Düzelttim canım:püsküüt canım 1. takım kaptanı ben oldum yardımcı da make up oldu.... haber vereyim dedim
Teşekkürler hasretimcim.. Düzelttim..püsküüt,canim karar defterine bakarken farkettimki,takim kaptanlarindaki degisiklikte yalnislik yapmissin,4,takim icn yazanlar 3.takim icin olacak orda degisiklik oldu,4.takim kaptani,hasretim34,yardimcisi nidahdir
teşekkür ederim püskütcüm
takyoncum aslında en ideal,en akıllıca ve doğal olarak en kalıcı yöntem bu.. hepimiz biliyoruz ki rejim yaparken onu kıs bunu kıs, sonra kafayı üşüt, ona saldır buna saldır.. hacıyatmaz düzenler..
Tebrikler.Paylaşım için teşekkürler..
arkadaşlar bi konuda danışmam lazım size ferihan adlı üyemizin kilosu 97 diye biliyorduk bugün diyetisyende tartılmış kilosu 106 çıkmış yani evdeki tartı bozukmuş eksik gösteriyormuş doğru kilosu bu 106 şimdi napıcaz bu hafta birden bu kadar farkmı göstericem ?
2. Takım
Tamamen benden kaynaklı bir hatadır diye düşünüyorum. Öncelikle bunu ifade edeyim de sorumu sonra sorayım.
çitlenbikbesyo adlı üyenin bendeki tek kaydı şu:
Yarışmaya 9/7 2010 da katılmış. Başlangıç kilosu 60.4 ve sonra diskalifiye olmuş.
Geri alım notunu kaydetmemişim demek ki.. Diskalifiye sonrası, yeniden ne zaman dönmüştü yarışmaya, bilgi verir misiniz lütfen, listeyi düzelteyim. Yarın bi'gün mezun olursa karman çorman olacam çünkü.. :82:
ferihanın 202. etap kilosu 97,5
106-97,5: 8,5
takyoncum sen, 203. etabın başlangıç kilosunu 106 olarak kabul edeceksin. Etabın bitiş kilosunu da zaten Cuma sabahı ne çıkıyorsa onu yazıyorsun.
Ben de meydana gelen bu 8,5 kiloluk artışı, ferihanın başlangıç kilosuna ekliyorum ki verdiği kiloyu doğru olarak görebilelim. Yani yarışmaya başlangıç kilosu olan 102 yi 110.5 olarak düzeltiyorum.
202. etapta geri döndü tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?