- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
ya biz kardeş takım olmıyacakmıyız eski kaptanım
unuturmuyum hiç sabah önce size ugradim, biz zaten kardeşiz ki herzaman yaninizdayim ve yanimdasiniz biliyorum sözlerde banusumdahayırlı olsun mürdüm eriğiğm eski takım arkadaslarınıda unutmasın dimi biz seni çok seviyoz
Sevilay80 hamilelik nedeniyle ayrılmıştı açıklamayı düzeltmen sorun olmaz sanırımkızlar yanlış yazmışım sevilay80 3. etap 365. etapta ayrılan üye döndü yazmışım 3. takım olacak değiştirsem sorun olur mu süre bitti ya kelime hatası olmuş başka hata yok değiştiremiyorsamda haberiniz olsun bari sonuç listesini kim hazırlayacak acaba ondan rica edeyim yada değiştirebilirmi hazırlarken
yok canım saat 8 i geçti ne de olsa kural kuraldirdaha önce konuşmuştuk burda sonuç listeleri hazirlanirken düzeltilerek daha iyi olur sanırımSevilay80 hamilelik nedeniyle ayrılmıştı açıklamayı düzeltmen sorun olmaz sanırım
kızlar yanlış yazmışım sevilay80 3. etap 365. etapta ayrılan üye döndü yazmışım 3. takım olacak değiştirsem sorun olur mu süre bitti ya kelime hatası olmuş başka hata yok değiştiremiyorsamda haberiniz olsun bari sonuç listesini kim hazırlayacak acaba ondan rica edeyim yada değiştirebilirmi hazırlarken
kızlar yanlış yazmışım sevilay80 3. etap 365. etapta ayrılan üye döndü yazmışım 3. takım olacak değiştirsem sorun olur mu süre bitti ya kelime hatası olmuş başka hata yok değiştiremiyorsamda haberiniz olsun bari sonuç listesini kim hazırlayacak acaba ondan rica edeyim yada değiştirebilirmi hazırlarken
Sonuç listelerimiz hazır arkadaşlardereceye giren takımlarımızı ve bireyselde derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-110#post-42072289
Düzelttim tatlım
teşekkür ederim canım ayrıca eline sağlıkSonuç listelerimiz hazır arkadaşlardereceye giren takımlarımızı ve bireyselde derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-110#post-42072289
Düzelttim tatlım
teşekkür ederim canım dusunmen yeter zatenTam düzeltirim diye mesaj attım bir baktım gerek kalmamış :)
Adaşımmmm kızzzzzzzzzz çooook teşekkür ederim bende şimdi nasıl yapılıyordu diye sonuç listesine girecektim bir öncekini görüp ona göre yapayım diAllah ne muradın varsa versin ...Aminnnn
Bende yanlış yaparda Moniyi zorda bırakırsam diye çekiniyordum ama hemen girip bakıyorum ve eğer istenirse bir sonraki listeyi seve seve yaparım ( hem o arada ödevimede çalışmış olurum bir hafta boyunca)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?