NedenNeyse ben de sustum çok değişik yerlere gidiyor konu
Bu arada tebrikler canım.. Sigarayı bırakmışsın.valla bende mesela mezun oldum 2. defa girdim ama 514. etapta izne ayrıldım bi türlü listelere tekrar giremedim ne olacak bilmiyorum bu karışık biraz yaaa kafam karıştı
topluca bir karar verelim
Kızdın sandımdıNeden
Biz susalım ama sen susma
Bilmem bana hala listede olanlara verilmesi mantıklı gelmiyor. Kayıtlarda yarışmacı görünenler yarışmacıdır mezun değil ki. Son karar yönetimin zaten ben fikir belirttim. Milattan önce derken de uzun zamandır burdasın diye takılmıştım kırmak istemedimAslında asıl mantıklı olan tüm mezun olanların alması..
Özellikle mezun olduğu halde hala burda emek verenler canım..
Tabi karışıklığa yol açarsa ayrı bi durum.
ayy evet sen içiyormuydun akrep kaptanım 2 ay oldu nerdeyse eğer içiyorsan darısı başınaBu arada tebrikler canım.. Sigarayı bırakmışsın.
Yeşil elmayı yeni öğrendimde
Kızmak?Kızdın sandımdı
Kızmak?
Neden kızayım canım
Seviyorum seni
Yok canım kırılmadım da hala ve hala şişko olduğum hatırlatılınca içim sızladı bi anBilmem bana hala listede olanlara verilmesi mantıklı gelmiyor. Kayıtlarda yarışmacı görünenler yarışmacıdır mezun değil ki. Son karar yönetimin zaten ben fikir belirttim. Milattan önce derken de uzun zamandır burdasın diye takılmıştım kırmak istemedim
Kaptanım beni nasıl unutursun yaa kep diye diye başının etini yedim oysa ki
Sonuçta kayıtlarda mezunsun olabilir bence benim mantığıma uygunKaptanım beni nasıl unutursun yaa kep diye diye başının etini yedim oysa ki
Daha mı çok yemem lazımmış
Takım içinde 100 defa demişimdir buraya da yazayım. Doğum sonrası kilolarımı takım içinde ama listeye girmeyerek verdim, nasıl olsa mezunlar bir daha karne almıyorlar diye. Ama ben kilolarımı verdim, hedefime 1 kg falan kala kep olayı çıktı. Şimdi o 1 kg için listeye de giremem, ya da girip o hafta mezun olup çıkayımKararınızı verin üst yönetim kaptanlarım
Bi daha listelere girmişsin tekrar mezun olman lazım
Sizin yine umudunuz var bizim yine kilo almamız lzım kep için
Canim seni yazmaya gerek yok sen cunku ceptesin kendi adimdan once seni yazacagim icin senin adini etiketlememistimKaptanım beni nasıl unutursun yaa kep diye diye başının etini yedim oysa ki
Daha mı çok yemem lazımmış
Takım içinde 100 defa demişimdir buraya da yazayım. Doğum sonrası kilolarımı takım içinde ama listeye girmeyerek verdim, nasıl olsa mezunlar bir daha karne almıyorlar diye. Ama ben kilolarımı verdim, hedefime 1 kg falan kala kep olayı çıktı. Şimdi o 1 kg için listeye de giremem, ya da girip o hafta mezun olup çıkayımKararınızı verin üst yönetim kaptanlarım
İlahiiValla ben o zaman 3 tane kep isterim bu üçüncü mezuniyetim olacak. Bence eski yeni bütün mezunlara verilmeli. Tekrar kilo aldık diye kepimizi elimizden alacak değiller yaaaaaHatta kepin yanına cübbe bile olabilir 3 defa mezun olan az kişi vardır
Ben sanırım anlatmak istediğimi anlatamadımValla ben o zaman 3 tane kep isterim bu üçüncü mezuniyetim olacak. Bence eski yeni bütün mezunlara verilmeli. Tekrar kilo aldık diye kepimizi elimizden alacak değiller yaaaaaHatta kepin yanına cübbe bile olabilir 3 defa mezun olan az kişi vardır
Canim seni yazmaya gerek yok sen cunku ceptesin kendi adimdan once seni yazacagim icin senin adini etiketlememistim
Demiştim ama ben dermişim
Bir hafta etap sonuncusu diğer hafta etap birincisi komedi gibiyim resmen
Ama sonuncu olduğuma sevindim çünkü benim babaanne salatası tarifim pek sevildi. Yıllarca ben severek yemiştim. Şimdi benden başka sevenlerde oldu.
Şaka bir yana motivasyonum çok düşmüştü Püsküütüm. Mesajımda da söylediğim gibi bu sonunculuk tokat gibi çarptı bana. Amacına ulaştı yani yeni uygulama.
Bi de benkimseyi tanımadım senden daha güzel
Sevgili kaptanlarım sakin.
Bir şeyi atlıyorsunuz, kimse "eski mezunlara asla kep verilmeyecek sadece 2018 üyelerine verilecek" gibi bir şey söylemedi ki.
Sadece 2007 yılından beri çok fazla mezun olduğu için hepsine kep vermek, Kazen Bey'i zorlayacağı için ilk etapta hızlıca düşünülen ve makul olan sonuç olarak 2018 mezunlarına verildi.
Bu, konuyu mühürledik açılmayacak demek değil.
Kep tüm mezunlara nasıl verilebilir diye düşünerek bir liste çıkarmıştım. Listeye sadece 1 Ocak 2018 yılı itibari ile siteye giriş yapan mezunları eklemiştim ortalama 190 civarı bir sayıydı sanırım, sanırım diyorum çünkü listem yaptığım bir hata yüzünden yok oldu.
Bu konuyu bir kez daha gündeme getirmiştim veseaBahAR tüm mezunların listesinin kendisinde bulunduğunu söylemişti.
Mezun listesini püsküütümden rica edip, mezun üyeler üzerinden aynı işlemi tekrar severek ve mutluluk duyarak yapabilirim.
Sayın Kazen'in bizleri kırmayacağını düşünüyorum.
püsküütüm zaten bu konuda bizden daha çok mutlu olur.
Bu konuda fikir ve onay bekliyorum.
7. Takımdanmatematik61 18 haftada 22,8 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için buraya tıklayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?