- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Bu soruyu duymadım ben.
Çünkü; sen bi'koşu karar defterine baktığın için bir sonraki bireysel sıralama listesinin tarihini öğrendin ve bu soruyu sormamış oldun.
Temmuz olacak canım. Bu analiz.
Eylül yazıyorTemmuz olacak canım. Bu analiz.
Bireysel sıralama demiyor musun sen?Eylül yazıyor
Ya vallahi gidiyorum ben gözlerim çift gormeye başladı iyi değilim kaptanim temmuz da hemfikirmiyiz gerçekten iyi değilim bir süre dinleyeneyimBireysel sıralama demiyor musun sen?
Tamam pes ettim gidiyorum yatıyım bi kendime geliyimEki Görüntüle 2142097 Bireysel sıralama diyorsan temmuzda yapılacak. Analiz Eylül’de olan.
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 567. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk ona, ikişer üyesini yerleştiren 7, 13 ve 14. takıma tebrikler!
Liste birincisi LAydLiNe kocaman tebrikler!
Şaka gibi şok yaşıyorum şu an o kadar mutluyum ki anlatamam
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 567. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk ona, ikişer üyesini yerleştiren 7, 13 ve 14. takıma tebrikler!
Liste birincisi LAydLiNe kocaman tebrikler!
. Teşekkür ederim kaptanımEline sağlık püsküütüm.
İlk 60 da listemdeki tüm kızçelerimi görmek beni mutlu etti.
LAydLiNe kaptanım tebrik ederim.
Süpersin kaptan seninle olmak güzel..tabi listede kendimi 5.sırada görmekte öyle...Şaka gibi şok yaşıyorum şu an o kadar mutluyum ki anlatamam
En çok önem verdiğim listede birinci olmak muhteşem bir duygu. Bahar’ ımmm ellerine sağlık. İyi ki mezun olmamışım ve iyi ki tekrardan gelip yarışmışım
Bu hafta hem parmak kaldırdım hem de listede birinci oldum haftaya da mezun oluyorum daha ne isteyebilirim kiBir de en önemlisi yeni yaza incecik giriyorum var mı dahası
. Teşekkür ederim kaptanım
Süpersin kaptan seninle olmak güzel..tabi listede kendimi 5.sırada görmekte öyle...
Şaka gibi şok yaşıyorum şu an o kadar mutluyum ki anlatamam
En çok önem verdiğim listede birinci olmak muhteşem bir duygu. Bahar’ ımmm ellerine sağlık. İyi ki mezun olmamışım ve iyi ki tekrardan gelip yarışmışım
Bu hafta hem parmak kaldırdım hem de listede birinci oldum haftaya da mezun oluyorum daha ne isteyebilirim kiBir de en önemlisi yeni yaza incecik giriyorum var mı dahası
. Teşekkür ederim kaptanım
Çok teşekkür ederim canım.Tebrik ederim canımBu hafta kesinlikle senin haftanmış
Neden mezun olmadın kiKeşke bir an önce mezuniyet kepini taksaydın da ben birinci olsaydım Şaka bir yana çok iyi kilo vermişsin, azmin ve istikrarın alkışı hak ediyor.
Tebrikler canımÇok teşekkür ederim canım.Demek ki nasipte 1. Olmak varmış yoksa bu hafta mezuniyetimi isteyecektim. Senin de kaptanlığın hayırlı olsun. İnşallah sen de birincilik koltuğuna oturursun en kısa zamanda
Aaaaaa o da iyiymiş bilmiyordum teşekkür ederim canımTebrikler canım
Mezun olsan da sen birinciydin zaten son listedeki herkes alınıyor sıralamaya bildiğim kadarıyla
Birincilik yada iyi derecede olmak motivasyon için iyi oluyor tabi ki ama senin çabalarının azminin karşılığıydı canımÇok teşekkür ederim canım.Demek ki nasipte 1. Olmak varmış yoksa bu hafta mezuniyetimi isteyecektim. Senin de kaptanlığın hayırlı olsun. İnşallah sen de birincilik koltuğuna oturursun en kısa zamanda
Tebrikler canım
Mezun olsan da sen birinciydin zaten son listedeki herkes alınıyor sıralamaya bildiğim kadarıyla
Birincilik her türlü senin çabalarının karşılığıymış canımAaaaaa o da iyiymiş bilmiyordum teşekkür ederim canım
Çook çok kolay gelsin bir an önce ayakbağı olacak tüm işlerini halledip kurtulman dileğiyle canım. Teşekkürler...Allahımmm çok yoğun saçma sapan bir ay geçiriyorum, çok takip edemiyorum burayı
esperenzaa hayırlı olsun kaptanım
LAydLiNe iyiki kilo almışsın da gelmişsin birbirimizi tanımışız tebrik ediyorum
seaBahAR yaptığın herşey için ellerine sağlık
Bakmam gereken bir durum olursa etiketlerseniz sevinirim
Çokk yoğunum çokkk
Duygularımız karşılıklı kaptişim iyi ki o mesajı göndermişsiniz ki sizi tanımışım. Kocaman seviliyorsunuzAllahımmm çok yoğun saçma sapan bir ay geçiriyorum, çok takip edemiyorum burayı
esperenzaa hayırlı olsun kaptanım
LAydLiNe iyiki kilo almışsın da gelmişsin birbirimizi tanımışız tebrik ediyorum
seaBahAR yaptığın herşey için ellerine sağlık
Bakmam gereken bir durum olursa etiketlerseniz sevinirim
Çokk yoğunum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?