Ellerine saglik kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 44.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
sevgilerle
Performans Uygulaması
44. TUR /ÜÇÜNCÜ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI :nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 689.Etap => %0,143=> 1.NOTA 690.Etap => %0,014 => 1.SARI KART 13. TAKIM:nazar: 14. TAKIM 688.Etap => %-0,122=> 1.NOTA 689.Etap => %0,086 =>...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik cnmSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 44.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
sevgilerle
Performans Uygulaması
44. TUR /ÜÇÜNCÜ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI :nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 689.Etap => %0,143=> 1.NOTA 690.Etap => %0,014 => 1.SARI KART 13. TAKIM:nazar: 14. TAKIM 688.Etap => %-0,122=> 1.NOTA 689.Etap => %0,086 =>...www.kadinlarkulubu.com
Rica ederimEllerine saglik cnm
Rahatsizligin gectimi, daha iyimisin?
Iyi olmana cok sevindim kaptanim..Rica ederim ♥
Çok şükür iyiyim teşekkür ederim
Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 44.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
sevgilerle
Performans Uygulaması
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 44.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
sevgilerle
Performans Uygulaması
Teşekkür ederim kaptanımEllerine sağlık sevgili kaptanım..
İyileşmen ne güzel haber.
Gunaydin kaptanim 4. takim olarak, uyenizin mezun olmasi bizim icin uygundur.GünaydınseaBahAR ve diğer Kaptanlarım,
Listedeki üyelerimizdenNamaria takıma geldiğinde hedefini 100 olarak belirlemişti, geçen hafta hedefine çok yakışınca hedefini biraz daha aşağı çekmeyi teklif etmiştim ve beni kırmamak için hedefini 94 'e revize etmeyi kabul etmişti.
Ancak kendisinin dışındaki bazı nedenler dolayısıyla artık devam etmeyeceğini belirti.
Bu durumda mezun olmadan gitmesi gerekecek.
Hedefini düşürmesini ben talep ettiğim için bu şekilde gitmesine gönlüm elvermiyor.
Sizler için bir mahsuru yok ise kabul ediyorsanız geçen hafta düştüğümüz "hedefini 94 olarak revize etmek istiyor" notunu kaldırıp mezun etmek istiyorum.
Sizler için uygun mudur
Şimdiden teşekkür ederim.
GünaydınseaBahAR ve diğer Kaptanlarım,
Listedeki üyelerimizdenNamaria takıma geldiğinde hedefini 100 olarak belirlemişti, geçen hafta hedefine çok yakışınca hedefini biraz daha aşağı çekmeyi teklif etmiştim ve beni kırmamak için hedefini 94 'e revize etmeyi kabul etmişti.
Ancak kendisinin dışındaki bazı nedenler dolayısıyla artık devam etmeyeceğini belirti.
Hedefini düşürmesini ben talep ettiğim için bu şekilde gitmesine gönlüm elvermiyor.
Sizler için bir mahsuru yok ise kabul ediyorsanız geçen hafta düştüğümüz "hedefini 94 olarak revize etmek istiyor" notunu kaldırıp mezun etmek istiyorum.
Sizler için uygun mudur
GünaydınseaBahAR ve diğer Kaptanlarım,
Sizler için uygun mudur
Müsaadenizle sonuç listelerinde düzenleme yapıyorum o zamanUygundur.
Ben kendi listemi düzelttim, bilginize.Müsaadenizle sonuç listelerinde düzenleme yapıyorum o zaman
Teşekkür ederim, bende sonuç listelerinde düzeltme yaptımBen kendi listemi düzelttim, bilginize.