Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Ne denir böyle durumlarda pek ifade edemem ama cok uzuldum kaptanim mekani cennet olsun esinizin

700 etap icin emeklerinize saglik iyi ki varsiniz kaptanim ❤❤
Amin kaptanımcım.. Eminim öyledir. Hayatımda tanıdığım en güzel kalpli adamla evlendim. Allah herkese nasip etsin. Amin.

Kaptanim cok duygulandim kelimeler yetmiyor bazen basiniz sagolsun mekanlari cennet olsun..
Esiniz ve bulutun varligi size huzur vermiş gittikleri yerde huzur bulsunlar inşallah
Amin.
Kuzenimin rüyasına girmiş ikisi birlikte. Geziyorlarmış. Recep beyaz şilebezi bir gömlek giymiş, saçları uzunmuş, toplamış. Bulut yanında ve hastalanmadan önceki halindeymiş. Bahar'a söyle kendini harap etmesin demiş.
Oradan bile yetişmiş benim reco de nirom. Yakışıklı meleğim.
Her zamanki gibi çok güzelsin.. Sen de hep sevgiyle kal, hep iyiliklerle karşılaş.
Canım Laydim.. Teşekkür ederim.

Hoş gelmiş Mars.
İlk bir yıl tahmin edemeyeceğin kadar yorulacaksın.
Mars ın akıllanması eğer dişi ise 1,5-2 yaşı bulur.
Erkekse ancak 5-6

Sağlıklı, uzun bir hayat dilerim kuyruklu meleğe.

Çok teşekkürler Püsküüütümmm

Yeri doldurulamayan kayiplar.. kalana ne zor.. mekani cennet olsun olsun esinizin rabbim cennetinde kavusmayi nasip etsin

Kizlar cuma bizim takim kapaniyo malum liste hazirlamam gerekiyor mu ? Dedemiz yogun bakimdaydi vefat etti bi sure oraya gidip gelmem gerekicek soru aklimda kalmasın bnde ona gore vakit ayirayim
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin kaptanim
Listenizde kalanlar icin liste hazırlayıp ayrildi derim ya da transfer olanlar icin gerekli islemleri yaparim

Yeri doldurulamayan kayiplar.. kalana ne zor.. mekani cennet olsun olsun esinizin rabbim cennetinde kavusmayi nasip etsin
Amin.
Teşekkür ederim.

Kizlar cuma bizim takim kapaniyo malum liste hazirlamam gerekiyor mu ? Dedemiz yogun bakimdaydi vefat etti bi sure oraya gidip gelmem gerekicek soru aklimda kalmasın bnde ona gore vakit ayirayim
Başınız sağ olsun. Sabır ve kolaylık dilerim.

Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin
Amin.
Çok teşekkürler.

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin kaptanim
Listenizde kalanlar icin liste hazırlayıp ayrildi derim ya da transfer olanlar icin gerekli islemleri yaparim
Kaptanım 701. etapta 14. takıma yer vermeye gerek yok bence. Takım kapatıldı zaten.
Transfer olanlar olduysa geçtikleri takımların listesinde ilgili not yazılacak.
Bendeki listeye 700. etap listesinde yer alan üyeler için takım kapandı notunu düşerim ki geri dönen olursa hatırlayalım.

Tamamdir kaptanım

701. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
(13 - 20 Kasım 2020)

***5.Takım 701. Etap ***

kirmizigitar (59,4/59,7/+0,3/-%0,505)
mavimli (79,9/79,6/0,3/%0,375)
ayvacicegi (50,7/50,3/0,4/%0,789)
seyrekyagmur (68,8/67,9/0,9/%1,308)
amatördiyetci (67/66,9/0,1/%0,149)
AKREPcg (71,9/71,4/0,5/%0,695)
Namaria (95,8/94,5/1,3/%1,357)

Belmayne (74,1/73,6/0,5/%0,675)
Pain Killer (61,8/60,3/1,5/%2,427)

Gamzem23 (60,3/59,2/1,1/%1,824) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55

5.takim ortalaması: 0,909

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…