Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR seaBahAR 40. tur 2. hafta performans sonuçları ektedir.

Ellerine sağlık toplightım. :KK36:

sampddfc5be32a4cc871.jpg

6. Takımdan happy_mom_ happy_mom_ 14 haftada 6,50 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2575934

6. Takımdan happy_mom_ happy_mom_ 14 haftada 6,50 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Eline sağlık kaptanım 😍

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR seaBahAR 40. tur 2. hafta performans sonuçları ektedir.
Eline sağlık Şahnurum :KK60:

Ellerine saglik kaptanim. :KK200:

Eki Görüntüle 2575934

Mezunumuzun karnesi:
Emeklerine saglik kaptanim.:KK200:

samp9edd6d332b8eb5ed.jpg

10. Takımdan L LaleZar86 17 haftada 10 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2576344

Mezunumuzun karnesi:
Eki Görüntüle 2576346

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 656. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.

İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren
6. Takıma tebrikler! :nazar: :KK9:
Liste birincisi herderdedeva herderdedeva
(3. Takım) kocaman tebrikler! :nazar: :KK9:
Eline emeklerine sağlık canımcım:KK200::KK200:

Eki Görüntüle 2576344

Mezunumuzun karnesi:
Teşekkür ederim, elinize sağlık :)

Anka Anka cım hani beni etiketledin ya geçen gün.. 60-69 topiği başka yere taşınmış diye.
Ben yönetime ilettim, henüz ilgilenen olmadı. Ya da oldu ben görmedim. Ben görmesem sen görürdün ama ya da Zipzip- Zipzip- görürdü, her şeyi o görüyor zaten. :63:

hmm.. nereye bağlayacaktım ki ben bunları.

hah.. diyeceğim şu ki; ben sadece bu bölümün editörüyüm, burada açılmış olan bir konuyu başka yere taşıyabiliyorum ama başka yerden buraya konu alamıyorum.. dolayısı ile buraya ait olduğunu düşündüğünüz konu olursa bir daha, bana değil o bölümün editörüne mesaj yazmalısınız.. çünkülüm ben çözememekteyimdir. :cool:

bıktım senden :63::63::63:

tam diyorum işler bitti, her yer pırıl pırıl :temizlik:
geliyo kovaya bi'tekme atıyo

düzelttim listeyi.

bıktım senden bıktım :KK70::KK70::KK70:
Tamam artik soylemem bende :KK42::KK42:
Eline sağlık yeniden kaptanim ugrastirdim ama gorunce söylüyorum 😃😘😘
Anka Anka cım hani beni etiketledin ya geçen gün.. 60-69 topiği başka yere taşınmış diye.
Ben yönetime ilettim, henüz ilgilenen olmadı. Ya da oldu ben görmedim. Ben görmesem sen görürdün ama ya da Zipzip- Zipzip- görürdü, her şeyi o görüyor zaten. :63:

hah.. diyeceğim şu ki; ben sadece bu bölümün editörüyüm, burada açılmış olan bir konuyu başka yere taşıyabiliyorum ama başka yerden buraya konu alamıyorum.. dolayısı ile buraya ait olduğunu düşündüğünüz konu olursa bir daha, bana değil o bölümün editörüne mesaj yazmalısınız.. çünkülüm ben çözememekteyimdir. :cool:
Daha gelmemis buraya topik 😂😂

Tamam dikkat ederiz 🙈

X