- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
Püsküüt'cüm 6. takımın kaptan yardımcısı Ecz.imiş izinli olduğu için değişti, artık Buseryem. Karar defterini yazarken eklersin
Bir de arkadaşlar yanlış anlamayın ama 8. takımın dağılmasından bahsedilmiş, tabi ki dağılmasını kimse istemez. Onca emek verilmiş vs. Ben de bizim takım için elimden geldiğince çabalamıştım. Ancak şöyle bir durum da var. 3-5 kişiyle çalakalem bir takımın devam etmesindense, madem ki herkes emek veriyor ve devam etmek istiyor 2 takımın birleşerek daha iyi sonuçlara ulaşacağını düşünüyorum. Mesela 2. takım 4 kişi kaldı, 8.takım 3 kişi (rakamlar farazi) ve gerçekten çabalayan insanlar. Bu 2 takım birleşince voltran oluşturur resmenTakımların birleşmesinde bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Ama derseniz ki herkes bir yere dağılır, ha onu ben de istemem. Onca zaman bir arada olmuşken hoş değil
Takımların kapatılması gerçekten çok üzücü canım. Sen varmıydın bir ara bilmem ama bundan birkaç ay önce 8. takım dağıldı resmen bütün üyeler elendi bir kısmı transfer oldu ama biz birkaç kişi takımın dağılmasını istemediğimiz için yeniden ayağa kaldırdık takımı. Kapatılmasını istemememizin tek nedeni takım sayısının azalmaması. Çünki şuan çok az ama bir ara yarışmaya katılmak isteyenlere yer olmuyordu. Bütün takımlar dolu oluyor insanlar sıra bekliyordu. Takımın kapatılması çok zor ama kapatılan takımın yeniden açılması daha da zor. O nedenle mevcut takım sayısının korunması bence daha mantıklı. Hepimiz elimizi taşın altına sokup yardımcı olursak bu iki takıma inşallah onlarda düzelecekler. Senin gibi üyelere ihtiyacımız var herşeyi devralıp devam ettirecek
Selam püsküütcüm 3. takımdan winstonlight ın hedefini 63 e indirebilirmisin Teşekkür ederim
Merhaba şekerim..
O-oo maşallah
winstonlight ın hedefini 68 den 63 e güncelledim.
geçmiş olsun canım hayırdır:18::18::18::18: kızlar çok kötüyüm elim asyapım biribirine girdi mide bulantısı falan... listeyi kontrol edip dahil edebilir misiniz ben acile gidiyorum şimdi de...
kardeş takımın kaptran yrdımcısıyla kararsız kaldık kaça bölüneceği konusunda..
5. Takım 261. Etap
Cocostar 66/65,5/0,5/ % 0,76
tunituni 75,8/76,5/-0,7/-0,92
ergh 64,9/64.9/0,0/%0,00
elifezgi 70.6/70.4/0,2/%0,28
buffy26 72,3/72,1/0,2/0,28
maway 70/71,5/-0,5/-0,71 259. etapta ayrılan üye geri döndü.
seng 52/49/0,75/1,44 258. etapta ayrılan üye geri döndü.Hedefini 45e çekti...
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,12)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?