Onemli degil :) cgdmk isimli uyemiz izine cikmak istediA-aaa gözümden kaçmış pardon.
Elbette ekleyebilirsin diyecektim, buradan bana da söyle de kim olduğunu listeden bakmayayım uzun uzun.
Yok emekli olunmuyor buradan.
Tecrübeyle sabit.
567. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 567. Etap birincisi 8. Takımdan sevil4321 !
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 567. Etap sonuncusu 3. Takımdan uykucu melek !
Aldığı kiloyu en kısa sürede vereceğine inanıyor ve paylaşımları için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
3. TAKIM
1) Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
2) Ervanazlim ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 1,8 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (87,3) Eski (85,5)
Hedef kilosu: Yeni (71,8) Eski (70)
Rapor Kaynağı
Eline, emeğine sağlık.
567. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 567. Etap birincisi 8. Takımdan sevil4321 !
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 567. Etap sonuncusu 3. Takımdan uykucu melek !
Aldığı kiloyu en kısa sürede vereceğine inanıyor ve paylaşımları için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
3. TAKIM
1) Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
2) Ervanazlim ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 1,8 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (87,3) Eski (85,5)
Hedef kilosu: Yeni (71,8) Eski (70)
Rapor Kaynağı
Sevgili kaptanlarim
Kaptanligi ozel nedenlerden dolayi kaptan yardimcim olanesperenzaa ya birakiyorum. Referans metnini asagiya birakiyorum
Referans metni:
"... takım Kaptan adayı ..... kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Tesekkur ederim :) biraz dinlenip geri gelmek amacim. Yeni kaptanada guveniyorum insallah kefil olan cikar :)Ellerine ve emeğine sağlık Baharımmmm
Bireysel Birincilikte benim Keleklerden birini görmek ayrıca çok mutlu etti beni
Bu hafta hem ilk 3de hemde yükselen yıldızlarda Takımımı görmek çok büyük bir mutluluk
En önemlisi sağlıklı bir bedene kavuşmak tabiki ama eminim kızlarım daha da motive olacaklardır bu durumda
Tekrar ellerine sağlık
Canım Kaptanlığı bırakmana üzüldüm açıkçası ama özel nedenler demişsin o yüzden kalman konusunda ısrarcı olamıyorumTabiki burada olacağına da eminim
Referans konusuna gelince de açıkçası bu ara Laptobun yüzünü göremiyorum bile cepten de bizim takıma zor yetişiyorumŞimdi Kefilim dersem yarın öbür gün bir sıkıntı olduğunda devreye girmek benim için zor olur ama eminim diğer Kaptan Arkadaşlar seve seve kefil olurlar
Hakkınızda hayırlısı olsun
Aaaa çok şaşırdım canımm yaa dinlen gel sende sensiz tadı olmaz buralarınSevgili kaptanlarim
Kaptanligi ozel nedenlerden dolayi kaptan yardimcim olanesperenzaa ya birakiyorum. Referans metnini asagiya birakiyorum
Referans metni:
"... takım Kaptan adayı ..... kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Hafta sonu olduğu için görmemişlerdir yoksa olurlar canım hemen üzülmeSevgili kaptan arkadaşlar, kaptanımızKanguru_ ’nin kaptanlıktan ayrılması ile 6.takım kaptansız kalacağı için referans gerekiyor. beni çok iyi tanımadığınız için refere etmek istemiyor oluşunuzu anlarım hiç de sorun etmem ancak varsa 6.takımdan kaptan olmasını istediğiniz ona da referans verebilirsiniz tabi ki seaBahAR ’ ın oluru ile.
Sevgiler...
Yaa çok tatlısın.. cnm bazen hemen görülmüyor arada kaynıyor..Sevgili kaptan arkadaşlar, kaptanımızKanguru_ ’nin kaptanlıktan ayrılması ile 6.takım kaptansız kalacağı için referans gerekiyor. beni çok iyi tanımadığınız için refere etmek istemiyor oluşunuzu anlarım hiç de sorun etmem ancak varsa 6.takımdan kaptan olmasını istediğiniz ona da referans verebilirsiniz tabi ki seaBahAR ’ ın oluru ile.
Sevgiler...
Yok canım üzülmek değil aslında belirsizlik rahatsız edici. rzgrece’nin gidişi benim açımdan,takım açısından moral bozucu oldu, ama onun için iyi olacaktır belki deHafta sonu olduğu için görmemişlerdir yoksa olurlar canım hemen üzülme
Teşekkür ederim canımYaa çok tatlısın.. cnm bazen hemen görülmüyor arada kaynıyor..
Sevgili kaptanlarim
Referans metni:
Sevgili kaptan arkadaşlar, kaptanımızKanguru_ ’nin kaptanlıktan ayrılması ile 6.takım kaptansız kalacağı için referans gerekiyor. beni çok iyi tanımadığınız için refere etmek istemiyor oluşunuzu anlarım hiç de sorun etmem ancak varsa 6.takımdan kaptan olmasını istediğiniz ona da referans verebilirsiniz tabi ki seaBahAR ’ ın oluru ile.
Sevgiler...
Sırf onun için mezuniyet istemedimBireysel sıralama listesini yarın ekleyeceğim..
İlgilenen bilgilensin.
Püsküütüm dün yazacaktım aslında şimdi yazayım, ben kaptan adayını hiç tanımadığım için referans da bulunmam anlamsız olur diye düşündüm.Sevgili arkadaşlar,
6. takımla ilgili halledilmes gereken bir durum var, lütfen ilgileniniz.
Kaptanımız, aday kaptan için referans istiyor.
Aday kaptan da eğer beni refere etmeyecekseniz küserim diyor.. şaka şaka.
Bi'bakın hele..
Güzel geçsin haftanız.
Bende henüz yeniyim birine referans oldum bisey olursa benim başıma patlar mı diye düşündümPüsküütüm dün yazacaktım aslında şimdi yazayım, ben kaptan adayını hiç tanımadığım için referans da bulunmam anlamsız olur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?