zamanımda halledicem inşallah sorunsuz bi şekilde
o zman mecbur cumartesi telefondan halledicem zaten haftaya sıra bende ben deneyerek alıştırırım kendimi o zaman akadar :) cok teşekkürler :)Cnm cuma günü saat 20.00 ye kadar takımların listesini düzenleme hakkı olduğu için beklenmesi gerekiyor
Cnm cuma günü saat 20.00 ye kadar takımların listesini düzenleme hakkı olduğu için beklenmesi gerekiyor
Sonuçlar gelince listeleri hazırlar pc den , yine 20:00 e kadar bekler ... eğer düzeltme olmazsa hazır listeyi telden paylaşması çok daha kolay olur diye düşündüm .
kaptinn
Bende katilmak istiyorum 165 boy kilo 87 bir cocuk annesiyim 67 ye dusmek istiyorum kizlarrMerhaba Arkadaşlar,
Forumumuzda yer alan bir topikte Cuma günü tartılan ve kilosunu paylaşan arkadaşlarımız var. Bu geleneği, küçük bir ekleme ile devam ettirmek istiyorum.
Açılan hemen her topiğe, duygularımızı yazıyor, desteklerimizi veriyor, önerilerde bulunuyor ya da sorularımızı sorarak cevaplar arıyoruz. Kalabalıkta dolaşıyor görünmemize karşın aslında bireysel takılıyoruz. Bazı arkadaşlarımız sevimli gruplar kurmuşken, yalnız kalanlar ya da karmaşada kaybolanlar da olabiliyor.
Fazla zamanınızı almadan önerime geçmek istiyorum.
Beşer kişilik gruplar kuralım. Katılımcı sayısına bağlı olarak, bu sayıyı arttırabilir ya da azaltabiliriz. Grupta yer alan kişilerin ayrı, ayrı kilosu ve toplamı Cuma günleri buraya yazılsın. Bir hafta sonraki Cuma günü, yeni kilolar yazılarak % fark tespit edilsin. Alınan sonuçlara göre de oluşturulacak gruplar arasında ilk üçe girenler açıklansın.
Grupları oluşturma biçimi olarak da önerim şudur; açmış olduğum bu topiğe, "katılıyorum" şeklinde olumlu mesaj yazanları 1,2...,5 şeklinde, mesaj önceliğine bağlı olarak belirleyebiliriz.
Böylece tatlı bir rekabet havasında, daha da dayanışma sağlamış olarak keyifli bir zaman geçireceğimizi düşünüyorum. Ne dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
Cnm yanlış yere yazmışın amaBende katilmak istiyorum 165 boy kilo 87 bir cocuk annesiyim 67 ye dusmek istiyorum kizlarr
Ben yeni uye oldum cnm o yuzden pek anlamadim nasil gelcem 9.tkmaCnm yanlış yere yazmışın ama
istersen 9.takıma gelebilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/page-18724 bu linkten gelebilirsin canımBen yeni uye oldum cnm o yuzden pek anlamadim nasil gelcem 9.tkma
Özür diliyorum.Eki Görüntüle 1943261
Burcak41 isimli üyeyi buradaki bilgilere göre mezun etmek istedik ilk giriş kilosu 53 hedefi 48 kg yüzde 80 i 4 kg yapıyor yani 49 olması mezuniyet için yeterli. Farklı bir bilgi yoksa sorun yok gibi görünüyor.
Ellerine sağlık kaptanım..Arkadaşları 21. etap 3. hafta performans raporu hazırlanmıştır. Şu an memleketteyim PC yoktu Tabletten yaptım umarım hata yoktur
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-18#post-49826755
Özüre gerek yok baharcim ne kadar yoğun olduğunu biliyorum hiç sorun değil.Özür diliyorum.
Tamamen benim hatam. Üyenin hedef kilosunu 48 yerine 47 olarak eklemişim listeye nasıl olduysa.
O halde, karnesini hazırlıyorum.
Ellerine sağlık kaptanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?