Hay ağzını öpeyim! (bu laf ne demekse)
İçimden geçeni yazdın.. Çaktırmadan ben de huzursuzum aslında..
1- Yarışmayı bıraktım, bırakmıyorum dediğimden bu yana bu paylaşım alanına, herhalde son bir yılda yazdığım kadar mesaj yazdım.
2- Bu alan sanki benim sohbet alanım gibi oldu.
3- Hem herkese paylaşım alanını okuyun diyorum sonra da bildiğin geyiğin babasını döndürüyoruz. Millet bakacak, bakacak sonra bu ne diyip bakmaktan vazgeçecek.
4- Çikolata konusunu da artık lütfen kapatalım. Gördüğünüz üzere -ki ben kendi avatarından sıkılıp, sürekli değiştiren biri olarak- artık avatarımda 1 Aralık tarihine kadar vermem gereken kiloyu gösteriyorum. Ben de sizlerle birlikte Cuma günleri tartılıyorum bundan sonra.. Her Cuma avatarımdaki grafiğin kırmızı bölümü artacak inşallah.. Mavi azaldıkça hedefe ulaşıyorum demektir.
Ve konuyu kapatmayı öneriyorum.
Artık yarışmaya dönelim, ben sizleri topiklerinizde ziyaret edeyim.. En iyisi bu olacak. Burayı da gereksiz meşgul etmeyelim.
Not: Bir zamanlar Cuma Cafe diye bir topik açmıştım. Canı sıkılan, dertleşmek isteyip de topiğinde kimse olmadığı için morali bozulan arkadaşlarımız oraya takılsın demiştim ama rağbet görmeyince konuyu silmiştim.