- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.740
- 1.123
iyide akrepcim,sen daha bu hafta karabiber kilsunu bildirmedigi halde kilosunu ayni gecip yanina kilo bildirmedi notu düsmedin,daha sonra geldi ve cuma oldungu unuttugnu killosunun sabit oldugunu syöledi evet ama liste paylasildiktan sonra,sanirim sende kilosu zaten sabit diye önemsemedin ama yaptigin kural ihlaliydi malesef,
bunu yazarken hafiyelik yapmis oldugum sanilmasin...anlatayim hemen durumu..
bu hafta saolsun ceylin arkadasimiz takimiza gelip listemizle iglilendi,bende bi gidip bakayim dedim 2.takimda neler oluyor listerlde yardima ihtiyac varmi..sonra 3 ve 4 kilo veren arkadaslar dikkatimi cekti sasirdim hatta yazdimda ne yaptilar diye ,bi süre cevap gelmeyince eski mesajlarini okuyayim dedim bellki menü bildirmislerdir ( amacim nasil kilo vrdikelrine bakmak,merak yani) ama son zamanlarda mesajlarina rastlayamadim öyle geri giderken sayfalarda gecen hafta kilo bildirmedikelrini gördüm ama 2 ,takimda tlf muhabbeti gectigi icin birsey demedim belki dedim msjla bildirmeslrdir kiloalarini kimsenin günahini almak istemem sonucta,en cok korktugum seydir kul hakki...sonra öyle mesajlari takip ederken karabiberin msjina rastladim,o günün cuma oldugunu unuttugunu ,bu mesaji görünce takima not biraktim ,siz bu kurali uygulamiyormusunuz diye,sende bana zaten sabit dedin bende uzatmamak icin daha bisey yazmadim..durum bundan ibaret ,bazi seyleri yalnis anladiysamda hakkinizi helal edin..
Hmm tokmağın ucu beni göstermiş benim haberimmi yokmuş
Bak canım takımımdaki arkadaşların face ve telleri var bende...O yüzden cumaları sıkıntı çekmem..Ben bir şekilde öğrensem de müsait olduklarında siteye açıklama yapmalarını isterim..
Kendini bu kadar yormadan bana direk sorsaydın ben sana açıklardım zaten..Hem konu buraya kadar taşınmazdı hem de bu kadar kişi zan altında kalmazdı
Bu durumda gereksiz yere hafiyelik yapmış oldun yani