- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
bahar cım kesinlikle sana katılıyorum bu oylsmaya işk evet oyunu ben verdim 9. takımdan sonra diskalifiye olayında 6 ay geçmesi gerektiğini maalesef unuttum ama burda diğer kaptan arkadaslarıma da biley söylemek istiyorum yeni gelen üyenin 2 ay izne ayrılmaması oylaması yapılırken ben bu uygulamaya hayır oyu kullanmıştım çünkü bana göre bu adaletsizdi ama çoğunluk evet dediği için maalesef bugün yaşadığımız olay başımıza geldi
kaptan arkadaslarım karar defterine işlenecek bir konu olduğu zaman lütfen sadece o anlık değil başımıza gelebilecek daha sonraki durumları da düşünerek oylamaya katılalım bir de bu tarz oylamalarda oyçokluğu değil oybirliği ile oy kullanalım diye sesli düşünüyorum sizlerin bu konu ile ilgili düşüncelerinizi öğrenmek şsterim
kaptan arkadaslarım karar defterine işlenecek bir konu olduğu zaman lütfen sadece o anlık değil başımıza gelebilecek daha sonraki durumları da düşünerek oylamaya katılalım bir de bu tarz oylamalarda oyçokluğu değil oybirliği ile oy kullanalım diye sesli düşünüyorum sizlerin bu konu ile ilgili düşüncelerinizi öğrenmek şsterim