Püsküüt' cüm gelmiş hoş gelmişMerhaba arkadaşlar,
Tatilden döndüm.. Her güzel şey gibi tatil de bitiyo.. E zaten bitmese tatil olmazdı di mi ama..
Nerede kaldık..
356. etap listenizi alayım onu gözden geçireyim, geçmiş tarih olduğu için ayrıca rapor hazırlamam..
357. etap liste raporunuza eğer önemli bi durum varsa not olarak eklerim..
Şimdi geçmiş mesajlara göz gezdireyim, ilettiğiniz bişiler varsa halledeyim..
Sevgiler..
Merhaba arkadaşlar,
Tatilden döndüm.. Her güzel şey gibi tatil de bitiyo.. E zaten bitmese tatil olmazdı di mi ama..
Nerede kaldık..
356. etap listenizi alayım onu gözden geçireyim, geçmiş tarih olduğu için ayrıca rapor hazırlamam..
Sevgiler..
Hoş buldum tatlım..Püsküüt' cüm gelmiş hoş gelmişGözlerim yollarda hep seni bekledim. Sen yokken yarım kalıyor buralar.
Hoş buldum erigim..hoşgeldin gelir gelmez kolları sivayip islere basladin
Hep güzel şeyler çabuk bitiyor zaten çikolatalarda öyle
Merhaba arkadaşlar,
Nerede kaldık..
Sevgiler..
Merhaba arkadaşlar,
Nerede kaldık..
Sevgiler..
Merhaba arkadaşlar,
Nerede kaldık..
Sevgiler..
Teşekkürler, hoş buldum tatlım..hosgeldin canimmm....
Sana da teşekkür ederim tatlım..Hoşgeldin sefalar getirdin
Ellerine sağlık..http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=91#post34950256
sonuçlar hazırdır herkesi tebrik ediyorum yanlışım varsa affola
Ohhh e ben daha mı sık gitsem nedir..Püskütüm gelmiş hoşgelmiişşşşşşşşşşşşSen olmayınca paylaşımın da tadı yoktu, geldin ne güzel ettin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=91#post34950256
sonuçlar hazırdır herkesi tebrik ediyorum yanlışım varsa affola
Merhaba arkadaşlar,
Nerede kaldık..
Sevgiler..
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1073&p=34943688#post34943688
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) Performans uygulaması 6. tur / 3. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656&page=6&p=34951968#post34951968
2) 332. ve 333. etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye edilmiştir: elifimsuyum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=318217&page=12&p=34952032#post34952032
9. TAKIM :126:
356. etap bildirim listenizde yer alan "tecnesyum" ile ilgili bilginiz gerekiyor.
Bendeki kayıtlara göre aynı isimde bir üyemiz var. Bilgilerini vereyim, kontrol ederek aynı kişi olup olmadığını iletin lütfen.
Üye 16/09/2011 de 94 kilo ile yarışmaya katılmış ve 231.etapta bildirimde bulunmamıştır.
Yarışmacısı olduğu 10. takım 232. etapta kapanmıştır. Bu tarihten sonra da yarışmacımızdan bir daha haber alınmamıştır.
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 357. Etap birincisi; 14.Takımdan Sozen arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını aşağıda linkini vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
ellerine emeğine sağlık canımmm
hoşgeldinnn sefalar getirdin bitanemmmm
gelir gelmez işler koşmuşsun ellerine emeğine o güzel yüreğine sağlık canımmm
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1073&p=34943688#post34943688
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) Performans uygulaması 6. tur / 3. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656&page=6&p=34951968#post34951968
2) 332. ve 333. etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye edilmiştir: elifimsuyum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=318217&page=12&p=34952032#post34952032
9. TAKIM :126:
356. etap bildirim listenizde yer alan "tecnesyum" ile ilgili bilginiz gerekiyor.
Bendeki kayıtlara göre aynı isimde bir üyemiz var. Bilgilerini vereyim, kontrol ederek aynı kişi olup olmadığını iletin lütfen.
Üye 16/09/2011 de 94 kilo ile yarışmaya katılmış ve 231.etapta bildirimde bulunmamıştır.
Yarışmacısı olduğu 10. takım 232. etapta kapanmıştır. Bu tarihten sonra da yarışmacımızdan bir daha haber alınmamıştır.
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 357. Etap birincisi; 14.Takımdan Sozen arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını aşağıda linkini vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Ewet o benim :) ama o zaman bizim grup liderimiz grubu kapattı benimde bilgim olmadığı için başka bir gruba geçmedim.(esasen geçilebiliyormus)daha sonra tekrar donmek istedim 6 ay beklemem gerekiyormuş ceza aldım gruplara dahil olmadım. Umarim bi sikinti çıkmaz
ellerine saglik puskutcum tecnesyum arkadasimiz daha once yarismis senin dedigin gibi takim kapaninca ayrilmis seni yoryoruz ama kusurumuza bakma benim haberim yoktu eski yarismaci oldugundan yoksa not duserdim yanina
Yok tatlım bana bi yorgunluk olmuyo..
Yarışmacı listemizde hata yapmamak adına ve bilgi amaçlı soruyorum sadece..
Zaten her koşulda bütün takımlardaki yeni üyeleri kontrol etmek durumundayım.. yani rahat ol..
Cevap için teşekkürler..
Oncelikle cuma yarismalarina vesile olan puskuutcum
Ardindan çok degerli takim kaptanlari
Valkyrie89 isimli uyemiz daha once 3.takimda olup işyerinde calisma sartlari degistigi icin internet baglantisinin olmamasi ve evindede interneti olmamasindan dolayi kendi isteğiyle ayrilmisti
Fakat şimdi şartları duzelmis ve tekrar izniniz olursa takimda devam etmek istiyor
Kendisi oldukça disiplinli olmasina rağmen(108 kgdan 80li kg inmisti)malesef yarisma dışında motive olamamakta
Umarim oylariniz olumlu yonde olur cunku bunu gercekten hak eden bir uyedir kendisi (daha once onunda cabasiyla 5.takimi toparlamistik) vaktinizi aldim simdiden Teşekkürler
Oncelikle cuma yarismalarina vesile olan puskuutcum
Ardindan çok degerli takim kaptanlari
Valkyrie89 isimli uyemiz daha once 3.takimda olup işyerinde calisma sartlari degistigi icin internet baglantisinin olmamasi ve evindede interneti olmamasindan dolayi kendi isteğiyle ayrilmisti
Fakat şimdi şartları duzelmis ve tekrar izniniz olursa takimda devam etmek istiyor
Kendisi oldukça disiplinli olmasina rağmen(108 kgdan 80li kg inmisti)malesef yarisma dışında motive olamamakta
Umarim oylariniz olumlu yonde olur cunku bunu gercekten hak eden bir uyedir kendisi (daha once onunda cabasiyla 5.takimi toparlamistik) vaktinizi aldim simdiden Teşekkürler
Aynen canim ama isyerindeki olayin uzun surecegini düşünüp kimseye engel olmak istememisti kismet ki duzeldi herşey teşekkülerben bu arkadasi hatirliyorum sorumluluk sahibi biriydi ... keske izinli yazilsaymis bu sorun olmazi suan ..9. takim olarak yarismasinda her hangi bir sakinca gormeyiz isallah hedef kilosuna tez zamanda ulasir sevgiler
4.takım adına sakıncası yok diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?