Kızlar yanlış görmüyorsam kilo bildirimi yapmayan takım kalmamış. Bende hemen sonuç listelerini hazırlıyorum o zaman
Bide Allah aşkına alıntı yapıp sonuç eklerken önceki takımların paylaşmış olduğu formatlarla oynamayın. Sadece kendi sonucunuzu ekleyin. Herkes kafasına göre oynamış listeyle. Özellikle kırmızı olarak belirtilmiş notlar, diskalifiyeler felan birbirine karışmış.
Püsküüt'çüm ben bu konudan çok rahatsız oluyorum. Acaba nasıl bir çözüm bulabiliriz bu paylaşım olayına?
Ben benim yayınladığım listeyi düzeltmeye kalkıştım ama doktor randevuma geç kalmamak için bıraktım.
Ben şahsen listeyi alıntı yaptığımda sadece alıntı ( quote ) yazısını silip kendi takımımın listesini ekliyorum. Herkesinde öyle yaptığını düşünüyorum yoksa başka takımın listeleriyle neden oynayalım?
Birde bence bukadar çok sayılı ve simgeli yazıları alıntı yapınca otomatik olarak birçok kalın yazı ve renkler birbirine karışıyor. Bunu daha öncede farketmiştim.
merhaba ebru'cum
bu hafta diskalifiye olan eloisee devam etmek istiyor geldi ve neden bildirimde bulunmadığını söyledi.bir daha böyle olursa diskalifiye yazılacak.
şimdi diskalifiye yerine 2. kez bildirimde bulunmadı olarak düzeltebilir miyiz? arkadaşı diskalifiye edersek 6 ay boyunca yarışamıyor
Listemizi güncelledim. Hayırlı olsun tatlım.merhaba püsküüt 8. takımın
takım kaptanı :yilike
kaptan yardımcısı :allmost oldu
E insan böyle mesaj yazıp da sonra paylaşıma bilgi vermez mi? Nasıl oldun? Neymiş? İnşallah iyisindir..:18::18::18::18: kızlar çok kötüyüm elim asyapım biribirine girdi mide bulantısı falan... listeyi kontrol edip dahil edebilir misiniz ben acile gidiyorum şimdi de...
Çözümü zor gibi.. Kolay da zor..Kızlar yanlış görmüyorsam kilo bildirimi yapmayan takım kalmamış. Bende hemen sonuç listelerini hazırlıyorum o zaman
Bide Allah aşkına alıntı yapıp sonuç eklerken önceki takımların paylaşmış olduğu formatlarla oynamayın. Sadece kendi sonucunuzu ekleyin. Herkes kafasına göre oynamış listeyle. Özellikle kırmızı olarak belirtilmiş notlar, diskalifiyeler felan birbirine karışmış.
Püsküüt'çüm ben bu konudan çok rahatsız oluyorum. Acaba nasıl bir çözüm bulabiliriz bu paylaşım olayına?
Tamamdır tatlım..Püsküüt'çüm 8. takımda eloisse isimli arkadaş diskalifiye olarak yazıldı onu izinli olarak geçermisin. Diskalifiyeden vazgeçildi.
Evet tam ben de uyaracaktım ki düzeltmişsin kural içeriğini..diskalifiye olanlar bir daha hiç yarışamıyor yukarıda yanlış yazdım
bu hafta eloisee'yi izinli yazıp deneme süresine almaya karar verdik ebru yazmış zaten
kolay gelsin püsküüt
Teşekkür ederim aebenim.. Artistlik doğuştanpüsküütüm maşalah artist gibi çıkmışsın .moganmı avatar resmindeki yer ?
3. takımın yüzdesi gerçekten 0,00 olarak çıktı.. hesap makinası 0,00454545 olarak gösterdi
261. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
5.TAKIM
Üyelerinizden seng'in hedef kilosu, talep doğrultusunda 52 kilodan 45 kiloya çekilmiştir. Bravo!
7.TAKIM
260.etap bitiminde gerbera ile ilgili sorduğum soruya yanıt alamadım. Biraz ilgi lütfen..
8.TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8.takıma isabet etti.
Bildirim listelerini kontrol ettim. Tebrik ediyorum, hata yok.
Sıralamayı değiştirmiyor ama doğru hesaplama yapmış olalım diye söylüyorum: Sonuç -0,004545... = -0,005 = -0,01 olur
0,0045 nasıl 0,1 olabilirki.. orda 4 var.. benim bildiğim böyle bir sayıda 4. sıradaki sayı 5 ten aşşağıysa sayı yukarı çıkmazk..
yani senin dediğin gibi 0,1 olması için sonucun 0,00555 falan olması gerekmiyormuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?