- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
liste düzenlendi, 4. takım işlem dışı bırakıldı.. tekrar tebrik ederim herkesi
Ellerine sağlık canımliste düzenlendi, 4. takım işlem dışı bırakıldı.. tekrar tebrik ederim herkesi
Emeğine sağlık canımliste düzenlendi, 4. takım işlem dışı bırakıldı.. tekrar tebrik ederim herkesi
canım bu itirazlık bir kony değil kesin kural kurallar beyse onu uygulamalıyız bir kere esneyince artık devamı gelir o yüzden kesindirbana göre de kabul edilmemeli, ama tabii birlik içinde karar almak gerekli İTİRAZI OLAN YOKSA tekrar düzenleyeyim..
canım bu mesajını yeni gördüm eline sağlıkliste düzenlendi, 4. takım işlem dışı bırakıldı.. tekrar tebrik ederim herkesi
liste düzenlendi, 4. takım işlem dışı bırakıldı.. tekrar tebrik ederim herkesi
Emeğine sağlık canım..
Ellerine sağlık canım
canım bu mesajını yeni gördüm eline sağlık
Sağ olunEmeğine sağlık ballikayfe
Daha öncede bikaç kez yaşamıştık cnm.Emeğine sağlık canım
Bildirimimizin kabul edilmeyecegini düşünüyorum. Saat zaten 6 dan 8 e alındı artık haftaya ortalamamizi ikiye bolecegiz ayrıca cezası varmıydı hatırlayamadım şu an.
Ellerine sağlık.Merhaba diyet grupları ailesi sonuç listeleri hazır kontrol ettim tabi ama dilerim yanlışlık olmamıştır olduysa da duzeltiriz herkesi tebrik ederim ve mutlu yıllar dilerim veee seaBahAR hoş geldin,seni burada görmek çok güzel
Teşekkürler kaptanım. Senin dediğin gibi olmalı.arkadaşlar bu konuda esneklik yok eskiden 18 olan son bildirim 20 ye çekildi zaman sıkıntısından dolayı 4. takım kk saatine göre 19.09 yani 20.09 da bildirim yapmış kabul edilemez benim bildiğim ballikayfe kaptanım bana göre kk saati 19.09 da yapılan bildirimden öncekini gözönüne alınarak listelerin yeniden düzenlemesi gerekir
sengcim, karar defterinde zamanında oylanarak yürüülüğe konmuş kurallar neyse ona göe işlem yapılır.bana göre de kabul edilmemeli, ama tabii birlik içinde karar almak gerekli İTİRAZI OLAN YOKSA tekrar düzenleyeyim..
Aynen öyle ve ceza yok. Ben gerekli hatırlatmayı etap raporunda da yapıyorum.Emeğine sağlık canım
Bildirimimizin kabul edilmeyecegini düşünüyorum. Saat zaten 6 dan 8 e alındı artık haftaya ortalamamizi ikiye bolecegiz ayrıca cezası varmıydı hatırlayamadım şu an.
seaBahAR
Baharcım öncelikle hoşgeldin ve iyiki geldin :)
Ben belki çok eski bi üye değilim ama daha uzun süre burda olacam gibi görünüyor :)
Izninle bi rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum
Ceza uygulaması oylamayla kaldırıldı biliyorum ama sonrasında ne 1.olmanın nede sonuncu olmanın bi hükmü kalmadı
Önceden mavi boncuğu kaybetmemek ve en başarılı takım olmak için baya çaba gösteriyorduk
Belki performans cezasını kaptanlar yerine getirmek zorunda kalıyor.
Zaten takımın başarısı yada başarısızlığı,
Takıma uyguladığı disiplin. düzen,paylaşım, motivasyosla
biraz onlarda sorumlu değilmi?
Acaba herşeyi sil baştan yapabilirmiyiz?
Bu konuda senin ve diğer arkadaşlarımın fikirlerini merak ediyorum.
Not:Sen gittikten sonra diskalifiye listesi güncellenmedi cnm.
O zamandan sonra diskalifiye olanlar listeye eklenmedi.