Amin kaptanımcım.. Eminim öyledir. Hayatımda tanıdığım en güzel kalpli adamla evlendim. Allah herkese nasip etsin. Amin.Ne denir böyle durumlarda pek ifade edemem ama cok uzuldum kaptanim mekani cennet olsun esinizin
700 etap icin emeklerinize saglik iyi ki varsiniz kaptanim ❤❤
Amin.Kaptanim cok duygulandim kelimeler yetmiyor bazen basiniz sagolsun mekanlari cennet olsun..
Esiniz ve bulutun varligi size huzur vermiş gittikleri yerde huzur bulsunlar inşallah
Her zamanki gibi çok güzelsin.. Sen de hep sevgiyle kal, hep iyiliklerle karşılaş.Bahar kaptanim dusundunuz mu hic, kac insanin hayatina dokundunuz, kac insanin yuzunde tebessum oldunuz, bazen yureklerine dokunup gozlerini doldurdunuz, bazen onlara ornek oldunuz, daha bir suru sey...Ben burada sizinle beraber insanlarin hayatlarina kucucukte olsa dokunmayi cok sevdim.Her donup dolasip geldigimde sizi burada gormeyi de...(yurttan eve donen ogrenci misali)
Acinizi yurekten hissetmis ama yazamamistim onceden, bugun bu mesaji okuyunca hem arayi cok acmamisken yazmak, hemde Goethe'nin dedigi gibi acinizi bolusmek istedim..Cunku biliyorum ki, acinin paylasildigi sevgi cok kiymetlidir.Sizde benim icin cok kiymetlisiniz, sevgiyle kalin.
Canım Laydim..Yüreğin öyle kocamanmış ki sığdırabilmişsin hepsini.Ne hakkın ödenir, ne yerin dolar
Bu arada sana minik bir müjde vermek isterim. Artık bizim de Mars isminde 45 günlük mini minnacık bir yavrumuz var
Amin kaptanımcım.. Eminim öyledir. Hayatımda tanıdığım en güzel kalpli adamla evlendim. Allah herkese nasip etsin. Amin.
Amin.
Kuzenimin rüyasına girmiş ikisi birlikte. Geziyorlarmış. Recep beyaz şilebezi bir gömlek giymiş, saçları uzunmuş, toplamış. Bulut yanında ve hastalanmadan önceki halindeymiş. Bahar'a söyle kendini harap etmesin demiş.
Oradan bile yetişmiş benim reco de nirom. Yakışıklı meleğim.
Her zamanki gibi çok güzelsin.. Sen de hep sevgiyle kal, hep iyiliklerle karşılaş.
Canım Laydim..Teşekkür ederim.
Hoş gelmiş Mars.
İlk bir yıl tahmin edemeyeceğin kadar yorulacaksın.
Mars ın akıllanması eğer dişi ise 1,5-2 yaşı bulur.
Erkekse ancak 5-6
Sağlıklı, uzun bir hayat dilerim kuyruklu meleğe.
Yeri doldurulamayan kayiplar.. kalana ne zor.. mekani cennet olsun olsun esinizin rabbim cennetinde kavusmayi nasip etsinyazıyoruz ya 700. etap diye.. kocaman bir sayı bu.
bir an aklım oynadı yerinden. 700 etap! düşünmeye başladım bir yıl 52 etap..
yerimi kimseye devredemeden, bunalıp gidemeden, yıllık izin hakları olmadan.. her hafta sonu etap raporu hazırlamışım. 700 kere.
ve sonra dedim kimler vardı, kimler yok şimdi.
ölümler.. değişen hayatlar. onlar, bunlar, şunlar.
bulutum vardı mesela.. kocam recebim vardı mesela.
şu iki melek gökyüzünde artık.
Eki Görüntüle 2721068
koca ömür geçmiş.... ben az sonra etap raporu ekleyeceğim bir kez daha. yediyüzüncü kez.
vay be!
Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesinKizlar cuma bizim takim kapaniyo malum liste hazirlamam gerekiyor mu ? Dedemiz yogun bakimdaydi vefat etti bi sure oraya gidip gelmem gerekicek soru aklimda kalmasın bnde ona gore vakit ayirayim
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin kaptanimKizlar cuma bizim takim kapaniyo malum liste hazirlamam gerekiyor mu ? Dedemiz yogun bakimdaydi vefat etti bi sure oraya gidip gelmem gerekicek soru aklimda kalmasın bnde ona gore vakit ayirayim
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.Kizlar cuma bizim takim kapaniyo malum liste hazirlamam gerekiyor mu ? Dedemiz yogun bakimdaydi vefat etti bi sure oraya gidip gelmem gerekicek soru aklimda kalmasın bnde ona gore vakit ayirayim
Amin.Yeri doldurulamayan kayiplar.. kalana ne zor.. mekani cennet olsun olsun esinizin rabbim cennetinde kavusmayi nasip etsin
Başınız sağ olsun. Sabır ve kolaylık dilerim.Kizlar cuma bizim takim kapaniyo malum liste hazirlamam gerekiyor mu ? Dedemiz yogun bakimdaydi vefat etti bi sure oraya gidip gelmem gerekicek soru aklimda kalmasın bnde ona gore vakit ayirayim
Amin.Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin
Rica ederim kaptanım
Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur beşinci hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline sağlık kaptanım ❤SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur beşinci hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline sağlık kaptanım.
Eline sağlık kaptanım ❤
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur beşinci hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım
Kaptanım 701. etapta 14. takıma yer vermeye gerek yok bence. Takım kapatıldı zaten.Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin kaptanim
Listenizde kalanlar icin liste hazırlayıp ayrildi derim ya da transfer olanlar icin gerekli islemleri yaparim
Tamamdir kaptanımKaptanım 701. etapta 14. takıma yer vermeye gerek yok bence. Takım kapatıldı zaten.
Transfer olanlar olduysa geçtikleri takımların listesinde ilgili not yazılacak.
Bendeki listeye 700. etap listesinde yer alan üyeler için takım kapandı notunu düşerim ki geri dönen olursa hatırlayalım.