Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

İçim içimi yedi kaç gündür ceza alacağız diye.:KK23:Görünmez asla değildi benim tarafımdan fakat yazmak aklıma dahi gelmedi.:skandal:
Buda bir aydınlanma oldu.:KK69::KK48:
:KK200:

monişim aslında daha önce de paylaşımda konuştuk bu konuyu.. ama unutulabiliyor demek ki..
ben hemen bir koşu bu durumu da 4. maddeye ekleyeyim.

sampdfdaf26a30e9923c.jpg

6. Takımdan Lili 38 Lili 38 7 haftada 7,70 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur altıncı hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım

sevgilerle :KK68:

Eki Görüntüle 2668237

6. Takımdan Lili 38 Lili 38 7 haftada 7,70 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eline emegine saglik kaptanim :KK36:
Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur altıncı hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım

Eline emegine saglik kaptanim :KK36:

Ellerine sağlık sevgili kaptanım.. :KK36:

Eline sağlık kaptanım :KK200:

Sevgili arkadaşlar,

Bu Cuma bildirimde bulunurken aşağıdaki kurallara uymayı lütfen unutmayınız. :KK52:

Bayramın 31 Temmuz 2020 tarihine denk gelmesi nedeni ile 685. etap ile 686. etap birleştirilmiştir.
Birleşme nedeni ile 685. etapta bildirim yapılmayacaktır.
686. etapta ise üye bildirimleri hesaplanırken izinden dönen üye kuralı uygulanacaktır;
- kilo verilmesi durumunda fark ikiye bölünecek​
- kilo alınması durumunda fark ikiye bölünmeyecek​

Oylamaya ilişkin, toplamda 5 EVET oyu kullanılarak oy çokluğunun sağlandığını gösteren son paylaşım ilişiktedir:

Sevgili arkadaşlar,

Bu Cuma bildirimde bulunurken aşağıdaki kurallara uymayı lütfen unutmayınız. :KK52:
Püsküütümmm ve kaptan arkadaşlarım geçen hafta etaplar birleşmemiş olsaydı, yeni üye ekleyecektim listeye. Şimdi birleştiği için kilosunu ikiye bölmek pek aklıma yatmadı. Nasıl bir uygulama yapmak gerekiyor sizce?

X