Uyaran arkadaşa öpücüklerimi gönderiyorum öncelikle..
Lütfen paylaşım alanına göz atmayı ihmal etmeyin. İllaki yönetim kadrosunda olunması gerekmez. Bak misal sen bir soru sormuşsun bugün.. Diğer takımlar da sizin gibi davranıp, cumadan cumaya liste paylaşımı için gelse bu mesaja kimse cevap vermez.. O yüzden takım arkadaşlarına da bu konuda gerekli uyarıyı yaparsan sevinirim. Zaten çok fazla mesajlaşma olmuyor burada.. Yani çok fazla zaman kaybına yol açmayacak.
Gelelim baskül değişimimize.
Bu bildirimi özellikle sizden rica ediyorum ki sonra yanlış anlaşılma olmasın.
Yeni baskül, eskisine göre 4,1 kilo fazla tartmış.
Ben burada başlangıç kilon değiştirmeliyim ki senin verdiğin kilo buhar olup gitmesin di mi şekerim?
Dolayısı ile iki haftadır hatırlatma yapmam senin sonuçlarının sağlıklı olması için. Senin iyiliğine uğraşıyoruz şekerim burada.
Ayrıca; benim affetmem gereken bir şey yok ortada ki lütfen beni böyle bir pozisyona almayın..
Ben burada sadece ve sadece kural hatırlatıcısı ve arşiv katibesi olarak bulunuyorum.. Vallahi rahatsız oluyorum affetmek falan ne demek yahu?
Sonuç olarak; şu anda senin başlangıç kilon 86 görünüyor. Baskül değişimi kaynaklı kilo artışını aynen başlangıç kilona yansıtıyorum ve bu durumda yeni başlangıç kilon 90,1 oluyor. Bilginize..