thirty four öncelikle bu başlıkta yazılarımızı büyüterek yorum yazmayalım lütfen... bu hiç hoş görünmüyor...
konuya açıklık getirmek gerekirse akrebin bi hatası yok dikkatsizliği var...
2. takım ve 3. takım oylamaya katılmadı...
püsküüt burada bu iki takıma kardeş takımların uyarı yazmasını rica etti o hafta ben üyelik iptali yaptığım için bunu bildiremedim ama 2. takımın başka kardeş takımları da var.... onlar bildirebilirdi...
kaldı ki ben ayrıldığımdan beri her cuma 1. takımı takip etmek adına sonuçları kontrol ettim, 2. takım ve 3. takım hep eski şekliyle verdi listesini...
bir kişi de demediki 2. takım ve 3. takım hesaplama değişti senin haberin yok mu diye..
listeleri kontrol ettirip vermek eski bir kural ama bu kurala 5. takım 6. takım ve 13. takımdan başka uyan yoktu ki zaten...
kaldı ki son hafta karmaşaya sebep olan senin üyen aylin90
2. takım eski sisteme göre hesasplamış hesap toplamına yazmış... aylin hiç haber vermeden etap başlangıç etap bitiş ve farkı silip yüzde ortalamasını yazmış...
eğer uyarı yazsaydı ben de düzenlememi yaparken akrep bak hesaplama değişti artık böyle hesaplama yapıyoruz derdim...ben yeni sisteme göre hesapladığını düşündüm...
hiç bir takımın haber vermeden başka takımın listesini düzenleme yetkisi yoktur...
benim listemi biri habersiz düzenlese ben de aynı tepkiyi veririm şahsen...
akrep ben geldiğimden beri paylaşıma en çok bakan kurallara en çok uyan takımdı...
son aylarda yoğun çalışıyor ben gözünden kaçtığını düşünüyorum...
kardeş takım olarak bu haftaya kadar da bunu bildirmeniz gerekirdi diye düşünüyorum...
aylin bu hafta ilk defa liste hazirladi, acemlik yapmis olabilir.
ben listeyi degistirdigi konusunda hakli demiyorum, ben bilmiyordum, bilseydimde kendisini yapmamasi konusunda uyarirdim zaten
ben kimsenin listesini degistirmedim, benim bilgim dahilinde olan bisey degildir
aylardir cuma yarismasina olan arkadasinin kurallari bilmemesini savunabiliyorsan
1 haftadir yardimci kaptan olan aylinin o kurali bilmemesini ayni hosgörüyle karsilamalisin o zaman mai
bence hersey ortada, artik daha fazla konusmaninda bi anlami yok.
bu konu beni fazlasiyla gerdi, daha fazla gerilmek istemiyorum
kızlar kilo bildirimde bulunmayanlar ortalama hesaplanırken bölüme katılmıyormu eğer katılıyorsa 3 . takımınki yanlış 7 ye bölünmesi gerekirken 5 e bölünmüş bi bakın isterseniz..........
kızlar kilo bildirimde bulunmayanlar ortalama hesaplanırken bölüme katılmıyormu eğer katılıyorsa 3 . takımınki yanlış 7 ye bölünmesi gerekirken 5 e bölünmüş bi bakın isterseniz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?