- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Evet canım, mezun olan ya da yarışmadan ayrıldıktan sonra gelen üyeler için yeni üye gibi işlem yapıyoruz.Püskütüm 2. takım mezunlarından turab571 tekrar takıma katılmak istiyor.. 6 ayı kesin geçmiştir de kilosunu nasıl başlatıyoduk yeniymiş gibimi..Karar defterinde göremedim ama sanki böyle bişii hatırlıyorum doğrumudur acaba??
Püskütüm 2. takım mezunlarından turab571 tekrar takıma katılmak istiyor.. 6 ayı kesin geçmiştir de kilosunu nasıl başlatıyoduk yeniymiş gibimi..Karar defterinde göremedim ama sanki böyle bişii hatırlıyorum doğrumudur acaba??
Evet canım, mezun olan ya da yarışmadan ayrıldıktan sonra gelen üyeler için yeni üye gibi işlem yapıyoruz.
Sadece ben, bireysel listeye ilk bilgilerini işliyorum.
Söylediğin iyi oldu. Bu maddeyi karar defterine yazarak açıklığa kavuşturalım. Yaparım hafta sonu.
291. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU9. TAKIM[/U]
9.Takım üyelerinden zehra_s mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-37.html#post28255559
mrb püsküüt ben 6. takım kaptanı
bir sorum olacaktı
bundan önce 1. takımda yarışmış sebnemguducu adlı yarışmacı şimdi yeniden takıma girmek istiyor.2012 eylülde internet sorunu olduğu için kendi isteğiyle ayrılmak zorunda kalmış.
6 ay kuralını biliyorum ama internet probleminden dolayı ayrıdığı için bi sorayım dedim
ne olcak bu arkadaşın durumu
Rica ederim, sorun yok.teşekkürler püsküüt
kendisine sorunca bana bu şekilde söledi kusura bakma
bu listeye ulaşabileceğimiz bir yer varmı
Hayır. İzne çıktığı hafta 1.takım listesinde yer almış zaten.birde 1. takımdaymış
o zaman birinci takımdan devam etmesi mi gerekiyor
Rica ederim, sorun yok. .
püskütttt biz bu cuma dahil olmak istiyoruz yarışmaya... bi sorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?