hemen bakıyorumtoplight kaptanım sanırım arada kaynamış..
Ben bir toparlayayım.. sen de müsait olabildiğinde bakarsan sevinirim. Çünkü konu performans uygulaması ile ilgili..
Mefkurem kaptanımın bir önerisi oldu.
Ben de şöyle yanıtladım.
Bunun üzerine de kaptanım ne istediğini detaylandırdı.
sevgili editörüm ben başladım ben bitireyim bu işi senin için sorun olmazsa
bir de sevgili editörüm ben mezunların kepi için etap raporuna göre mi yapayım yoksa sen mezunlar topiğine ekleyince mi yapayım?
Performans uygulamasında 0,30 altında kalan üyeler görünüyor şu anda ve nota alıyorlar.
Aldıkları notalar da, ilk üçe girdiklerinde siliniyor ve o zaman yazılıyor etap 1.cisi vs. gibi.
Sanırım performans uygulamasına eklemek zor olabilir.
Ama şu da yapılabilir. Her performans turu sonunda (yani her 8 etapta 1) son sekiz etabı kapsayan bir liste oluşturulabilir.
Mesela şöyle bir tablo: (salladım tabii)
toplight kaptanım bu öneriyi daha güzel değerlendirecektir.
Ayrıca, öneri için teşekkür ederiz.
Eki Görüntüle 2112859
Rica ederim cnm
Ben
özellikle dereceye giren takımların hangi sıklıkla derece yaptiklarini görürsek bu da ayrı Bi motivasyon sağlar dlye düşünmüştüm
Misal
8 etap boyunca
1.takim - 3 birincilik _
2 üçüncülük gibi gibi :))
seaBahAR ve kaptan arkadaşlarım fikirleriniz çok güzel. Yükselen yıldızlar da çok güzel olmuş emeklerinize sağlık
Her performans turu sonunda tek bir tablo eklemek yeterli kanımca.. Performans uygulamasının genel akışını bozmayalım. Son etapta ceza vs. belli olduğunda bir de genel tablo eklenebilir.performans raporlarında sadece eksi yüzdeleri ve dereceleri yazıyorduk mefkurem kaptanımın söylediği gibi mi? yoksa editörümün hazırladığı tablo gibi mi olacak benim için farketmez ? siz hangisini söylerseniz performans turu bitiminde ona göre hazırlayıp sonuçtan sonra ekleriz
Aklıma bişey gelirse seve seveBeğenmene sevindim..
Senden de yeni fikirlere açığız her daim.
Her performans turu sonunda tek bir tablo eklemek yeterli kanımca.. Performans uygulamasının genel akışını bozmayalım. Son etapta ceza vs. belli olduğunda bir de genel tablo eklenebilir.
Ancak benim önerdiğim tablodan daha farklı bir şey istiyor amaMefkurem kaptanım. Kaç kere ne oldu? gibi bir şey. Gerçi benim taslağa bakınca da anlaşılır durum ama.. bilemedim.
Bence sen ne hazırlayabileceğine bakarsan daha iyi olur, iş seni etkileyecek çünkü.
Aklıma bişey gelirse seve seve
Ben eski analizlerdeki çiçekler gibi anlamıştım ama o çok olur sanırım her takım için
o zaman şimdi başlayan performansı bozmadan bu dönem sonunda hazırlayalım güzel bir tabloHer performans turu sonunda tek bir tablo eklemek yeterli kanımca.. Performans uygulamasının genel akışını bozmayalım. Son etapta ceza vs. belli olduğunda bir de genel tablo eklenebilir.
Ancak benim önerdiğim tablodan daha farklı bir şey istiyor amaMefkurem kaptanım. Kaç kere ne oldu? gibi bir şey. Gerçi benim taslağa bakınca da anlaşılır durum ama.. bilemedim.
Bence sen ne hazırlayabileceğine bakarsan daha iyi olur, iş seni etkileyecek çünkü.
Hersey icin ellerine saglik cnmo zaman şimdi başlayan performansı bozmadan bu dönem sonunda hazırlayalım güzel bir tablo
Yüzde 5inden azını almış bence girebilir takıma da yazmıştım ama sizler daha iyi bilirsiniz hem 6 ayı da geçmişArkadaşlar 511. Etapta 84,5 ile izine ayrılan üye 87,5 la hemen listeye girebilir mi. A/2 ye uyuyor mu bilemedim
%5 in altında ama 6 ayı geçmiş kafam karıştı benim ondan sorma ihtiycı hissettim canım.Yüzde 5inden azını almış bence girebilir takıma da yazmıştım ama sizler daha iyi bilirsiniz hem 6 ayı da geçmiş
Ay pardon yüzde 5in altında ise alınmazmış listeye kafam karıştı kusura bakma canım ama martta gitmiş izne epey zaman olmuş
Benim kafam yerinde değil canım o yüzden kusuruma bakma%5 in altında ama 6 ayı geçmiş kafam karıştı benim ondan sorma ihtiycı hissettim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?