- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
prensesperi canım benim bildiğim kadarıyla herhangi bir şekilde ayrılıyorsa takımdan kişi sayısına eklemelisin.Püsküüt önceki haftalarda bu konuyla ilgili açıklama yapmıştı.
Bir kez de ben hesapladım 1,02 oluyor
çok çok teşekkür ederim.benim daha yiyeceğim 1 fırın ekmek varbugun listeleride ben hazırlıyorum.onuda bir hazırlasam süper rahatlayacagım :18:
valla mecbur öyle kayit ediceksin cünkü haftaya da o baskülle tartilmicakmi zaten... cok sinir bozucu birsey ama yapcak birsey yok sanirim??
valla o baskülü atardim ben
geçmiş dönemlerde bu tarz olaylar yaşandı
yanına not düşüyordun sanırım şuan verdiği kilo varsa yeni baskül dikkate alınıyordu
Eğer aynı anda iki tartı ile de tartılıp arada bu sonucu gördüyse tabiki bildir niye 2.5 kg almış gibi gözüksün ki derim ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html
,bu linkin 13 mayıs tarihlisinde bu olay yaşanmış bir incele istersen cnm
canım diğer baskülle arada ne kadar fark varsa onu yazıyor..sen de burda püsküte bildiriyosun o arkadaşın kilo düzeltmesini yapıyor..
10. takım kapandı mı?eğer bildirim yapmayacaklarsa şu an herkes bildirim yapmıs durumda sonuçları hazırlayayım mı?
sonuç listeleri tamamdır.umarım hata yapmamışımdır
ellerine sağlık canım sonunculuğumuz senin elinden çıkacakmış........
sonuç listeleri tamamdır.umarım hata yapmamışımdır
ellerine sağlık dereceye giren herkesi tebrik ederim
Yazdım gittiPüsküütcümmm ..
13 takımın kaptan yardımcısını mutedeyyin olarak değiştirebilir misin rica etsem ?
Baskül değişimini hala konuşuyor olduğumuza göre ortada bir eksiklik var demek ki..arkadaşalr bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap evrirsiniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum inş bir cevap verilir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?