Tatlım hangimiz hangimizi iyi tanıyoruzki burda..Haklısınız ben de olsam aynı şekilde düşünürdüm
Kredi çekeceğim benim için kefil ol demedim ki yaw
Teşekkür ederimiyi tanımamana rağmen risk aldığın için
Senin de kandilin mübarek,duaların kabul olur inşallah
Ben senin bu ayrılığının süreli olduğunu ve bi süre sonra geri döneceğini biliyorum canımmAklında olanları halledip bir an önce takımın başına dönmen dileğiyle Elif’cm
Çok çok teşekkürler canım
Teşekkür ederimm canım çok çok
Canımm ben izine ayrılırken senin düğün telaşen vardı, evliliğin de bebeğin de hayırlı uğurlu olur inşallahsağlıkla mutlulukla doğması be büyümesi dileğiyle canımm. Teşekkürler
Güzel gönlün ve güzel düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim canımmTatlım hangimiz hangimizi iyi tanıyoruzki burda..
Benim için önemli olan takım sorumluluğu almak için gönüllü olmandı.
O güzel gönlünden öpüyorumbaşarılar diliyorum canım
Not:Hislerim dahilinde RİSK almayı hep sevmişimdir
Eline sağlık ördekimSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
@toplight kaptanımın şehir dışında olması sebebiyle kendisinin de bilgisi dahilinde Performans Uygulaması 29. Tur 4. Hafta sonuçlarını hazırladım. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Eğer hatam var ise belirtirseniz düzeltirim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-25#post-55854852
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
@toplight kaptanımın şehir dışında olması sebebiyle kendisinin de bilgisi dahilinde Performans Uygulaması 29. Tur 4. Hafta sonuçlarını hazırladım. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Eğer hatam var ise belirtirseniz düzeltirim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-25#post-55854852
Ellerine sağlık tatlım..Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
tuzsuz ruh ve akrep33 ün kefil olduğu esperanzaa başka birisi biliyorsunuz değil mi?
ilk yanlış yazımı kim başlattı bilemedim şimdi ama doğru isimesperenzaa arkadaşlar..
diğer kız da ne oluyor bana niye kefil oluyorlar diye dört dönmüştür herhalde.. garibimin sesi de çıkmadı.
Çok guzelllll ama bu ellerine sağlık kaptanim 42. Olmuşum yahu büyük basari
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 567. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk ona, ikişer üyesini yerleştiren 7, 13 ve 14. takıma tebrikler!
Liste birincisi LAydLiNe kocaman tebrikler!
Ellerine sağlık :)
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 567. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Çok guzelllll ama bu ellerine sağlık kaptanim 42. Olmuşum yahu büyük basari
Ben ki takıntılı biraz da ayrıntı delisi bir başak burcuyum, yanlış nick alıntısını farketmemişimtuzsuz ruh ve akrep33 ün kefil olduğu esperanzaa başka birisi biliyorsunuz değil mi?
ilk yanlış yazımı kim başlattı bilemedim şimdi ama doğru isimesperenzaa arkadaşlar..
diğer kız da ne oluyor bana niye kefil oluyorlar diye dört dönmüştür herhalde.. garibimin sesi de çıkmadı.
bak işte dakika bir gol birhocam ben akrep kaptanın yalancısıyım direk onun mesajını alıntıladım valla suçum yok
Elinize,emeğinize sağlık
Teşekkürler5. ve 6. takımın yönetim kadro değişikliklerini güncelledim, bilginize.
Arkadaşlarıma ve takımlarımıza hayırlı olsun.
Kaptanim bir dahaki değerlendirme haziran sonu mu ben o zamana hedef koydum kendime mezun olmam lazım o değerlendirmede 1. Olurmuyum acep gideyim bütün takımlara rüşvet mı vereyim napayım iki ayda 10 kilo vericem fazlasını veren olmasın diye101 kişi içinde 42. olmak sahiden de başarı ki aşlangıç kilon bi'tık aşağıda olsa 41. de olurdun.
Şimdi sana düşen bu dereceyi yükseltmek. İki ay var önünde. Kos-ko-ca-man 2 ay. Ama dikkat et senden azimliler çıkabilir her an.
Ben ki takıntılı biraz da ayrıntı delisi bir başak burcuyum, yanlış nick alıntısını farketmemişimdiğer kız farketmemiştir tahminimce.Farketseydi kesin kulağımın sol tarafında derin bir yanma olurdu
bak işte dakika bir gol birbu kefillik işi başına iş açmaya başladı bile canım
Elinize,emeğinize sağlık
Teşekkürler
Ben ki takıntılı biraz da ayrıntı delisi bir başak burcuyum, yanlış nick alıntısını farketmemişimdiğer kız farketmemiştir tahminimce.Farketseydi kesin kulağımın sol tarafında derin bir yanma olurdu
bak işte dakika bir gol birbu kefillik işi başına iş açmaya başladı bile canım
Elinize,emeğinize sağlık
Teşekkürler
Kaptanim bir dahaki değerlendirme haziran sonu mu ben o zamana hedef koydum kendime mezun olmam lazım o değerlendirmede 1. Olurmuyum acep gideyim bütün takımlara rüşvet mı vereyim napayım iki ayda 10 kilo vericem fazlasını veren olmasın diye
O 41. Arkadaşı alalım o aradan ben geceyim oraya olmamı
Ben de çok memnun oldum,aslında tahmin etmiştim başak burcu olduğunuzuBaşak 1 den Başak 2 ye!
Memnun oldum. Stop.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?