baktımda bi sorun varsa ben göremedim?
eylülcüm bugün cafede sormuştun bu soruyu ben de karar defterinin linkini vermiştim. çünkü örneğiyle açıklaması var.
Ama sanırım sonra bir daha bakmadın cafedeki mesajlara..
ben mesaj atarımistiyosa 7.takıma gelir.. inşalah toparlanıp geri dönersiniz..
14. takıma yazdım ama gören olur mu bilmem.9. takım olarak birleşme önerisi verecektik.Farketmez.Kapımız isteyen herkese açık bildireyim dedim.BEkliyoruz mutlaka..
Ayrıca bildirim için en son saat kaçtı 16.30 mu 16 mı :18::18:
İsterse bize gelebilir canım..
Kapımız açık
Tartışma çıkmasını istemediğim için takımı açıklamıyorum. Belki başka takımlarda da böyle yapılıyor ama bazı olaylara şahit oldum ve rahatsızlığımı dile getirmek istedim. Ben kendi takımımda kurallara riayet ediyorum. Kişi kilo bildirmediyse, bildirmedi diyor ve bir sonraki hafta ikiye bölüyorum. Ya da bu süre uzuyorsa ona göre bölüyorum. Kişi kilo aldıysa asla "izinli/bildirmedi" demiyorum. Kilo artışını olduğu gibi listeme yansıtıyorum. Ben izne ayrılıyorum ama izinli yazmayın, yüzdemi %0 gösterin diyen bir üyem yok. Eğer olsaydı da asla böyle bir şeye izin vermezdim.
Ben, takımımda böyle davranıyorum. Ve bekliyorum ki; herkes böyle davranıyor olsun. Yoksa aramızdaki bu tatlı rekabet ortamı bozulur ve ben kurallara riayet ettiğim için kendimi enayi gibi hissetmekten kurtulamam.
Sizlerden ricam, yukarıdaki kurallara uyum gösterilmemesine karşılık nasıl bir önlem alabiliriz, nasıl bir kural uygulayabiliriz? Her takımda bu kurallara uyulduğunu nasıl anlayabiliriz? Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
Hoş geldin bayan enerji!Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım?
Belki biliyorsunuzdur, ben izindeydim. An itibariyle döndüm, bu hafta giricem inş yeniden listeye. :112: Ancak ayağımın tozuyla farkettiğim bir yanlışı paylaşmak istiyorum.Takım arkadaşlarım için. :112: Ben geçen haftaki listede izinli yazılmıştım. Bu haftaki listede olmamam gerekiyordu. Ancak kaptanımız burda bir yanlışlık yapmış ve beni bu haftaki listeye de dahil etmiş. Ve bizim yüzdemiz %0,87 gibi bir şey çıkması gerekiyorken %0,76 çıkmış sanırsam. Ve takımcak dereceye girebilecekken bu sebepten girememişiz. Hata bizim hatamız, illa düzeltelim demiyorum. Ama bilginiz olsun istedim. :112:
Not: Püsküütcm, etap değerlendirmeni okudum ancak bir bilgim yok. Ama kaptanımıza hatırlatıcam. :112:
Hoş geldin bayan enerji!
Listenizde senin yanına izinli yazıldığını görünce, rutin işlem için listeme kaydedeyim dedim. Sonra bi!baktım.. e zaten 281.etapta izne ayrıldığın notunu almışım ben. Yanlışlıkla tekrarladılar, demek ki diye düşündüm. Onun dışında bir kontrol yapmayı da akıl edemedim..
Her hafta exceldeki randomla takım seçip, sadece o takımın hesaplarını kontrol ettiğim için, başka takımın hesaplamasına bakmıyorum.
282. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
....
6. TAKIM
Üyelerinizden dinmeyen için yaptığınız bildirim:
Burada iki konu var.dinmeyen2.kez kılo bıldırımınde bulunmadı.izinli.)
1- İzne ayrılan üyemizin kilosunu bildiriyoruz.
2- Üye kilo bildirmek için uğramadıysa, izne ayrıldığını nasıl haber aldınız, kavrayamadım.
....
Püsküüt takım topiğini okurken dinmeyen adlı arkadaşımızın 3 kasım tarihinde izin almış olduğunu gördüm. Önceki hafta da bildirim yapmadığı için olsa gerek kaptanımız bildirim notunu bu şekilde düşmüş. :112:
Tartışma çıkmasını istemediğim için takımı açıklamıyorum. Belki başka takımlarda da böyle yapılıyor ama bazı olaylara şahit oldum ve rahatsızlığımı dile getirmek istedim. Ben kendi takımımda kurallara riayet ediyorum. Kişi kilo bildirmediyse, bildirmedi diyor ve bir sonraki hafta ikiye bölüyorum. Ya da bu süre uzuyorsa ona göre bölüyorum. Kişi kilo aldıysa asla "izinli/bildirmedi" demiyorum. Kilo artışını olduğu gibi listeme yansıtıyorum. Ben izne ayrılıyorum ama izinli yazmayın, yüzdemi %0 gösterin diyen bir üyem yok. Eğer olsaydı da asla böyle bir şeye izin vermezdim.
Ben, takımımda böyle davranıyorum. Ve bekliyorum ki; herkes böyle davranıyor olsun. Yoksa aramızdaki bu tatlı rekabet ortamı bozulur ve ben kurallara riayet ettiğim için kendimi enayi gibi hissetmekten kurtulamam.
Sizlerden ricam, yukarıdaki kurallara uyum gösterilmemesine karşılık nasıl bir önlem alabiliriz, nasıl bir kural uygulayabiliriz? Her takımda bu kurallara uyulduğunu nasıl anlayabiliriz? Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
Hafta sonu rehavetinden çıkmanızı ümit ederek iki konuyu güncelliyorum:
1- Etap değerlendirme raporunda cevap vermeniz gereken bir durum varsa lütfen veriniz. Üstüne mesajlar yığıldığı için arkalarda kaldı konu.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-676.html#post27232490
2- Bu konu çok ama çok önemli. Bütün takım yönetimlerinin, etap listesi hazırlanması konusunda kontrol sahibi herkesin cevap vermesi gerekiyor. Cevap vermeyen takım zan altında kalır. Kim, nasıl bir uygulama yapıyor, lütfen dürüstçe yazalım.
Haksızlık yapılmasına sonuna kadar karşı çıkıyorum.
Fundacım, öncelikle hassasiyetinden ötürü kendi adıma teşekkür ederim.
Ve yine kendi adıma kaptanlığı bırakmanı hiç istemem. Sorumluluğunu hakkıyla yerine getiren bir kaptansın çünkü. Ve benim elimde bitmeye yüz tutmuş bir mum var..
Bahsettiğin kişi tahminimce Raa.
İzinli yazıldığı halde kendi kendine kilo bildirmeye kalkıyorsa -cepten girmek, başka arkadaşı ile kilo bildirmek..vs gibi- bunun karşılığında düşünmek, empati kurmak yerine net bir şekilde karşılıklı konuşmak lazım. İzinliysen yoksun demektir. Yok, ben yine de kilomu bildirim diyorsan zaten izinli yazılmazsın.
Tubiş kendi cevabını verecektir, yanlış anlaşılmasın ben sadece yarışma mantığına göre cevap vereceğim.
Eğer bir üyemiz izne ayrılıyorum şeklinde bir deklarasyonda bulunduysa, izinden döndüm diyene kadar izinlidir. Döndüğünde de reel kilosu, ayrı kaldığı etap sayısına bölünür ki sizin üye zaten aynı kiloyla döndüğü için matematiksel olarak bir terslik yok.
Eğer bir üyemiz izne ayrıldığı konuşmayı yapmadan kilo bildirmediyse yani ortada bir iletişimsizlik sorunu varsa ve bu nedenle kilosunu bilmiyorsak; açıkça bu "kilo bildirmedi" statüsüne alınır.
Sen bu hafta Raa ile iribata geçersen izin konusunu sorarsın. Baktın ulaşamıyorsun, aynen yukarıda dediğim gibi bu bir iletişimsizliktir ve kilo bildirmedi olarak geçersin.
Kendi adıma; geçmişe yönelik bir değişiklik yapman gerekmediğini düşünüyorum.
Senin tavrında da bir problem olduğunu düşünmüyorum. Sınırları netleştirmen gerekiyor sadece, hepsi bu.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?