duzelttım canım benım sorun yokKızlar lıstede ızınlı konusunda sıra atlamışım duzeltırmısınız
Zordegıl ızınli olacaktı
ya haddim degil biliyorum ama oyle bakarken gozume carpti yanlis degil mi bu ya?5.takimin uyesiymis.Bstor (93.5/89,7/1,9/%2,03)
canım yanına eklemeyi unutmuşum gecen hafta bildirimde bulunmamıştı sonuç 2 ye bölündü saolasın tatlımya haddim degil biliyorum ama oyle bakarken gozume carpti yanlis degil mi bu ya?5.takimin uyesiymis.
Kuzum benimmm çok afedersin ama senin de bildirim de sorun var galiba...canım yanına eklemeyi unutmuşum gecen hafta bildirimde bulunmamıştı sonuç 2 ye bölündü saolasın tatlım
ayy aynırum yaa hastalıkla ve çocuklarla uğraşmaktan kendimi de unutmuşum bende gecen hafta şehir dışında olduğumdan tartılamayıp bildirimde bulunamamıştıö bstor gibi benim sonuçta 2 ye bölündü kızlar me olur kusura bakmayın iyi ki yazdın canım onu da düzeltsem öok mu ayıp olur?Kuzum benimmm çok afedersin ama senin de bildirim de sorun var galiba...
70.6/71/-0.2 yazmışsın.
Rica ederim ne demek canım.tesekkürler gogo 10 dk dır cepten yapmaya çalışıyordum
Ne ayıbı bitanem?olur öğle şeyler.ben de tel.layım yoksa hallederdim ki zaten gogom hall etmiş...ayy aynırum yaa hastalıkla ve çocuklarla uğraşmaktan kendimi de unutmuşum bende gecen hafta şehir dışında olduğumdan tartılamayıp bildirimde bulunamamıştıö bstor gibi benim sonuçta 2 ye bölündü kızlar me olur kusura bakmayın iyi ki yazdın canım onu da düzeltsem öok mu ayıp olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?