- 20 Ekim 2013
- 15.855
- 20.890
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten seabahar ın nıtlarında görünür hiç uğraşma tekrardan ellerine sağlıksonuç listeleri hazır kızlar derceye giren takımları tebrik ederim yanlışlık varsa kusura bakmayın haber verin hemen düzelteyim toplight senin birkez bildirimde bulunmadığın uyarıyı yeni gördüm ya tekrar paylaşayım o nedenle 2 şer tane olacak artık
öok hızlısın ben sana gerek yok diyene kadar sen eklemişsintekrar paylaştım kızlar toplight notunu ekledim canım
olsun ya sorun olmasın bir daha kopyala yapıştır yaptım zaten bireysel derecelerde sıkıntı yoktur umarım yüzdelerden biraz zor çıktımcanım zaten seabahar ın nıtlarında görünür hiç uğraşma tekrardan ellerine sağlık
Bence de yeni takımında olmalı ve onların listesinde 5.takımdan transfer oldu diye yazılmalı...sevgili kaptan arkadaşlar izindeyken başka takıma transfer olmak isteyen üye izin dönüş kilosu ile yeni takımında başlasın
1. takım evet / hayır
2. takım evet / hayır
3. takım evet / hayır
4. takım evet / hayır
5. takım evet
6. takım evet / hayır
7. takım evet
8. takım evet / hayır
9. takım evet / hayır
13. takım evet / hayır
14. takım evet / hayır
aynurcum ben oylamayı başlattım ama burda sadece beril i örnek olarak verdim kütfen beril cim ne olur yanlış anlama o yüzden karar defterine bu konuda bir açıklama getirilsin diye bir yola başvurdumBence de yeni takımında olmalı ve onların listesinde 5.takımdan transfer oldu diye yazılmalı...
Tamam canım anladık zaten.berilcim bundan asla alınmaz bence...aynurcum ben oylamayı başlattım ama burda sadece beril i örnek olarak verdim kütfen beril cim ne olur yanlış anlama o yüzden karar defterine bu konuda bir açıklama getirilsin diye bir yola başvurdum
Ellerine sağlık..sonuç listeleri hazır kızlar derceye giren takımları tebrik ederim yanlışlık varsa kusura bakmayın haber verin hemen düzelteyim toplight senin birkez bildirimde bulunmadığın uyarıyı yeni gördüm ya tekrar paylaşayım o nedenle 2 şer tane olacak artık
Zaten sadece liste notları düzeltmen olmuş iki kere.. Dediğin gibi hatalı bir bildirim yok.canım zaten seabahar ın nıtlarında görünür hiç uğraşma tekrardan ellerine sağlık
Hatırlayan söyler.. isim veremiyorum şimdi..kaptan arkadaşlar ve seabahar cım sizlerle bir konu konuşmak istiyorum karar defterinde maalesef bulamadığım
takımlar arası transfer konusu bu hafta 5. takımdan 9. takıma bir üyemizi transfer ettik
berilcim senin üzerinden örnek vereceğim kusura bakma transfer olan arkadaş 391. etapta izne ayrıldı 395 etapta 9. takıma transfer olmak için listeye aldık arkadasımız kg alarak izinden döndü bizim takımda devam etseydi sorun değil ama şimdi 9. takım üyesi olarak devam edecek yani sonuç 5. takım için eksi bir değer aynı şekilde bir arkadaşımız daha vardı onunda bu hafta listeye girmesini rica etmiştim hatta bizim takımlistesinin bu kadar geç eklenmesinin sebebi o arkadasımızı beklediğim içindi şindi haftaya gene aynı şey olacak ve biz 2. notamızı alarak aslında takımımızda olmayan arkadaslar için sarı kart yiyeceğiz bu sebeple bir sonraki postta bir oylama paylaşacağım sebebi budur
telekkür ederim bahar cım listeyi düzeltiyorumEllerine sağlık..
Zaten sadece liste notları düzeltmen olmuş iki kere.. Dediğin gibi hatalı bir bildirim yok.
Notları bendeki listeye ekledim.
Hatırlayan söyler.. isim veremiyorum şimdi..
İzinden dönen bir arkadaş oldu geçenlerde ve başka takımda başladı. O gün bu konuyu konuşmuştuk.
Tranfer kuralının sadece aktif yarışmacılar için geçerli olduğunu, izinden dönen yarışmacılar için geçerli olmadığını iletmiştim. Ve ilgili üyemiz de dönüşünü transfer olduğu takımda yaptı zaten.
Yani oylamaya sunulacak bir şey yok, zaten senin önerdiğin şekilde çalışıyor sistem.. Ancak haklısın, bu dip notu karar defterine ekleyeyim.
Ve mevcut uygulamaya göre berili listende göstermen gerekmiyordu zaten.. Listeni buna göre düzenleyip, sıralama listesini de düzenlersen sevinirim..
Etap raporunu bekletiyorum o halde..
Keşke hatırlayan bir arkadaş çıksaydı da listeler bitmeden çözülseydi bu iş.. Özel mesajda değil paylaşımda konuştuğumuz bir konuydu çünkü..