- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Saphiracım..Merhabalar..
Takımmızda aşağı yukarı herkes izinli.Bu cuma bildirim listemizde 4 kişi hatta 4. den emin değilim şu anda,belki de 3 kişi olacak.Karar defterini uzun uzun okudum ama bununla ilgili bir şey göremedim ama sanki listenin en az 5 kişi olması gerekiyor diye bir kural vardı,var mıydı ? :) Ben Kardeş takımlarımızdan bir tanesiyle kısa süreliğine birleşebiliriz diye düşündüm.Daha önce böyle bir uygulama yapıldı mı yapılabilir mi?Motivasyonumuza da iyi gelir diye umuyorum şahsen 4 aydır yerimde sayıyorum
Haklısın,karar defterinde buna ilişkin bir madde yok.
Yarışmaya katılmak isteyip de bekleyenler yığılmasın diye her takımın 12 kişi olmasını uygun gördük zamanında. Daha fazlasını da beraberinde yürüyen işlerde sorun çıkmasın diye uygun görmedik.
Ancak üye sayısında minimum kotamız yok. Hatta ben yarışıyor iken, kalabalıktan hoşlanmadığımız için biz kendi takımımızı 5 kişide sabitlemiştik. Hep öyle yarıştık.
Gelelim sorduğun soruya. Kardeş takımın ya da dediğin gibi az sayıda olan başka bir takımla bir arada aynı topiği elbette istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz ama cuma bildirimlerini yine ayrı takımlar olarak yapmanız gerekmekte.
Motivasyon için de misafir takımda bireysel yarışmalar düzenleyebilir, kilo veremeyene/alana ceza yöntemi uygulayabilrsiniz. Mesela biz zamanında, yararlı yazı bulma, ekstra spor, koçluk, kalori hesaplama vs. türünde cezalar verirdik.
maway konusu görebildiğim kadarı ile zaten editlenmiş.Merhaba...
püsküütcüm 5. takımın yeni yönetim kadrosu şöyle:
kaptan elifezgi
kaptan yardımcısı seng...
gümbürtüye gitmesin diye en son yazıyım dedim.Bir de :18: Maway adlı üyemiz geçerli bir sebepten dolayı bana bildirimini özel yapmış.(başka bir iletişim yoluyla) ancak ben görmediğim için bildirim yapmadı olarak geçtim.Kilosu aynı ancak benim hatam nedeniyle bir daha ki etapta kilosunun bölünmesini istemem...
Bu arada kilo veren ve vermek için büyük sabır gösteren herkesi tebrik ederim...
yönetim kadrosunu da şimdi editliyorum. Hayırlı olsun tatlım..