canım bizim takımdan triptofanın bugüne kadar verdiği kiloda bir yanlışlık var. triptofan bizim listeye ilk defa 24.12.2010 da girdi 77.6 başlangıç kilosu ile 189. etapta baskülünün bozuk olduğu anlaşıldı. bende not yazmıştım ve başlangıç kilosu 83,4 olarak değiştirilmişti. senin gözünden kaçmış canım eski başlangıç kilosu 77,6 yı yazmışsın ve sadece 2 kilo vermiş görünüyor. sana zahmet olmazsa bunu bi düzeltebilir misin
Aynalarcım haklısın, özür dilerim.
Dikkatin için de teşekkür ederim..
Benim bu zalim yanlışlığım neticesinde aslında 27. liği hak etmiş arkadaşımız taaaa gitmiş 76. olmuş..
Ben bu hatayı neden yapıyorum biliyor musun..?
Excelde ayrı ayrı dosyalar tutmak yüzünden oluyor.. Birinde yaptığım değişikliği hemen o anda, asla ertelemeden diğer listede de yapmam lazım ki sonradan bu tür bir haksızlık oluşmasın..
Bu tip bilgiler iletildiğinde, ben "liste" başlıklı dosyama yarışmacı hücresine açıklama notu ekleyerek gerekli düzeltmeyi yapıyorum. Zaten yapmışım da..
Oysa aynı değişikliği "kim,kaç kilo" dosyamda da yapmam lazım.. Ama görüldüğü üzere yapmamışım..Bkz. Şekil 2:
Sonuç olarak.. listeyi düzelttim yeniden.. Ay dilerim başka hata yoktur.. Aynı listeyi 2. kez düzeltiyorum..
Akılsız başım cezasını klavye çekiyo şekerim..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-5.html#post19550872
püsküütcüm gülşenbaşak arkadaşımın takıma giriş kgsunda hata varmış daha doğrusu baskül değişikliği olmuş 75 iken kg su 77 ye çıkmış sanırım o zman gözden kaçmış ve bildirilmemiş şimdi kaçıncı sırada olduğuna bakarken görmüş düzeltebilir misin acaba teşekkür ederim...
Canım zamanında bana iletilmemiş olan baskül konusu için daha listeyi düzeltmeyeyim ne olur..
Notumu alıyorum.. bir sonraki listede düzeltmiş olurum..
Baskül değişikliklerini lütfen ilgili etapta belirtin..
aynı ricada bulunan kirmizigul arkadaşımıza da durumun "istisnai" olduğunu ve benim de düzeltmeyi istisna olarak yapacağımı belirtmiştim zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?