iyide akrepcim,sen daha bu hafta karabiber kilsunu bildirmedigi halde kilosunu ayni gecip yanina kilo bildirmedi notu düsmedin,daha sonra geldi ve cuma oldungu unuttugnu killosunun sabit oldugunu syöledi evet ama liste paylasildiktan sonra,sanirim sende kilosu zaten sabit diye önemsemedin ama yaptigin kural ihlaliydi malesef,
bunu yazarken hafiyelik yapmis oldugum sanilmasin...anlatayim hemen durumu..
bu hafta saolsun ceylin arkadasimiz takimiza gelip listemizle iglilendi,bende bi gidip bakayim dedim 2.takimda neler oluyor listerlde yardima ihtiyac varmi..sonra 3 ve 4 kilo veren arkadaslar dikkatimi cekti sasirdim hatta yazdimda ne yaptilar diye ,bi süre cevap gelmeyince eski mesajlarini okuyayim dedim bellki menü bildirmislerdir ( amacim nasil kilo vrdikelrine bakmak,merak yani) ama son zamanlarda mesajlarina rastlayamadim öyle geri giderken sayfalarda gecen hafta kilo bildirmedikelrini gördüm ama 2 ,takimda tlf muhabbeti gectigi icin birsey demedim belki dedim msjla bildirmeslrdir kiloalarini kimsenin günahini almak istemem sonucta,en cok korktugum seydir kul hakki...sonra öyle mesajlari takip ederken karabiberin msjina rastladim,o günün cuma oldugunu unuttugunu ,bu mesaji görünce takima not biraktim ,siz bu kurali uygulamiyormusunuz diye,sende bana zaten sabit dedin bende uzatmamak icin daha bisey yazmadim..durum bundan ibaret ,bazi seyleri yalnis anladiysamda hakkinizi helal edin..
sanirim bu konuylada ilgili bir önerim var,
nasil kilo bildirmeyenin yanina not düsüyorsak,kilosu ayni diyede not düsmek mecburi olsun,diyorum ben..
canim kilosu ayni diye not düselim diyorum,bos birakmayalim yanini yani %0 nin aciklamasini yapalim
canim kilosu ayni diye not düselim diyorum,bos birakmayalim yanini yani %0 nin aciklamasini yapalim
Hmm tokmağın ucu beni göstermiş benim haberimmi yokmuş
Bak canım takımımdaki arkadaşların face ve telleri var bende...O yüzden cumaları sıkıntı çekmem..Ben bir şekilde öğrensem de müsait olduklarında siteye açıklama yapmalarını isterim..
Kendini bu kadar yormadan bana direk sorsaydın ben sana açıklardım zaten..Hem konu buraya kadar taşınmazdı hem de bu kadar kişi zan altında kalmazdı
Bu durumda gereksiz yere hafiyelik yapmış oldun yani
İyide canım kilosu aynı olduğu zaten belli iken neden yanına not düşelimki biz körmüyüz yoksa ilkokul çocuğumuyuz ya
Böylesi küçük sebepler ki sebep bile değil nasıl büyüyor bu kadar..
Biz eskiden hiç böyle şeyleri büyütüp mesele haline getirmezdik burda..
Önceleri dahamı büyüktük acaba:44:
Bana göre bu küçük bir şey değil.
Ortada kural ihlali var.
Kilo bildirmediği halde, kilosu aynı geçilmesi benim takım listelerine kuşkuyla yaklaşmamı sağlar.
Ya kilo alınca da aynı geçiliyorsa?
Haber alamadık, aynı geçelim. Regl oldu geçici şişlik oldu bu takım yüzdemizi yükseltmesin aynı geçelim.. Bakış açısının temelinde bir esneklik varsa eğer, bu böyle çeşitlenerek gider..
Sana sorum şu: Ya karabiber kilo almış olsaydı ne olacaktı peki?
Buna sonra bakarım.. Çözeriz.püskütcüm merhaba ben 9.takımdan yazıyorum
listelerin arasında edda1985 diskalifiye diye okudum arkadaş hamile olduğu için dönmek üzere ayrılmıştı 9.tk dağılma modundayken bu bildirim gözden kaçtı sanırım yarın öbür gün tekrar gelmek isterse mağdur olsun istemem yapılabilecek bişey var mı ?
birde sanirim bu hafta 13.takimda ayni seyi yapti,haber almadiklari bir üyelerinin kilosunu ayni gecip yanina not düsmediler sanirim..
İsteyen cevap verir, istemeyen vermez. Kimse, kimseye zorla birşey yaptıramaz.
Ben kendi adıma iyi ki takım kaptanı değilim diyor ve konuyu kapatıyorum.
Gerisi sizin probleminiz.
Önemli olan sizin birbirinize güvenip, güvenmediğiniz.
Konuya dair bir önerim var. Bunun için ne düşünürsünüz, bilemiyorum.
Bundan sonra kilosu aynı olan üyenin bunu belirttiği mesaj da linkiyle verilsin. Etap listesinin altına bu linkler de eklensin. Telefonla verilen bildirimler kabul edilmesin.
Aklıma gelen tek şey bu diyor ve çekiliyorum.
Bunu beğenen biri olursa, ekler, değiştirir, una bular kızartır vs. ve öneri olarak sunar, oylar. Sonuçta benim karar defterine bir şey yazmam gerekirse söylerseniz yazarım.
merhaba arkadaslar
ben 4. takim üyesiyim,bu konu hakkinda aciklama yapma geregi duydum,cünki bu konudan cok rahatsiz oldugumicin gündeme getirilmesinide ben istedim
simdi rahatsiz oldugum konulara geleyim
gecen hafta 2.takimdan 2 arkadasimizin cok iyi kilo verdigini gördüm ve takimlarina gidip, günlük menülerine bakip,nasil kilo verdiklerini ögrenmek istedim,kendimede bir faydam olurmuydu niyetim
fakat bu 2 arkadasla ilgili hic bir menü paylasimi veya baska paylasim göremedim
sayfalar geriye gittikce iki arkadasin da gecen hafta kilo bildiriminde bulunmadiklarini ve bu sebeple kilolarinin sabit gectigini fark ettim
Akrep arkadasimiz bu konuda savunmasini yapti ve bir sekilde haber aldigini söyledi,tmm cnm sen öyle diyorsan öyledir
gelelim 2. rajhatsiz oldugum konuya
karabiber arkadasimizin da gecen hafta kilo bildirmeyi unuttugunu ve yine sabit gecildigini de gördüm
Akrep arkadasimiz bu konudada savunmasini yapti ve onada tamam diyorumm akrep sen haberim oluyor zaten diyorsan oluyodur
simdi gelelim 3. rahatsiz oldugum konuya
yine ayni sekilde bu 2 konudan rahatsiz oldugum icin sayfalari geriye dogru taradim ve siyah isimli bir arkadasimizin haftalardir kilosunun sabit gectigini farkettim
bu arkadasimiz benim anladigim kadariyla hastaymis (Yanlisim varsa lütfen düzeltin) acil sifalar diliyorum,umarim en kisa zamanda sagligina kavusur
bu rahatsizligindan dolayi takima ugrayamiyor doktor ve tahliller icin sehir disinda oluyor bu benim anladigim kadari,eksik veya fazla bisey varsa lütfen tekrar ediyorum düzeltilsinn....
simdi sevgili 2. takim kaptani akrep arkadasimiz bu arkadasimizin hastaligindan haberdar ve kilo bildirim yapmadigida asikar
akrep simdi bu konuda sana sormak stiyorum bu arkadasimizin yanina izinli,geri dönmek üzere ayrildi veya kilo bildiriminde bulunmadi yazilmasi gerekmiyormu ve geldiginde arkadasimizin aldigi veya verdigi kilonun olmadigi haftaya bölünmesi gerekmiyormu?? bu bir kural ihlali degilmidir???
ayrica 2. takima baktigimda bir cok defa kilo bildirimi yapilmayip kendi agizlarindan beni ayni gec mesaji gönderildigini farkettim,eger akrep itiraz ediyorsan bu mesajlari kopyalayip gönderebilirim...
simdi gelelim bu konunuyu daha önce degilde niye simdi acikladigima
ben bu konuyu takimimda paylastim ve 2. takim veya paylasim alanina tasimalimiyim sorusunu cok düsündüm fakat takim üyelerinin kiskanclik yapiliyor,hafiyelik yapiliyor gibi sözleriyle karsilasmamak icin vazgectim,bakiyorum ki haksiz da degilmisim,cünki mumu arkadasimiz gördügü bir olayi dile getirdigi icin hafiyelik yapiyor oldu
bunun adi hafiyelik veya baska birseyse kabul ediyorum arkadaslarr ama ben gördügüm bir olaya gözlerimi kapatamam...
bu olayin en az zararla cözülmesini istedimm...
simdi arkadaslar gözlerimi kapatirim yoluma devam ederim diyorsaniz buyrun yolunuz acik olsun
Akrep eger senin vicdanin rahatsa haksizlik yapilmadi,kural ihlali yok diyorsann benimde vicdanim rahat,ben üzerime düseni yaptiim gerisi sizin kendi kendinize vereceginiz hesaptirr....
not:bu konunun benim bulundugum takima ve sahsima hic bir getirisi veya götürüsü yoktur,rahatsiz oldum ve dle getirilsin istedim hepsi budur,lütfen altnda baska sebepler aranmasin
Akrep eger senin vicdanin rahatsa haksizlik yapilmadi,kural ihlali yok diyorsann benimde vicdanim rahat,ben üzerime düseni yaptiim gerisi sizin kendi kendinize vereceginiz hesaptirr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?