Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2633572

5. Takımdan Mehfam Mehfam 14 haftada 6 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
❤️❤️ Teşekkür ederiz kaptanim :)

sevgili kaptanlarım 7 marttan beri kazen e mezunlar için yazmayı unutmuşum :skandal:
dün yazdım ve sağolsun K Kazen hemen vermiş madalyalarını

655. etapta Sismaniye Sismaniye

670. etapta dira90 dira90

673. etapta Mehfam Mehfam ve Gulumse24 Gulumse24

sonuç listelerini tarayarak yukardaki mezun arkadaşlar madalyalarını aldılar mezun olup ta madalyasını almayn varsa lütfen bana mesaj atabilirmisiniz?

dip not: yaşanan bu gecikme tamamen benim kendi problemlerimden kaynaklanan bir hata olduğu için arkadaşlardan özür dilerim :oops:

sevgili kaptanlarım 7 marttan beri kazen e mezunlar için yazmayı unutmuşum :skandal:

sonuç listelerini tarayarak yukardaki mezun arkadaşlar madalyalarını aldılar mezun olup ta madalyasını almayn varsa lütfen bana mesaj atabilirmisiniz?

dip not: yaşanan bu gecikme tamamen benim kendi problemlerimden kaynaklanan bir hata olduğu için arkadaşlardan özür dilerim :oops:
Günaydın kaptanım elinize sağlık ben bu gorevinizi bilmiyordum takip ederdim yoksa :KK43:
Mezunlarda birde sonngulen sonngulen varmis 😘

660.hafta mezun olan uyelerimizde aktif rozet görünmüyor
pastelfit pastelfit
@Ytmz

Birde profili kapali uyeler var kontrol edilemiyor:KK43:

sampe15a85bb57418848.jpg

6. Takımdan Gulumse24 Gulumse24 31 haftada 24,3 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2634504

6. Takımdan Gulumse24 Gulumse24 31 haftada 24,3 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Eline sağlık kaptanım ❤

Eki Görüntüle 2634504

Mezunumuzun karnesi:
Çok tşk ederim :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

Gunaydin sevgili kaptanlarim ve seaBahAR seaBahAR kaptanim, 653. etapta ___***AppLe***___ ismiyle 4. takim listesine giren , bir sonraki hafta ismini applesma olarak degistiren uyemiz, takimimiza geldiginde ilk hedefinin 72, sonraki hedefinin 65 oldugunu soylemisti..
Bende listeye girisini hedef 72 olarak yapmistim, uyemiz 72ye gelince revize etmeyi unutmusum ve 2. hedefi 65 oldugu icin uyemiz yarismaya devam etmis.(Bu tamamen benim dikkatsizligim.)
Fakat kendisinin tartisi olmadigindan her cuma gunu komsusundan tarti alip tartiliyordu, tarti aldigi komsusunda da malesef koronavirus bulunmus ve uyemiz artik komsusundan tarti almak istemiyor.Dun tarti almaya calisti fakat bulamadi.
Aslinda hedef kilosunu 72 gorunuyor ,gecen haftaki bildirimi de 66.5 eger hepinizin onayi olursa uyemizi mezun edebilir miyiz?
Simdiden cevaplariniza tesekkur ederim. :KK200:

Gunaydin sevgili kaptanlarim ve seaBahAR seaBahAR kaptanim, 653. etapta ___***AppLe***___ ismiyle 4. takim listesine giren , bir sonraki hafta ismini applesma olarak degistiren uyemiz, takimimiza geldiginde ilk hedefinin 72, sonraki hedefinin 65 oldugunu soylemisti..
Bende listeye girisini hedef 72 olarak yapmistim, uyemiz 72ye gelince revize etmeyi unutmusum ve 2. hedefi 65 oldugu icin uyemiz yarismaya devam etmis.(Bu tamamen benim dikkatsizligim.)
Fakat kendisinin tartisi olmadigindan her cuma gunu komsusundan tarti alip tartiliyordu, tarti aldigi komsusunda da malesef koronavirus bulunmus ve uyemiz artik komsusundan tarti almak istemiyor.Dun tarti almaya calisti fakat bulamadi.
Aslinda hedef kilosunu 72 gorunuyor ,gecen haftaki bildirimi de 66.5 eger hepinizin onayi olursa uyemizi mezun edebilir miyiz?
Simdiden cevaplariniza tesekkur ederim. :KK200:
Sevgili kaptanım, zaten bir sorun yok ki. Bu durumda onaya da gerek yok.
Farz edelim ki sen unutmamış ve üyemizin hedef revizesini yapmış ol.
Giriş kilosu 85 ve hedef kilosu 65 olan bir üye, 66,5 kilo ile mezun olma hedefini 97,50% oranında tutturuyor. Ki bu da 80% olan barajı zaten geçiyor.
İlk hedefi olan 72 ile kalınca zaten hedefi yakalama oranı 150% ye yükseliyor.

Kurallara aykırı bir durum yok, elbette mezun edebilirsin. Hedef revizesini yazamazsın tabii artık.

Not: Akıl vermek haddime değil ama karantinaya alsın kendisini. Evin kapısından çıkarken bile maskesini taksın, apartman havalandırılsın. Aman diyeyim. Allah korusun. :nazar:

X