Hanımlar geçen hafta 7. takım listesi yapılırken ben yoktum,dolayısıyla arkadaşlarımızın da dalgınlığına gelmiş,yeşilerik nicki arkadaşımızı izinli yazmamışlar.halbuki kendisi cuma bildirimini yapıp izne çıkacaktı.bu durumu düzeltme imkanımız varsa,yeşileriği listemize eklemeyeceğim.Yok olmaz derseniz,ekleyeceğim :26:
Kimse cevap vermemiş ne yazık ki.. :44:
Saphiracım sen de haklı olarak, kendi mantığına göre eklemişsin listeni.. Bu hafta izinli diye yazsan haksız yere yüzden düşecek.
O nedenle ben yeşilerik arkadaşımıza geçen hafta izne ayrıldı, şeklinde not ekliyorum canım. Bilgin olsun.
İzin: 278. etap / 63,8
Kimse cevap vermemiş ne yazık ki.. :44:
Saphiracım sen de haklı olarak, kendi mantığına göre eklemişsin listeni.. Bu hafta izinli diye yazsan haksız yere yüzden düşecek.
O nedenle ben yeşilerik arkadaşımıza geçen hafta izne ayrıldı, şeklinde not ekliyorum canım. Bilgin olsun.
İzin: 278. etap / 63,8
Biz de seni seviyoruz özellikle bennnn :119: her gün sesini duymazsam eksiklik hissetmeye başladım resmenkızlar günaydın bildiğiniz gibi geçen hafta sonuncu bu hafta birinci oldum :119:
geçen hafta regl döneminde olduğum için vucudum şişti ben buraya başladığımdan beri diyorum arkadaşlar regl döneminde ben 2 duruma göre 3 kilo nedendir bilinmez fazla çıkıyorum. regl dönemi bitti belkide en düzenli beslendiğim hafta bu hafta onunda etkisiyle ortalamam işte böle çıktı.
sayın takım kaptanım tubiş arkadaşım pegasusun hain planlarını bozduğum için özür dilerim.
aynı zamanda bütün 4. takım kızlarını hem paylaşım hemde azimleri verdikleri kilolar için tebrik ediyorum geldiğim günden beri en hareketli takım oldu. kızlar duyun sesimi hepinizi çok seviyyooooorrruuuummmm
4.takım kaptan yardımcısı
eylül
Biz de seni seviyoruz özellikle bennnn :119: her gün sesini duymazsam eksiklik hissetmeye başladım resmendiyetisyenden çıkınca ilk seni arıcam yine haberlerimi burdan bildirirsin çünkü çıkışta dişçiye gitcem sonra da dün profiterol çekti canım çok ondan bitanecik ödül olarak yicem
279. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
....
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6.takıma isabet etti.
Satır hesaplamalarında sorun yok ancak yuvarlama satırı hatalı.
Benim hesabıma göre, takım ortalamanız %0,464 den %0,46 oluyor.
Oysa siz %0,47 olarak yansıtmışsınız.
Etap listenizi buna göre revize ederek genel sıralamaya etkisi olup olmadığını lütfen kontrol ediniz.
Sonucu değiştiriyorsa etap listelerinde gereken düzeltmeyi yapınız.
....
Püsküütcm, ben de şimdi hem tel den hem bilg den yeniden hesapladım ama her seferinde %0,465 çıktı. :44: Ben direkt üyelerin yüzde sonuçlarından hesaplıyorum ama. O noktada mı bir farklılık söz konusu acaba? :44:
Ama her iki durumda da genel sıralamaya bir etkisi olmuyor. Onu da hemen bildireyim. :112:
Neden öyle olduğunu anlatayım eczacım..
1- Excel: Excel tablosunda sayıları nasıl görmek istiyorsak ayarlıyoruz. Ondalık basamak 2'ye ayarlı. Bu bize gösterim şekli ama excel sayının devamını yutmuyor bunu yaparken.. Ondalık basamağı bütünüyle alıp topluyor.
Eki Görüntüle 536641
2- Manuel: Yukarıdaki tabloda görünen rakamları, göründüğü şekliyle yani 2 basamaklı olarak, el ile tekrar yazdım. Ve bak sonuç nasıl çıktı. Yüzde hesaplarımızı toplama satırından önce el ile yuvarlarsak bu durumda kalan basamakları yok etmiş oluyoruz.
Eki Görüntüle 536642
Seninle benim hesaplama yöntemimizin arasındaki fark işte buradan kaynaklanıyor. Mr. Excel her zaman haklıdır.
Not: Eklentilerin üzerini tıklayarak büyük halde görebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?