Ellerine sağlık kaptanım..SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 48.tur 8.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
SONUÇ:48.tur performans yarışması sonuçlanmıştır. İlgili turumuzun başlangıç etabı 720, bitiş etabı 727. etaptır. 13.takım sonuç hazırlama cezası almış olup, 4, 5. Ve 6. Takım 48.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur, başarılarının devamını dileriz
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Rica ederim Laydim, kusura bakılmaz. Hepimiz unutabiliyoruz.Püsküütüm @ekhion tam kapanmadan önce ailesini ziyarete gitmişti. Yanında tartısını götüremediği için oradaki tartıyla devam etmesi gerekmişti. Şimdi evine döndü. Bu tartı kendi tartısı. Not almayı unutmuşum. Bir daha ki sefere daha dikkatli olurum, kusuruma bakma lütfen
Özre gerek yok.Ben de kendi tartım olduğu için bildirmeyi unutmuşum ne yazık ki, ailemin yanına gidince onu bildirmiş idim. Yani aslında hep bu tartı ile tartıldım sadece bundan bir önceki bildirimim farklı bir tartı ile oldu. Kendi adıma özür dilerim kaptanımdan ve sizlerden.
Eline saglik kaptanim727. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2855656
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2855658
4. Takım yarışmacısı Asi Matmazel 727. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı Zerosima 727. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
727. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2855660
727. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (3 ► 2)
- 10. TAKIM (5 ► 4)
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 5.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
13. TAKIM
ekhion ile ilgili olarak;
Üyemiz geçen hafta tartıldığı tartıdan farklı bir tartı kullanmış bu hafta. Gerekli not düşülmediği için sormak durumundayım: Sebebi nedir acaba?
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 4. Takım yarışmacısı Alys ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline saglik E Emnis kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 48.tur 8.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
SONUÇ:48.tur performans yarışması sonuçlanmıştır. İlgili turumuzun başlangıç etabı 720, bitiş etabı 727. etaptır. 13.takım sonuç hazırlama cezası almış olup, 4, 5. Ve 6. Takım 48.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur, başarılarının devamını dileriz
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Bu arada konu linkine tiklayinca ( mezunlarin basari hikayesi konusu ) 404 hatasi veriyor bende727. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2855656
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2855658
4. Takım yarışmacısı Asi Matmazel 727. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı Zerosima 727. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
727. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2855660
727. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (3 ► 2)
- 10. TAKIM (5 ► 4)
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 5.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
13. TAKIM
ekhion ile ilgili olarak;
Üyemiz geçen hafta tartıldığı tartıdan farklı bir tartı kullanmış bu hafta. Gerekli not düşülmediği için sormak durumundayım: Sebebi nedir acaba?
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 4. Takım yarışmacısı Alys ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Bu arada konu linkine tiklayinca ( mezunlarin basari hikayesi konusu ) 404 hatasi veriyor bende
Eline emegine saglik kaptancigimEki Görüntüle 2856205
4. TakımdanAlys 17 haftada 12,3 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sedulu 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (695. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (722. Etap) : 61,20 Verilen Toplam Kilo : 17,80 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53% Toplam Süre : 28 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederiz kaptanim simdiden kolay gelsin48. tur performans uygulamasını nota almadan tamamlamış olan 4. takım, 5. takım ve 6. takımı tebrik ediyorum.
Başarınızın ödülü olarak hazırlayacağım analizlerle ilgili program şu şekilde olacak:
Bu hafta analizlerin temelini oluşturacağım.
Önümüzdeki haftadan itibaren her hafta bir takımın analizini yapacağım. Şöyle ki;
Bilginize,
- 4. takımın analiz raporu 728. etap ertesi yayımlanacak ve 720. etap başlangıç-728. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
- 5. takımın analiz raporu 729. etap ertesi yayımlanacak ve 721. etap başlangıç-729. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
- 6. takımın analiz raporu 730. etap ertesi yayımlanacak ve 722. etap başlangıç-730. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
A Arrietty_
E Emnis
Zipzip-
Kolay gelsin kaptanim48. tur performans uygulamasını nota almadan tamamlamış olan 4. takım, 5. takım ve 6. takımı tebrik ediyorum.
Başarınızın ödülü olarak hazırlayacağım analizlerle ilgili program şu şekilde olacak:
Önümüzdeki haftadan itibaren her hafta bir takımın analizini yapacağım. Şöyle ki;
Bilginize,
- 4. takımın analiz raporu 728. etap ertesi yayımlanacak ve 720. etap başlangıç-728. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
- 5. takımın analiz raporu 729. etap ertesi yayımlanacak ve 721. etap başlangıç-729. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
- 6. takımın analiz raporu 730. etap ertesi yayımlanacak ve 722. etap başlangıç-730. etap bitiş bilgilerini kapsayacak.
A Arrietty_
E Emnis
Zipzip-
48. tur performans uygulamasını nota almadan tamamlamış olan 4. takım, 5. takım ve 6. takımı tebrik ediyorum.
Bilginize,
A Arrietty_
E Emnis
Zipzip-
Ay ne manasızsın bahar ya..
üç takımın da analiz raporu elbette ki 48. tur başlangıcı olan 720. etap başlangıç kilosu olacak. Bitiş etabı sen hangi etapta rapor hazırlıyorsan o olacak.
Sen kendini yorma, haftada bir analiz yap diye takımların haftalarını niye uzay boşluğuna salıyorsun.
Ayıp yani. Bir daha görmeyeyim.
Kolay gelsin kaptanimAma bunda da bir karmaşa var.
Dur şimdi aklımızı bir toplayalım. Ve adım adım gidelim baharcım.. Yaptın mı kahveni? Sigaranı da yaktın mı? Sağlığa zararlı dememe gerek yok çünkü her zamanki cevabı yapıştıracaksın: "Hayattır sağlığa zararlı olan." Seninle felsefi sohbetlere girmek istemiyorum bugün. En azından şu an.
Şimdi derin bir nefes al ve analizlerin başlangıç ve bitiş etaplarına yoğunlaş.
Buralar bizim.
Ay ne manasızsın bahar ya..
üç takımın da analiz raporu elbette ki 48. tur başlangıcı olan 720. etap başlangıç kilosu olacak. Bitiş etabı sen hangi etapta rapor hazırlıyorsan o olacak.
Sen kendini yorma, haftada bir analiz yap diye takımların haftalarını niye uzay boşluğuna salıyorsun.
Ayıp yani. Bir daha görmeyeyim.
Yaaaaa ama demeyim dedim amaa çok güldüm kendi kendinizede konusmak ayri bir guzellik sanirim kolay gelsinAma bunda da bir karmaşa var.
Dur şimdi aklımızı bir toplayalım. Ve adım adım gidelim baharcım.. Yaptın mı kahveni? Sigaranı da yaktın mı? Sağlığa zararlı dememe gerek yok çünkü her zamanki cevabı yapıştıracaksın: "Hayattır sağlığa zararlı olan." Seninle felsefi sohbetlere girmek istemiyorum bugün. En azından şu an.
Şimdi derin bir nefes al ve analizlerin başlangıç ve bitiş etaplarına yoğunlaş.
Buralar bizim.
Tıpkısının aynısıA Arrietty_
4. takımın yakın zamanlarda yapılmış bir analizi yok. Bu nedenle de analiz raporunun başlangıç ve bitiş etapları şöyle olacak:
Yayımlanma tarihi: 728. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 720. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 728. etap bitiş kilosu
______
E Emnis
5. takımın son analizi bir önceki performans döneminde yapıldı. Bitiş etabı 720. etap bitiş kilosu.
Yeni dönem analiz raporunun başlangıç ve bitiş etapları şöyle olacak:
Yayımlanma tarihi: 729. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 721. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 729. etap bitiş kilosu
______
Zipzip-
6. takımın son analizi bir önceki performans döneminde yapıldı. Bitiş etabı 721. etap bitiş kilosu.
Yayımlanma tarihi: 730. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 722. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 730. etap bitiş kilosu
Evet, şimdi arkamıza yaslanabiliriz.
Not: Bu mesaj ilk yazdığım mesajla aynı olabilir mi? Olabilir.
Ay dünyadan her yıl 4 cm uzaklaşıyor. Yani uydunun bile öngörüsü var. Kimden uzaklaşması gerektiğinin farkında. Sen düşün, dolan, dur.
Yani bana ayni gibi geldiA Arrietty_
4. takımın yakın zamanlarda yapılmış bir analizi yok. Bu nedenle de analiz raporunun başlangıç ve bitiş etapları şöyle olacak:
Yayımlanma tarihi: 728. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 720. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 728. etap bitiş kilosu
______
E Emnis
5. takımın son analizi bir önceki performans döneminde yapıldı. Bitiş etabı 720. etap bitiş kilosu.
Yayımlanma tarihi: 729. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 721. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 729. etap bitiş kilosu
______
Zipzip-
6. takımın son analizi bir önceki performans döneminde yapıldı. Bitiş etabı 721. etap bitiş kilosu.
Yayımlanma tarihi: 730. etabı takiben
Analiz dönemi başlangıç etabı: 722. etap başlangıç kilosu
Analiz dönemi bitiş etabı: 730. etap bitiş kilosu
Evet, şimdi arkamıza yaslanabiliriz.
Not: Bu mesaj ilk yazdığım mesajla aynı olabilir mi? Olabilir.
Ay dünyadan her yıl 4 cm uzaklaşıyor. Yani uydunun bile öngörüsü var. Kimden uzaklaşması gerektiğinin farkında. Sen düşün, dolan, dur.
Tıpkısının aynısı
Allah'ım bu işin plan programı bile zor yahukolay gelsin kaptanım teşekkür ederiz
Yani bana ayni gibi geldi