kızlar birdaha bakarmısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-60.html#post24437991
1. arkadaşın yüzdesi gözümden kaçmıs hata bendeçok yogun bir gündü beynim durdu sanıyorum
kızlar birdaha bakarmısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-60.html#post24437991
1. arkadaşın yüzdesi gözümden kaçmıs hata bendeçok yogun bir gündü beynim durdu sanıyorum
Teşekkürler Prensescim zahmet oldu sana
Prensesim bu yoğunluğunda zahmet oldu sana kusura bakmaa
olurmu tatlılarımben çıkmadan farkettiniz görüş açınıza sağlık
püsküütcüm bir durumu hatırlatmak istiyorum.Biz 3-4 hafta kadar önce kaptan yardımcımızın değiştiğini belirtmiştik.Aslında o an da henüz biri seçilmemişti ama daha sonra sana bildirmiştim seçtiğimiz kişiyi.Sanırım sen unuttun.Bende haftalardır bakıyorum aslında karar defterine ama bende bazen bir durum oluşuyor:bakıyorum yanlış olanı okuyorum ama beynime doğruymuş gibi işliyorDikatsizlik yani...Neyse ki tekrar değişti yardımcımız.Önümüzdeki cuma sana tekrar hatırlatırım canım.
5. takımın;
kaptanı:seng
kaptan yardımcısı:hasretttt
Allah kuru iftiradan korusun vallahi
Hiç de bile böyle bir bildirimde bulunmadınız.
Tamam az yiyoruz, beyin hücreleri zayıflamış olabilir.. ama bu kadar da değil canım..
Yüzyıl kadar önce bi'mesaj yazmışsın.. orada da hasretin "h" si geçmiyor..
buyur kendin bak anacım:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-473.html#post23861645
neyse.. bu kadar boş laf ettim bari bi'zahmet gidip listeyi editleyeyim..
neme lazım.. haftaya beyin hücrelerim daha da zayıflamış olabilir
gözlerini yum.. 10 dan geriye say.. gözlerini aç.. işte yönetim kadrosu güncellendi..
Valla hakkını helal et canım olabilir...sonuç olarak bende bu hafta çok tuttum kendimi antenler koptu Şu anda bilgisayarımın önünde bir bulaşık makinesi durduğundan bakamayacağım..Ama ilgin için teşekkürler...
Dekorasyon için değişik bi'yöntem..
Üzerine vazo da koyarsan tamamdır..
bu arada canım dün akşam düşününce aklıma şu geldi:Biz o zaman özlemyb nickli arkadaşı seçmiştik.Eğer yazdıysam böyle olmalı yazmadıysam zaten sorun var sonra biz daha iyi olacağını düşünüp hasretttti seçtik.Ama sürekli değiştirme olmasın vazgeçebiliriz diye hemen bildirmemiştim :26::26:
255. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
13.TAKIM
Listenizde yeni üye olarak belirtilen angelic2 hakkında bilgi aktarıyorum.
angelic2 daha önce de yarışmacımızdı. 212. etapta 71,4 kiloyla 1. takımda yarışırken, geri dönmek üzere ayrıldı.
Karar defterinden alıntı yapıyorum:
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir.
Hesaplamanız kurala uygun olmadığı için arkadaşımızın etap birinciliği geçersizdir.
layd im o zaman derecelerde değişiyor sanırım.mesajını düzenle deyip dereceleride düzeltmen lazım eğer sana zor olursa ben yapayımbireysel dereceleride değişecek :44: cumartesi biraz canım sıkkındı bakamadım sonuç listesine
*** 13. Takım 255. Etap ***
angelic2 ( 71.4 / 71.6 / -0.2 / -0.46 % ) 212. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 43e bölündü.
Chika ( 92.7 / 92 / 0.7 / 0.76 % )
Elmaliturta: ( 65.9 / 65.2 / 0.7 / 1.06 %)
Eski_bir_masal : ( 57.0 / 56.5 / 0.5 / 0.88 % )
LaydLiNe: ( 70.2 / 69.8 / 0.4 / 0.57 % )
Mumu85: ( 72.5 / 72.9 / -0.4 / -0.55 % )
Mutedeyyin: ( 67.5 / 67.8 / -0.3 / -0.44 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
TadLi : ( 57.1 / 57.3 /-0.2 / -0.35 % )
UcukMavi ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78 %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.6 / 0.0 / 0.0 % )
13. Takım Ortalaması : 0.22%
(Püsküüt'çüm yapmaya çalıştım hesaplamayı umarım olmuştur :26: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?