Ben devam ediyorum burdayım herşey yoluna girene kadar. Hayır kapttırmıyoruz biz. Sen yazdın binlerce kişi geldi geçti yüzlerce kişi var hala yarışan. KapatamazsınızHuzursuzluk dolu özel mesajlar yığılmış posta kutumda. Bu nasıl nefrettir anlamam mümkün değil. Herkes bir şansı hak eder. Adam cinayet işliyor da iyi niyet indirimi alıyor.
Takım kapatma kararı.. kaptanlığı bırakacağı açıklayan iki kaptan..
ve daha bir çok şey.
Benim buradaki amacımı ve emeğimi yanlış değerlendirdiniz sanırım.
Ben kimsenin psikoloğu değilim.
Zayıflamak isteyenler de artık kendilerine başka yer bulsunlar.
Benden bu kadar.
@Kazen rica ediyorum, yarışma topiklerini kapatabilir miyiz?
Huzursuzluk dolu özel mesajlar yığılmış posta kutumda. Bu nasıl nefrettir anlamam mümkün değil. Herkes bir şansı hak eder. Adam cinayet işliyor da iyi niyet indirimi alıyor.
Takım kapatma kararı.. kaptanlığı bırakacağı açıklayan iki kaptan..
ve daha bir çok şey.
Benim buradaki amacımı ve emeğimi yanlış değerlendirdiniz sanırım.
Ben kimsenin psikoloğu değilim.
Zayıflamak isteyenler de artık kendilerine başka yer bulsunlar.
Benden bu kadar.
@Kazen rica ediyorum, yarışma topiklerini kapatabilir miyiz?
Bende kapatmalarini istemiyorumBen devam ediyorum burdayım herşey yoluna girene kadar. Hayır kapttırmıyoruz biz. Sen yazdın binlerce kişi geldi geçti yüzlerce kişi var hala yarışan. Kapatamazsınız
Ben devam ediyorum burdayım herşey yoluna girene kadar. Hayır kapttırmıyoruz biz. Sen yazdın binlerce kişi geldi geçti yüzlerce kişi var hala yarışan. Kapatamazsınız
sevgili ladyline sana katılıyorum bu huzursuzluk çok rahatsız ediyor beni de özellikle büyük harflerle yazdığın kısımda söylenecek söz yok ama bunca yılın emeği bizlerin neyseBen çok sıkıldım bu huzursuzluktan. Tek amacım kilo vermek. Ve bunun içinde hayattaki en önemli hazinemden zamanımdan harcıyorum. Bir an önce çözülsün lütfen bu huzursuzluk. Bunca yıl emek verilmiş. Bir kaç kişinin suçunu herkes çekmek zorunda değil. Diğer kaptanlara ve üyelere ödetilen bedel bu olmamalı. Bu benim şahsi düşüncem.
seaBahAR ın ben de yeri çok özeldir. O kapatalım diyorsa sebepsiz, sorgusuz tamam derim. Vardır bir bildiği. Kapatalım gitsin. Herkes başının çaresine baksın.
Zaman, zaman çok değerli.....
sevgili ladyline sana katılıyorum bu huzursuzluk çok rahatsız ediyor beni de özellikle büyük harflerle yazdığın kısımda söylenecek söz yok ama bunca yılın emeği bizlerin neyseseaBahAR ın emeklerinin boşa gitmesi beni üzen kısım bu kadar kolay vazgeçilmemeli
Ben 1 haftalık emeğime üzülürken, siz bunca yıllık emeğinize kıymayın lütfenHiç uzun cümleler kurasım yok.
Bugün bildirim de yapılmasın.
Kapatalım.
Cok üzücü topiği kullananlar oylamalı bence kapatılsın veya kapatılmasın diye yanlış anlamayın ama Kadınlar Kulübü bu kadar adaletsiz bir platform değil yaklaşık bir haftadır buradayım e Buradaki arkadaşların hiçbirinden ne Negatif ne olumsuz hiçbir şey duymadım İşitmedimEskiden tüm kontrol seaBaharda idi şimdi takım kaptanları ele aldı bunu. Ne zaman ki bu takım kaptanları ben insanları istediğim gibi yönlendiriyorum dedi iş kontrolden çıktı. Kaptan diyor ki şuraya gidiyoruz hayde hepsi oraya. Ne oluyorsa 3 gün sonra pişman oluyorlar bunu çözemedim işte...
Eminim o da istemez kapatmayı, o da üzülür ama son olaydan sonra Bahar'ın yazdıklarını hatırlıyor musunKapatilirsa daha fazla uzulmeyecek mi ? Okadar emekk kac senelik arsiv...
O arsivleri silerken bile ici gider eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?