- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
Sonuç listeleri hazır arkadaşlar. Kilo verebilen herkesi tebrik ediyorum veremeyenleri ve özellikle alanları kocaman kınıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&p=35908569#post35908569
Püsküüt cüm seyahat dönüşünde 1.takimin kaptan sosyestetik kaptan yardımcısı_leila_ olarak guncelleyebilirmisin rica etsem. Tekrar iyi tatiller ve şimdiden teşekkürler.
1, takımın yeni kaptanı hayırlı olsun gogocummmmsosyetestik başarılar dilerim bitanemmm
1, takımın yeni kaptanı hayırlı olsun gogocummmmsosyetestik başarılar dilerim bitanemmm
Tatilden döndüm bonibonlarım..
Şimdi... nerede kalmıştık..
Geçen haftaki etap raporunu yapıcam, yarınki etap raporunu yapıcam.. hmmm.. başka başka.. hah bi de ay sonu olduğu için aylık sıralamayı yapıcam..
Hepsini yapıcam, bitiricem, yavaş yavaş yapıcam belki hızlı hızlı yapıcam..
Sonuç olarak dedim ya.. döndüm.
Tamam tatlım, şimdi hallediyorum.. Hayırlı olsun..Püsküüt cüm seyahat dönüşünde 1.takimin kaptan sosyestetik kaptan yardımcısı_leila_ olarak guncelleyebilirmisin rica etsem. Tekrar iyi tatiller ve şimdiden teşekkürler.
Ellerine sağlık.. Kınama işini de sevdim..Sonuç listeleri hazır arkadaşlar. Kilo verebilen herkesi tebrik ediyorum veremeyenleri ve özellikle alanları kocaman kınıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&p=35908569#post35908569
Teşekkürler kallisim..Püsküütüm hoşgeldinde yapacakların için telaş yapma..
Acil değil ama çabuk çabuk yap yeter :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen haftaki etap raporunu yapıcam, yarınki etap raporunu yapıcam.. hmmm.. başka başka.. hah bi de ay sonu olduğu için aylık sıralamayı yapıcam..
Hoşgeldinnn bitanemmmmumarım tatilin çok güzel geçmiştir fulll enerji ve moralle gelmişsindir ne bilim bir garip oldum sen gelince sevinçten hani öksüz yetim gibi kalmıştıkk çok yorma kendini cnm benimmm geldin ya önemli olan bu
Yüzüme gülümseme çiziktiren kadın.. hoş buldum..
Tamam tatlım, şimdi hallediyorum.. Hayırlı olsun..
Ellerine sağlık.. Kınama işini de sevdim..
Beni de kına.. malum tatilden döndüm..
Teşekkürler kallisim..
Bu söz bana bişiler hatırlattı.. karanlıkta parlayan kedi gözleri..
Asıl benim kınanmaya ihtiyacım var acilindenAldım başımı gidiyorummmmmm O zaman kilomu koruyorum topiğinde karşılıklı birbirimizi kınayalım. Belkim işe yarar
Bu arada şu " yüzüme gülümseme çiziktiren" mesajını çok beğendim. Ama site beğenmeme izin vermedi. Haberin ola dedim
Ebrucummm püsküütün muhteşem ceza listesinden kendine uygulayabilirsinnnistediğin kınama olsun bol bol kınarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?