canım diskalifiye olanlara belli bir ay sınırı getirildi..karar defterini oku önce ona göre al canım
bu hafta liste yapma sırası 3. takımda
kolay gelsin 3. takım
Evet canım fakat benim bu konuyla ilgili bir sorum olacak. Ben bu akşam yemeğe davetliyim. şuandada listeyi hazırlayacak vaktim yok. acaba yarın sabah yapsam olurmu?:26:
şimdi gördüm mesajını
liste sonuçlarını heyecanla bekliyoruz o zaman
243. Etapla İlgili olarak:
Bu hafta itibariyle başladığım "rastgele kontrol" uygulamasında ilk uygulama 9. takım için oldu.
Hesaplamaları doğru.
Şansa bakTeşekkürler ellerine sağlık senınde
Fakat püsküüt cüm farklı bi sorunumuz daha var.Dün ara ara yazdım buraya .... Akrep33 yönlendirme yaptı karar defterini okudum başka bi takımdan diskalifiye olan ve kendi isteğiyle ayrılıp geri dönen 2 yeni üyemiz var bu hafta onları lısteye eklemedik.Takım ıcı bı sorun yok arkadaşlar çok paylaşımcı ve istekli onların isteklerini kırmak istemiyorum açıkcası...
Uzun lafın kısası bu 2 yeni arkadaş için yapabileceğimiz bi istisna yokmudur acaba ?
Üye İsimleri : Doksanaltmışdoksan --- Lionesse
Bilginize
1. Ben bu sorunun hala soruluyor olmasına şaşırıyorum.
2. Ben bu soruya cevap verilmiyor olmasına şaşırıyorum.
bu iki madde bu topiğin paylaşım alanı değil de paylaşımsızlık alanı olduğunu bir kez daha gösteriyor..
son tarihli bir örnek link vereyim.. cevap o linkte gizli..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-402.html#post21938316
canım 9.takım da hata yokmu
Valla olabilir. Ne gibi bir şey. Ben ilk defa yaptım da. Bizim kaptan yapamamış. BEn de bugün yardımcı olayım demiştim. Yapılmadığını görünce yapmaya çalıştım. Ne gibi bir şeyse ben hemen düzelteyim.
9.takıma etap 10.yazmışsın da cnm etap 4.sü olması gerek miyor mu 0,59 ile
canım ne affı yaptığın tüm takımdaki yarışmacılara örnek olmalı, kaptanın işi çıktığın takımdan birilenin bu görevi üstlenmesi çok güzel bir davranış.liste doğru görünüyor ellerine sağlık canım
Sezencim çok teşekkür ederim..çookk!!!!
243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 ŞUBAT-10 ŞUBAT 2012
BİRİNCİ.......2.TAKIM
İKİNCİ........ 13.TAKIM
ÜÇÜNCÜ........ 9.TAKIM
BİREYSEL DERECLER
BİRİNCİ........3.TAKIMDAN ..... özgey %3,46
İKİNCİ.........2.TAKIMDAN...... eldora %2,87
ÜÇÜNCÜ..........9.TAKIMDAN...... nagieymen %2,56
Arkadaşlar hatalı bir şey varsa lütfen uyarın. Takım kaptanı gelemedi.Bende bugün yardımcı olmuştum. Beni affedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?