iyi akşamlar hanımlar
8.takımın kayıp kaptanı moni geri döndü
Listeler hazır,dereceye giren takımları ve bireyselde ilk 3 teki arkadaşlarımızı kutluyorum
Link atamadım bilgisayarda değilim
Gözümden kaçan bir şey yoktur umarım.
iyi akşamlar hanımlar
Listeler hazır,dereceye giren takımları ve bireyselde ilk 3 teki arkadaşlarımızı kutluyorum
UZgunum bız ıkıncı olduk. Moni hoşgeldin tekrar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle hoşgeldin monicim ve ellerine emeğine sağlık.
Hoşgeldin tekrar Monicimmmmellerine emeğine sağlık cnmm
iyi akşamlar hanımlar
hoş geldin monicim
ellerıne saglık gelır gelmez yorduk senı ama bır hata var 2. olan arkadasımız bızım takımdan degıl 14. takımdan
Geçmiş olsun tekrar.. Dilerim çabuk geçsin ödemin..Canım ıyı gıbıydı az önce kontrolden geldim ödem yapmış basit bir bademcik szeryandan zor oldu
Eski kaptanlar pas tutmaz aebenim.. Olsa olsa tozlanır.. O da üfleyince geçer.. Püffsaggolsın leydim
saggolsun kalişim o yogunlugunda bize iş düşürmemek için kendi yapıyor herşeyi .... bijomda olmadıgından bu hafta küçük akşaklıklar olmuş... bende bugun dışardaydım yeni girdim nete yeni gördüm ...
kusrumuza bakmayın 7. takım olaak genelde takım üyelerinin çogu eski kaptan ama görünen oki paslanmışız efemyeniden yüzde hesabı ögrensem iyi olacak . tabi degişen takım kuralarınıda
geçen hafta listeleri 7. takım, kalişim yapmıştı galiba yanılmıyorsam .. bu hafta liste hazırlama sırası 8. takımdami onada bir bakayım elimden gelen bişi varsa buralardayım
baktım sıra 8. takımdaymış ... 7. takım olarak . altttaki mesajımda kilosu sabit arkadaşlarımızın yanına not düşüldü ....
Seni yeniden aramızda görmek ne güzel..iyi akşamlar hanımlar
hoşbuldum püsküütüm,tekrar sizlerle olmak çok güzelGeçmiş olsun tekrar.. Dilerim çabuk geçsin ödemin..
Eski kaptanlar pas tutmaz aebenim.. Olsa olsa tozlanır.. O da üfleyince geçer.. Püff
Seni yeniden aramızda görmek ne güzel..
Hoş geldin monicim.. Ellerine sağlık..
Ellerine emeğine sağlık püsküütümduygularımız karşılıklı Monicimmm
Ellerine sağlık püsküüt um ve mezun olan vede borinci olan arkadaşlarımı tebrik ederim.
sevgili takım kaptanı arkadaşlarım ve sevgili püsküütüm
8, takıma yeni üye olarak davet ettiğim Pj_Muguet nikli arkadaşımız daha önce cuma yarışmalarında
2011 aralikta 6 takimda yarismis
2014 nisan 5 te 9 takima katilmis ve 9/04/14 ten sonra hic paylasimda bulunmamis
fakat diskalifiye listesinde adı geçiyor kendisi şu an çok azimli ve kararlı tekrar yarışmasında bir sakınca varmıdır acaba:26::26:
püsküütüm bende beğendim şekercimm
aaa bu arkadaş bızım takımdamı yarışmış ben hatırlayamadım :44:
bı yanlışlık var sanırım :44: bızım ıcın tekrar yarışmasında sakınca yok başarılar dılıyorum
şirinemin araştırmalarına göre evet cnm çok tşk ederim busecimmm
5. Takim Adina uygundur sweet cim
sevgili takım kaptanı arkadaşlarım ve sevgili püsküütüm
8, takıma yeni üye olarak davet ettiğim Pj_Muguet nikli arkadaşımız daha önce cuma yarışmalarında
2011 aralikta 6 takimda yarismis
2014 nisan 5 te 9 takima katilmis ve 9/04/14 ten sonra hic paylasimda bulunmamis
fakat diskalifiye listesinde adı geçiyor kendisi şu an çok azimli ve kararlı tekrar yarışmasında bir sakınca varmıdır acaba:26::26:
14. Takim adina da uygundur :)
Basarilar dileriz kendisine de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7. Takım adına herhangi bir problem yok siz istedikten sonra yarışabilir tabiki...fakat diskalifiye listesinde adı geçiyor kendisi şu an çok azimli ve kararlı tekrar yarışmasında bir sakınca varmıdır acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?