Merhaba Arkadaslar
Biliyorsunuz uzun zamandir 3. takim olarak bir kardes takimimiz henüz yok, malesef suana kadar 8. takimla iletisime gecmedim. . Ve bu hafta ben tasindigim icin cuma günü buraya giremeyecegim. Yardimcim sezen ise izinde.
Bir ricam olacakti bu cuma icin takimimizda listeyi hazirlayabilecek biri varmi?
Cünkü gercekten giremiyorum buraya o gün.
Yarın olan hayır ola bakalım..Cuma listesi kontrolleri dışında kardeş takımla çok iletişim halinde olunmuyor zaten. Ya da bizde öyle. :) Ama yararlı bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
Kardeş takıma ihtiyacı olan takımlar varsa 5. takım olarak bir kardeş takım daha alabiliriz.
s.a listeyi ben yaparim canim,sen bu aksam eski listeyi paylas takimda ben gerekeni yaparim yarin ins...
bugün daha yeni giriyorum siteye
Aşağıdaki mesaj dün gece yazılmış ama bu saate kadar okuyan, görüş bildiren bir takım yönetimi olmamış ne yazık ki...
Paylaşım alanı takip edilseydi şu mesaj görülebilir ve zamanında iletişime geçilebilirdi, diye düşünüyorum... :44:
Yarın olan hayır ola bakalım..
Merhaba 8. takımın taze kaptanıyım.Hesabı kontrol edermisiniz ortalamayı 9 a mı yoksa 7 e mi bölmem gerekiyor ?
9 a böldüm yanlış yaptıysam düzeltirmisiniz.
kızlar bir takım eksik herhalde sonuçları tam ne zaman cıkarmam lazım dışarı cıkıcam ben panik oldumm
Arkadaşlar bende zayıflama gruplarına katılmak istiyorum nasıl yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?