- 20 Eylül 2012
- 21.767
- 87.834
Simdiden takimi kapanmaktan kurtardiniz, kolayliklar diliyorum, kaptanliginiz hayirli olsun.Teşekkür ederim inşallah 6. Takıma faydam dokunabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdiden takimi kapanmaktan kurtardiniz, kolayliklar diliyorum, kaptanliginiz hayirli olsun.Teşekkür ederim inşallah 6. Takıma faydam dokunabilir
Teşekkür ederimSimdiden takimi kapanmaktan kurtardiniz, kolayliklar diliyorum, kaptanliginiz hayirli olsun.
bugüne kadar gösterdiğin ilgi için teşekkürler, kal sağlıcakla..seaBahAR canım 9.takımdan ballikayfe arkadaşımız kaptanlık görevini üstlendi sağolsun.. gerekli düzeltmeleri sen yaparsın... bunca zaman kahrımızı çektin onca zor zamanında bile bizler için uğraştın hakkını helal et canım..
tüm kaptan arkadaşlarım ve tüm yarışmacılarda inşallah sağlıkla kilo verip hedeflerine ulaşaırlar. benim de 6.takım maceram buraya kadarmış. şimdi mezuniyetten sonra aldığım bir kaç kiloyu verme vakti sadece buna ve çocuğuma odaklanmak istiyorum.. hepinizi seviyorummmmmmm...