Hayirli olsun cnm kolay gelsin :)cok teşekkürler kızlar
zatn takımın basında ben vardım ama disiplin için gerekliydi resmi olarak kaptan olmam
dogurana kadar burdayım korkmayın7 ay sorun cıkarmam giderkende birini bulur öyle giderim
Hayirli olsun canim :)cok teşekkürler kızlar
zatn takımın basında ben vardım ama disiplin için gerekliydi resmi olarak kaptan olmam
dogurana kadar burdayım korkmayın7 ay sorun cıkarmam giderkende birini bulur öyle giderim
Hayırlı olsun canımcok teşekkürler kızlar
cok teşekkürler kızlar
Hayırlı olsun kaptanım..cok teşekkürler kızlar
Sevgili biricik yardımcım kaptanım pürüzlerin çözümünde verdiğin destek için tüm takımlar adına teşekkürler..
evet ilk fırsatta okuyup takımımla da paylaşıcam onlarında incelemesini sağlıcam :)Bir takımdaki pürüz daha çözüldü..
İçimden geldi.. huzur güzel şey yahu.
Eki Görüntüle 2114679
Hayırlı olsun kaptanım..
Senden ilk ricam, bir zaman yaratıp karar defterini okuman..
şimdiden teşekkür ederim.
Sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
Sevgili biricik yardımcım kaptanım pürüzlerin çözümünde verdiğin destek için tüm takımlar adına teşekkürler..
Hafta sonu güncelleme yapmak üzere notumu aldım.
Hepimize hayırlı olsun.
sana yardımcı olabildiysem ne mutlu banaBir takımdaki pürüz daha çözüldü..
İçimden geldi.. huzur güzel şey yahu.
Eki Görüntüle 2114679
Hayırlı olsun kaptanım..
Senden ilk ricam, bir zaman yaratıp karar defterini okuman..
şimdiden teşekkür ederim.
Sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
Hafta sonu güncelleme yapmak üzere notumu aldım.
Hepimize hayırlı olsun.
canım referans olmak bunu gerektirir sorunu çözmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruzevet ilk fırsatta okuyup takımımla da paylaşıcam onlarında incelemesini sağlıcam :)
cok teşekkürler Allah razı olsun
toplight cok yardımcı oldu bize sağolsun
sevgili kaptanım amacımız aynı buraları dutluk haline getirmek
cok teşekkürler kızlar
Aa ben sadece mezun grafigini gormustum hemen kosuyorum zaten cocuklardan ve islerden o grafiklerin devamini getiremedim en kisa surede devamlari gelecekSevgili arkadaşlar,
Kurucusunun sevgili yardımcımtoplight kaptanımın olduğu ve Cuma Zayıflama Yarışması'nı grafiklerle anlatan bir başlığımız var.
Beğeni sayılarından yola çıkarak; henüz pek alışmadığınızı düşünüyorum.
Bugün 5 grafik ekledim. Sonuncu grafik mesajında eklediklerimin hepsini toparladım. Bakmanızı dilerim.
Yarın görüşmek ümidiyle, iyi geceler.
Hani bir reklam vardi "sen yoksan 1 eksigiz " diye 7.takim yokken 1 eksiktik tekrar hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?