Yerinde uyarı için teşekkürler akrepcim..kızlar bu yazışmalarımızı paylaşım alanında yani burda yapalım olurmu..
sonuç listeleri topiğinde sadece ama sadece sonuç listeleri yayınlanıyor..lütfen bu ayrıntıya dikkat edelim olurmu
243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 ŞUBAT-10 ŞUBAT
TAKIM DERECELERİ
243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 ŞUBAT-10 ŞUBAT 2012
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ.......2.TAKIM
İKİNCİ........ 13.TAKIM
ÜÇÜNCÜ........ 9.TAKIM
BİREYSEL DERECLER
BİRİNCİ........3.TAKIMDAN ..... özgey %3,46
İKİNCİ.........2.TAKIMDAN...... eldora %2,87
ÜÇÜNCÜ..........9.TAKIMDAN...... nagieymen %2,56
se_zen cim ellerine sağlık
listeyi acıcık renklendirmek istedim ehh bizim takım 1. de olmuş..
bu hafta 7. takımla yarış halinde olucaz..
yani özetle 1. lik bu hafta da devam eder inş..2. takım bomba gibi olucak bu hafta da
Listeye renk kattığın için teşekkür ederim. Bende uğraştım da beceremedim. Aslında siteye de 2 aydır falan yazıyorum daha. O yüzden çok beceremiyorum her şeyi. Bende çok soluk oldu diye üzülüyordum. Birinciliğinizi de tebrik ederim. Bizde sonuncu olduk ama bireyselde birinci bizim takımdan oldu. Ne takım ama dime.
9.takımda 2 haftadır paylaşım yapan 2 üyenmiz Doksanaltmışdoksan ve Lionesse, biri daha önce diskalifiye olmuş bir diğeride kendi isteğiyle 4 ay önce ayrılmıştı takımdan...Şuanda bizim takım içi hiç bir sorunumuz yok arkadaşların kalması yönünde ilk oyumuzu kullanıyoruzSizdende yardım rica ediyoruz.Şimdiden çok teşşekkürler
1 Takım: Evt/Hyr
2 Takım: Evt/Hyr
3 Takım : Evt
4 Takım: Evt
5 Takım: Evt
6 Takım: Evt/Hyr
7 Takım: Evt
8 Takım: Evt
9 Takım: Evt
10 Takım: Evt/Hyr
13 Takım: Evt
14 Takım: Evt/Hyr[/COLOR]
12 takımın 7 si evet dediğine göre sanırım çoğunluğu elde ettik.Ve yarın bu arkadaşları listeye ekleyebiliriz.Yanlışım varsa lütfen düzeltin beni....
Bende diskalifiye olmuş üyelerin tekrardan takıma alınması konusuna olumlu bakmıyorum arkadaşlar fakat bu arkadasımız bize çok azimli geldi ve takım içi uyumunu sevdik...Umarım hayırlısı olur Çok teşekkürler
9.TakıM
hayırlısı olsun. buaralar diskalifiye edilenler neden bu kadar çok dönüş yapıyor anlamıyorum. ama herkesin içini bilemeyiz tabi. umarım sizi yarı yolda bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?