Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Ellerine sağlık kaptanım..
Analiz programına dair bilgiyi bugün açıklayacağım.

Rica ederim Laydim, kusura bakılmaz. Hepimiz unutabiliyoruz.
Ben kendimi bütün takımların sözcüsü olarak gördüğüm için kural dışı bir şey olduğunda sormak durumunda kalıyorum.

Özre gerek yok.
Biz de notumuzu alalım. Bu memleket tartısı diye.

Eline saglik kaptanim

Eline saglik E Emnis kaptanim

Cok sevindim bu turu notasiz bitirdigimiz icin :))
Kaptan olali, bir ilk

Bu arada konu linkine tiklayinca ( mezunlarin basari hikayesi konusu ) 404 hatasi veriyor bende

Bu arada konu linkine tiklayinca ( mezunlarin basari hikayesi konusu ) 404 hatasi veriyor bende

Uyarı için teşekkür ederim.
Linkin güncel halini kaydettim.
Bir sonraki raporda düzeltmiş olurum:

4. Takımdan Alys 17 haftada 12,3 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Eline emegine saglik kaptancigim

48. tur performans uygulamasını nota almadan tamamlamış olan 4. takım, 5. takım ve 6. takımı tebrik ediyorum.

Başarınızın ödülü olarak hazırlayacağım analizlerle ilgili program şu şekilde olacak:

Bu hafta analizlerin temelini oluşturacağım.
Önümüzdeki haftadan itibaren her hafta bir takımın analizini yapacağım. Şöyle ki;

• 4. takımın analiz raporu 728. etap ertesi yayımlanacak ve 720. etap başlangıç-728. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
  • 5. takımın analiz raporu 729. etap ertesi yayımlanacak ve 721. etap başlangıç-729. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
  • 6. takımın analiz raporu 730. etap ertesi yayımlanacak ve 722. etap başlangıç-730. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
Bilginize,

A Arrietty_
E Emnis
Zipzip-

Teşekkür ederiz kaptanim simdiden kolay gelsin

Kolay gelsin kaptanim

Ay ne manasızsın bahar ya..
üç takımın da analiz raporu elbette ki 48. tur başlangıcı olan 720. etap başlangıç kilosu olacak. Bitiş etabı sen hangi etapta rapor hazırlıyorsan o olacak.

Sen kendini yorma, haftada bir analiz yap diye takımların haftalarını niye uzay boşluğuna salıyorsun.

Ayıp yani. Bir daha görmeyeyim.

Ama bunda da bir karmaşa var.
Dur şimdi aklımızı bir toplayalım. Ve adım adım gidelim baharcım.. Yaptın mı kahveni? Sigaranı da yaktın mı? Sağlığa zararlı dememe gerek yok çünkü her zamanki cevabı yapıştıracaksın: "Hayattır sağlığa zararlı olan." Seninle felsefi sohbetlere girmek istemiyorum bugün. En azından şu an.

Şimdi derin bir nefes al ve analizlerin başlangıç ve bitiş etaplarına yoğunlaş.

Buralar bizim.

Kolay gelsin kaptanim

Yaaaaa ama demeyim dedim amaa çok güldüm kendi kendinizede konusmak ayri bir guzellik sanirim kolay gelsin

A Arrietty_
4. takımın yakın zamanlarda yapılmış bir analizi yok. Bu nedenle de analiz raporunun başlangıç ve bitiş etapları şöyle olacak:
Yayımlanma tarihi: 728. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 720. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 728. etap bitiş kilosu

______

E Emnis
5. takımın son analizi bir önceki performans döneminde yapıldı. Bitiş etabı 720. etap bitiş kilosu.
Yeni dönem analiz raporunun başlangıç ve bitiş etapları şöyle olacak:
Yayımlanma tarihi: 729. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 721. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 729. etap bitiş kilosu

______

Zipzip-
6. takımın son analizi bir önceki performans döneminde yapıldı. Bitiş etabı 721. etap bitiş kilosu.
Yeni dönem analiz raporunun başlangıç ve bitiş etapları şöyle olacak:
Yayımlanma tarihi: 730. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 722. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 730. etap bitiş kilosu

Evet, şimdi arkamıza yaslanabiliriz.
Not: Bu mesaj ilk yazdığım mesajla aynı olabilir mi? Olabilir.
Ay dünyadan her yıl 4 cm uzaklaşıyor. Yani uydunun bile öngörüsü var. Kimden uzaklaşması gerektiğinin farkında. Sen düşün, dolan, dur.

Tıpkısının aynısı
Allah'ım bu işin plan programı bile zor yahu kolay gelsin kaptanım teşekkür ederiz

Yani bana ayni gibi geldi

Tıpkısının aynısı
Allah'ım bu işin plan programı bile zor yahu kolay gelsin kaptanım teşekkür ederiz

Yani bana ayni gibi geldi

Aynıymış.

Bir an 5. ve 6. takımın programlamasını birer hafta atınca haksızlık ediyormuşum hissine kapıldım ve sil baştan düşündüm.
Evet cıvatalar oynuyor, zaman kaybı oluyor ama vicdan rahat.
Benim yastığım vicdandan yapılma.

728. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
(21-28 Mayıs 2021)

*** 10. TAKIM 728. ETAP ***

Mydestinyy (92,8/92,3/0,5/%0,539)
Maviskelebegimm ( 87,3/85,5/1,8/%2,062)
emxeren (77,85/77,60/0,25/%0,321)
Eddaak (72,9/72,6/0,3/%0,412)
Pembegomlek (66,3/67,3/-1/%-1,508)
Babsy baby
(63,8/63,2/0,6/%0,940 )
Zerosima(63,8/63,2/0,6/%0,940)
Etabiti (65,4/65,3/0,1/%0,153)
İcimdekisonsuzdeniz
(79,3///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.

10. Takım Ortalaması: % 0,429

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…