Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

seaBahAR kaptanım,

17 Ocakta 3.takim listesine giren ve 30 Ocak'ta diskalifiye olan üyenin adı diskalifiye listesinde yok.

Nick değişikliği yok

Elfelf2702 (74///) 2. kez bildirimde bulunmadi. Diskalifiye edildi. Onay alindi.

günaydınlarr

tatlım bahar ın 9 şubattaki mesajında var diskalifiye listesinde

eline sağlık

Son mesajı baz alıyoruz diye biliyordum canım, teşekkür ederim

SEvgili kaptanlarım ve seaBahAR 40. tur performans yarışması sonuçlanmıştır.
SONUÇ: 40. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 6 ve 9. takım 40. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz. 3. ve 8. takım kapanmıştır.

Eline sağlık canım

Ellerine emeğine sağlık kaptanım

O kadar çok takım kapattık ki kafalar da karıştı haliyle. Herkes biliyor zaten, düzeltmene gerek yok toplightım.. 3. ve 12. takım kapandı. Ellerine sağlık.

6. ve 9. takıma tebrikler. Bu hafta 3 karne var. Sizin analizlerinize vakit buldukça bakacağım.

Zipzip-
Handandandan

9. Takımdan GastrikAsit 20 haftada 15,40 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Eline sağlık kaptanım ❤
Eline sağlık kaptanım ❤
Simdiden tesekkur ederiz kaptanim

ayy 12 yazdım zannederken 8 yazmışım

OYLAMA

Biliyorsunuz ki ;

TAKIM VE ÜYE SAYISI

• Takım sayısı 10 u geçemez.
  • Takımlardaki üye sayısı üst sınırı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.

Sevgili kaptanlarim takim sayisinin 6 ya düşmesi mevcut takımlardaki üye sayisini artirmistir ve yakinda üyeleri listeye alamama durumuyla karşılaşacağız

ÖNERİ

Takimlardaki üye sayisi üst sinirinin 15 in üzerine cikartilmasi

4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET
9. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR

OYLAMA KOŞULLARI
  • Oylama için son gün 02/03/2020günüdür.
  • oy çokluğu esastır.
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Mesela kaç Zipzip- kaptanım? Oylamaya o sayıyı da eklersek sanki daha iyi olur

kaptanım bir de oyçokluğu mu oy birliği mi olacak bir de yeni takım açılırsa üye sayısının eskiye dönüşü olacak mı
açıkcası önemli bri konu bende bu konuyu size açmayı düşünmüştüm çünkü şu anda bizim liste 14 kişi oldu ve izinden dönecek kendi üyelerimiz de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…