Bayram tatili olunca arefe gününden memleketlerine gidenler olabilir aslında etap birleştirilebilir...sevgili püsküüt ve takım arkadaşlarım malum haftaya cuma arefe bildirim olacak mı? yoksa bayramdan sonraki hafta mı yapacağız bildirimi?
kizlar telden giriyorum biriniz 5.takimda toplightin yuzdesini yazarmi -0, 27 ve ortalamalarida 0, 71 oluyor benim buldugum
sweetimmm aynı andamı ekledik naptık
canım sağolasın takımla ilgilendiğin için bütün gün temizlik vardı evde o kadar yoğundum ki hiç aklıma bile gelmedi liste
az önce markette saate bi baktım 17:30 eve nasıl geldim bilmiyorum, liste aklıma gelince
ellerine sağlık tatlım geçmiş olsun cezanızda bitti inşallah bi daha ceza almazsınızhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sonuc-listeleri.153328/page-96#post-36993515
Sonuç listeleri hazır arkadaşlar. Nihayet cezamızın son haftası da bitti.Sizlere tavsiyem ceza almamaya dikkat edin cidden her hafta liste hazırlamak zor oluyor. Bundan sonra inşallah ceza almak yok.
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Alanlara da mutlaka ceza vermeyi unutmayın
Ellerine saölık canım.dereceye giren arkadaşları 7.takım adından kutlarız...başarılarınızın devamını dileriz...e tabi bizden sonrahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sonuc-listeleri.153328/page-96#post-36993515
Sonuç listeleri hazır arkadaşlar. Nihayet cezamızın son haftası da bitti.Sizlere tavsiyem ceza almamaya dikkat edin cidden her hafta liste hazırlamak zor oluyor. Bundan sonra inşallah ceza almak yok.
toplightcım siz aranızda karar verin her zamanki gibi..sevgili püsküüt ve takım arkadaşlarım malum haftaya cuma arefe bildirim olacak mı? yoksa bayramdan sonraki hafta mı yapacağız bildirimi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sonuc-listeleri.153328/page-96#post-36993515
Duyuru:
Sonuç listelerini düzenleme işi son sekiz haftadır önce 2. takım sonrasında da 13. takıma aitti.
Bundan önce son kez 3. takım hazırlamıştı. Yani sıra 4. takıma geçmiş oluyor.
Ancak bayram kararınızı henüz almadığınız için karar defterimizde ilgili bölümü güncellemedim. Bana iki kere iş çıkmasın diye.. Şimdilik bekliyorum, haberiniz olsun.
Unutursam hatırlatın ama siz de hatırlayın ki sıra 4. takımda..
Bu hafta yola düşüyorum ben.. Zaman buldukça bakıcam elbette..
Kizlar aslinda sadece bu haftalik cuma degilde bildirimleri persembe yapsak .
2 hafta uzun oluyor kilo bildirmeyince ister istemez saliyor insan ..
Tabi cogunluk icin nasil uygunsa uyariz bizde ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?