Canım ben hepsini düzelttim yapabildiğim kadarı ile kontrol edersen sevinirim. Link alamadım. :26:
ellerine sağlık canım
iş geldi bakamadım sayfaya tekrar sen halletmişsin zaten teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hepsini düzelttim yapabildiğim kadarı ile kontrol edersen sevinirim. Link alamadım. :26:
Laydicim ellerine sağlık.. angelic2 hesaplaması şimdi olmuş..
ellerine sağlık canım
iş geldi bakamadım sayfaya tekrar sen halletmişsin zaten teşekkürler
Püsküüt'ümm bizim kaptan yardımcımızı ( 13. takım ) laydline olarak güncelleyebilir misin ?
Düşündüm taşındım nihayet karar verdim.
Aşağıda adı yazılı olan arkadaşların hedeflerini güncelliyorum.
Püsküüt lütfen revize eder misin canım?
PrensesPeri =>
Eski Hedef: 7 kilo vermek
Yeni Hedef: 14 kilo vermek
LaydLine =>
Eski Hedef: 63
Yeni Hedef: 53
eski_bir_masal =>
Eski Hedef: 55
Yeni Hedef: 45
Sadece sizin iyiliğiniz için..
Başka niyetim varsa dünyanın bütün patileri yüzümü yalasın
Düşündüm taşındım nihayet karar verdim.
Aşağıda adı yazılı olan arkadaşların hedeflerini güncelliyorum.
Püsküüt lütfen revize eder misin canım?
PrensesPeri =>
Eski Hedef: 7 kilo vermek
Yeni Hedef: 14 kilo vermek
LaydLine =>
Eski Hedef: 63
Yeni Hedef: 53
eski_bir_masal =>
Eski Hedef: 55
Yeni Hedef: 45
Sadece sizin iyiliğiniz için..
Başka niyetim varsa dünyanın bütün patileri yüzümü yalasın
Püsküüt'üm boyum 170 eğer 45 kg ile görünebilirsem problem yok ::
Püsküüt'üm boyum 170 eğer 45 kg ile görünebilirsem problem yok ::
canım 170 e 45 kg çok fazla değilmi?
iskelet olursun kuşum iyice
bence sen yukarı çek o hedefi
ben sitede yeniyim bu zayıflama yarışmasına katılmk için ne yapmam lazm
Yok Akrep'cim yok 52-55 arası bir yerlerde sabitlemeyi düşünüyorum, 45'i püsküüt'ümün mesajına istinaden yazdım ..
Sporu fazla yapınca kas ağırlığın artmış olabilir şekerim.. O yüzden de kilonda çok oynama olmaz ama bedenin sıkılaşır.hiçç bir sakınca yok güncelle püsküütüm ben yakında atacam kendimi biyerlerden olacak o olacak o ayrı geçen hafta spor yaparken canımı çıkarttım yine azıcık bişi gitti.kaçamakta yapmıyorum ama anlamıyorum kendimi :44: bugun 3 pantolonumu daraltmaya götürüyorum.herşey bollaşmaya başladı.ama kg da oynama yok.ya tartım bozuldu ya benim ayarlarım
Yok denedim görünmüyoPüsküüt'üm boyum 170 eğer 45 kg ile görünebilirsem problem yok ::
Hah en iyi haber senden geldi..Benim içinde sakıncası yok ama biliyorum ki ben daha uzun bir zaman buralardayım. Bebek düşünüyorum inşallah. Yani bu verdiğim kiloları geri alacağım anlamına geliyor. Kısacası zaten benden kurtuluşun yok püsküüt'çüm
Ama Hilal 45 kiloyla nasıl görünür bilmiyorum, görünür mü onuda bilmiyorum
Tamam candycim.. Bu mesajı yazdıktan sonra forumdan güplemeden önce düzeltiyorum listeyi..püsküütçüm,
bizim 8. takım kaptan yardımcımız Edaa00 oldu
bilgin olsun
hmm
sanırım sazan atlayışlarımdan birini yaptım
eh kalori harcatıyorsa bu atlayış bir problem yok
çok sevindim...hadi inşallahBenim içinde sakıncası yok ama biliyorum ki ben daha uzun bir zaman buralardayım. Bebek düşünüyorum inşallah. Yani bu verdiğim kiloları geri alacağım anlamına geliyor. Kısacası zaten benden kurtuluşun yok püsküüt'çüm
Ama Hilal 45 kiloyla nasıl görünür bilmiyorum, görünür mü onuda bilmiyorum
ne kadar güzel prenses perim...püsküütümün dediği gibi bencede önemli olan inceliyo olman...hiçç bir sakınca yok güncelle püsküütüm ben yakında atacam kendimi biyerlerden olacak o olacak o ayrı geçen hafta spor yaparken canımı çıkarttım yine azıcık bişi gitti.kaçamakta yapmıyorum ama anlamıyorum kendimi :44: bugun 3 pantolonumu daraltmaya götürüyorum.herşey bollaşmaya başladı.ama kg da oynama yok.ya tartım bozuldu ya benim ayarlarım
Yok denedim görünmüyo
Hah en iyi haber senden geldi..
Bi'şeyler düşünelim de bu ikisi gitmesin bi'yere tamam mı..
Çaktırma tabii..
Ayrıca.. kurtulmak isteyen kim?
Sporu fazla yapınca kas ağırlığın artmış olabilir şekerim.. O yüzden de kilonda çok oynama olmaz ama bedenin sıkılaşır.
Kiloya değil görünüşe odaklanmalısın benim fikrimce..
Pantolonlar daraltılmaya terziye gidiyor daha ne olsun tatlım?
O terazinin bacağı kırılsın da üzmesin benim prensesimi!