- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
ben kk ve gruplarla ilk orda tanismistim.kahvemi alip gelirim arada.kilo almadin ama degilmi yanlizca kaptansin
Evet bitanem hep söylerim beni 4.takıma aldığın ve güzelce motive ettiyin için ilk önce sana ömür boyu minnettarım.19kilo verdim ve burada kalıp hem kendi kilomu kprumak için hem de zayıflamak isteyen hatunlara yardımcı olmak için kaptan olmak istedim ve çok şükür kabul edildim.iyiyim canimin ici senin zayiflayip mezun olmana yetisemedim ama geldim saglicakla nerdesin fistik kaptanlik nasil
Ne diycek güzelimmm?amann yeter artık zaylflama.böyle zayıflık yaklşmıyor sana.ayyy hatırladınmı?1keresinde 1tabak patates kızartmasını kendim yemiyeyim diye ısrar kiyamet ona yedirdiyimi....aylflama.böyledimple Ben zayif günleri gecirip ucusa yani Kilo almaya gectim.jet hiziyla avatarindaki resim haziran sonu Eve geldiginde cekildi
damlacim sen zaten beraber Takimda oldugunuz dönemdede azimliydin süpriz olmadi ama kaynan bu haline ne diyor Merak etmixor degilim
Swetdimple Ben zayif günleri gecirip ucusa yani Kilo almaya gectim.jet hiziyla avatarindaki resim haziran sonu Eve geldiginde cekildi
damlacim sen zaten beraber Takimda oldugunuz dönemdede azimliydin süpriz olmadi ama kaynan bu haline ne diyor Merak etmixor degilim
Tekrar hoşgeldin canım benim geldigin yer senleniyor çiçekler açıyor ne güzel. Ben demirbaş oldum dediğin gibi dahada uzun süre burdayım. Sayende yeni bir kaptan bile yetistirdik gördüğün gibi. Iyiki geldin ne iyi ettin.uzun bir aradan sonra selam hepinize........
püsküüt onca aklima geldinki anlatamam yazmadim yazamadim-hatta bir gece rüyamda bana nar topladin benim kizlarla benim bahceden bana suyunu siktin icirmeye calistin.neyse canimmmmmmmmm sonuc geldim gene..
gözüm abenime takildi yarismaci olmus, akrep yine listelerde gördüm sevindim, landyline ikinci mezuniyetinden sonra sahalara inmis yine, gogom demirbas gibi hala takimda, damlanur yuvadan ucmus zayiflamista kaptan olmus görünce eski yazismalar aklima geldi.toplight i gordum tanismasakta isim asinaligindan sevindim.
kisacasi kizlar hepinizi gördüme cok sevindim cunku burayi ve sizleri cok özledim.......
beril
teşekkür ederiz püsküüt cüm ellerine sağlık tatlımSen aşk mı doğuyo diyince fark ettim ki.. etap raporuna geçirirken düzeltmeyi unutmuşum..
Şöyle ki:
Bu hafta kura 8. takıma çıkmıştı. Ve bildirimde hata yok.
Ayhh böyle kocaman yazdım ama.. 8. takım görsün diye yani..
Analiziniz az önce taze taze eklendi efem.. ve muhteşem bir sonuç.. Tekrar tebrikler!
hoşgeldin telrar aramıza burası kesinlikle bağımlılık yapıyoruzun bir aradan sonra selam hepinize........
püsküüt onca aklima geldinki anlatamam yazmadim yazamadim-hatta bir gece rüyamda bana nar topladin benim kizlarla benim bahceden bana suyunu siktin icirmeye calistin.neyse canimmmmmmmmm sonuc geldim gene..
gözüm abenime takildi yarismaci olmus, akrep yine listelerde gördüm sevindim, landyline ikinci mezuniyetinden sonra sahalara inmis yine, gogom demirbas gibi hala takimda, damlanur yuvadan ucmus zayiflamista kaptan olmus görünce eski yazismalar aklima geldi.toplight i gordum tanismasakta isim asinaligindan sevindim.
kisacasi kizlar hepinizi gördüme cok sevindim cunku burayi ve sizleri cok özledim.......
beril
canım artık izinli oluup da 6 ay geçse de diskalifiye edilmiyor yanlış hatırlamıyorsam böyle bir karar alınmıştıPüsküüt um beril77 geri döndü 355 . etapta bildirim yapıp izne ayrılmıştı 28 hafta olmuş aytilali diskalifiye listesinde adı yok.yarin listeye alabilirmiyim ?
Bende öyle karar aldik diye hatırlıyorum ama karar defterinde göremedim emin olmak için sorayım dedim.günaydın arkadaşlar
teşekkür ederiz püsküüt cüm ellerine sağlık tatlım
hoşgeldin telrar aramıza burası kesinlikle bağımlılık yapıyor
canım artık izinli oluup da 6 ay geçse de diskalifiye edilmiyor yanlış hatırlamıyorsam böyle bir karar alınmıştı
4 gündür yoğun bir iş seyahatindeydim sizlere önce meraba deyip takımımıza gideyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?