263. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
GENEL
Ayda bir hazırladığım Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz.
Listede hata varsa lütfen uyarınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-6.html#post25342708
2.TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 2.takıma isabet etti.
Etap listenizde takım yüzdeniz %0.76 görünüyor.
Oysa benim yaptığım hesaba göre yüzdeniz %0.71 :44:
Fark nereden kaynaklanıyor, kontrol eder misiniz lütfen?
Kontrol listem şu şekilde:
7. TAKIM2. TAKIM
akrep33 ( 68,9 / 68,3 / 0,6 / 0,87% )
banusultan ( 62,5 / 62,5 / 0 / 0,00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
aybüke07 ( 67 / 67,5 / -0,5 / -0,75% )
genic ( 58,6 / 58,2 / 0,4 / 0,68% )
bahiresemanur ( 73,7 / 73,4 / 0,3 / 0,41% )
rukgus ( 88,2 / 88,2 / 0 / 0,00% )
bulbul ( 65,6 / 65,3 / 0,3 / 0,46% )
kelebekcearzum ( 89 / 85,4 / 3,6 / 4,04% )
2. TAKIM YÜZDELER TOPLAMI: 5,72%
2. TAKIM YARIŞMACI SAYISI: 8
2. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,71%
Herhangi bir ihlal yok, sırf meraktan soruyorum. Listenizde bazı yarışmacılarımızın yanında "izinli" yazarken, bazılarının yanında ise "geri dönmek üzere ayrıldı" yazıyor.
Bu iki açıklama, farklı durumlar için mi kullanılıyor? Öylesine mi denk geldi?
merhaba hanımlar size bir soru?
yeni başlayan bir üyemiz 7 aylık hamile. yine de diet yapmak istiyor. gerçi menüleri gayet sağlıklı ama kilo vermesi sakıncalı gibi. tabii karar onun. benim sorum daha önce yarışmaya hamile bir bayan katıldı mı hiç? yani katıla bilir mi?
ne yapacağım bilemedim kızlar arkadaş gruba geldi yazıyor katılmak istiyor. ama 7 aylık hamile menüleride gayet sağıklı az yemiyor sağlıklı tüketiyor. verir mi alır mı bilmem de anlıyorum onun duygularını da gücendirmeden nasıl çözeceğim durumu
Merhabalar..
Takımmızda aşağı yukarı herkes izinli.Bu cuma bildirim listemizde 4 kişi hatta 4. den emin değilim şu anda,belki de 3 kişi olacak.Karar defterini uzun uzun okudum ama bununla ilgili bir şey göremedim ama sanki listenin en az 5 kişi olması gerekiyor diye bir kural vardı,var mıydı ? :) Ben Kardeş takımlarımızdan bir tanesiyle kısa süreliğine birleşebiliriz diye düşündüm.Daha önce böyle bir uygulama yapıldı mı yapılabilir mi?Motivasyonumuza da iyi gelir diye umuyorum şahsen 4 aydır yerimde sayıyorum
katılıyorum :13:Bence misafir olarak katılsın sizin takıma. Gelsin gitsin yazsın sohbet etsin kilo bildirsin ama cuma günki listeye girmesin. Doğumdan sonra tekrar gelirse eğer o zaman alırsınız bence takıma. Bunu uygun bir şekilde anlatırsan eminim gücenmez.
Daha önce bende bu konuyu merak edip karar defterini okumuştum. En fazla olabilecek üye sayısı belirlenmiş ama en az üye sayısı yazmıyor. Bence 3 kişide olabilirsiniz takımda sonuçta yüzdeler hesaplanıyor. Ama birleşme olayı bence olmaz, eğer olursa takım kapanır, bende takım kapanmasına karşı bir insan olarak yeniden üye alımı yapıp takımı yeniden canlandırabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca motivasyon desteği için 13. takım olarak kapılarımız her zaman açık, bekleriz mutlaka
sağol canımBence misafir olarak katılsın sizin takıma. Gelsin gitsin yazsın sohbet etsin kilo bildirsin ama cuma günki listeye girmesin. Doğumdan sonra tekrar gelirse eğer o zaman alırsınız bence takıma. Bunu uygun bir şekilde anlatırsan eminim gücenmez.
katılıyorum :13:
teşekkürler ladycim
takımı kapatmayı asla düşünmem yauv ne kapatması :18: nayır nolamaz
takımda yer var zaten şu anda üye alımı yapıcam ama çoğunluk Eylülde dönecek,eminim o zaman bomba gibi eski günlerine dönecek 7. takım ama şu anda fenalardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?