- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
7. Takım adına herhangi bir problem yok siz istedikten sonra yarışabilir tabiki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benide araniza alirmisiniz
sevgili takım kaptanı arkadaşlarım ve sevgili püsküütüm
8, takıma yeni üye olarak davet ettiğim Pj_Muguet nikli arkadaşımız daha önce cuma yarışmalarında
2011 aralikta 6 takimda yarismis
2014 nisan 5 te 9 takima katilmis ve 9/04/14 ten sonra hic paylasimda bulunmamis
fakat diskalifiye listesinde adı geçiyor kendisi şu an çok azimli ve kararlı tekrar yarışmasında bir sakınca varmıdır acaba:26::26:
püsküütüm bende beğendim şekercimm
1.ve 4.takım adına sakıncası yok canım yarisabilir.
tşkler gogocummm
2. takım adına sorun yok canım yarışabilir sen uygun gördükten sonra
tşkler akrebimmm Moninin takımında yarışacak arkadaş inşbu aralar yoğunsun anlaşılann sık göremiyoruz seni cnmm
Evet canı oldukça yoğunum, moninin geldiğine de çok sevindim,tam zamanında döndü, senin de maşallahın kuzucum buralar sana emanet gözümüz arkada kalmıyor o yüzden
Bonibonlarım, henüz erken ama şimdiden yazayım..
Çarşamba günü (25 Haziran) seyahate çıkıyorum.. Tahminimce bir hafta kalırım.. Bilgisayar yanımda olmakla beraber, çok vakit bulabileceğimi sanmıyorum.. Yine de fırsatım oldukça uğramaya çalışırım..
Ne olur ne olmaz siz yok sayın beni, halletmem gereken bir şey olursa o güne kadar iletin lütfen..
Çarşamba günü (25 Haziran) seyahate çıkıyorum.. Tahminimce bir hafta kalırım.. Bilgisayar yanımda olmakla beraber, çok vakit bulabileceğimi sanmıyorum.. Yine de fırsatım oldukça uğramaya çalışırım..
Ne olur ne olmaz siz yok sayın beni, halletmem gereken bir şey olursa o güne kadar iletin lütfen..
canım iyi tatiller ne yaptın sen hedefine ulaştın mıBonibonlarım, henüz erken ama şimdiden yazayım..
Teşekkürler gogocum..Sana iyi yolculuklar iyi tatiller dilerim
Teşekkürler tatlım..İyi tatiller Püsküütcüm. Kilocuklar almadan gel aman
Sağ ol tatlım.. Dün itibariyle ulaştım.. 100 gr kaldı o da nazar boncuğu..canım iyi tatiller ne yaptın sen hedefine ulaştın mı
tatilin güzel geçsin bol bol gez eğlen
selam kızlar nasılsınız ?
ben baya bir uzak kaldım buralardan herey yolunda galiba
sağolsun sweetim banum ve ayçam benim yerime idare ettiler
Teşekkürler gogocum..
Teşekkürler tatlım..Ay ay ayyy.. İki kiloluk limitim var.. Onun içinde kalmam şart.. Dikkat etmeye devam..
Sağ ol tatlım.. Dün itibariyle ulaştım.. 100 gr kaldı o da nazar boncuğu..
Bu arada senin de hamileliğin hayırlı olsun.. Sağlıklae dilerim bebeğinle sana..
Teşekkürler canımın içi..ne demek şirinemmmmm
İyi tatiller bitanemmm güle güle git gel inşş eğlen dinlenn full morall dön aramıza cnmm kilocuklara dikkat dabikiiii
En güzeli!100gr nedir ki canım aynen nazar boncugun olsun
teşekkür ederim canım anne gruplarına gitmiyorum bile takımlar arasında büyüteceğiz biz bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?