Teşekkür ederim monişimHarika düşünmüşsün, çok çok beğendim püsküütüm fikrine emeğine sağlık.
İlk cümlene istinaden, üyeler için de yapsak mı diye düşünmeden edemedim
Dn: Eski kaptan şeysimle araya kaynadım
Motive etmesi sevindirici.. rica ederim.Bende beğendim kendi takımımı da liste de görmek motive etti gerçekten. Paylaşıyorum ekibimde aynı gururu yaşayacaktır. Elinize sağlık.
Ama bu cok guzel olmus
Monisim guzel fikir tatlim takim icinde yapabilirizHarika düşünmüşsün, çok çok beğendim püsküütüm fikrine emeğine sağlık.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
buda çok güzel bir fikir malum geldi yaz ayları gevsedi gönül yayları motivasyonu ayakta tutmak adına süperHarika düşünmüşsün, çok çok beğendim püsküütüm fikrine emeğine sağlık.
Püsküütüm ev dışındayım yeni okudum. Deneme mesajı atıyorum düzelmez ise eve döndüğümde tekrar bakıcammoni şim. özel mesaj yazdım ama hata oluştu. Sana özel mesajla ulaşamıyormuşum.
Bi'zahmet bakar mısın?
Ama bu cok guzel olmus
Monisim guzel fikir tatlim takim icinde yapabiliriz
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
buda çok güzel bir fikir malum geldi yaz ayları gevsedi gönül yayları motivasyonu ayakta tutmak adına süper
Atabildim monişim..Püsküütüm ev dışındayım yeni okudum. Deneme mesajı atıyorum düzelmez ise eve döndüğümde tekrar bakıcam
Baharcim eğer sana zahmet olmicaksa gerçekten çok güzel dusunmusun
Eminim takımlar içinde bu yıldızları görmek ayrı Bi motivasyon olacaktir
Benim bi fikrim daha var sizler ne dersiniz bilmiyorum
Belki daha gelistirebilirsiniz
Mesela performans uygulaması donemince
Takımların kaç sefer dereceye girdikleri ve kaçıncı olduklarıyla ilgilide bi liste olusturulabilirmi
Böylelikle takımların ne kadar başarı gösterdiklerini toplu halde görebiliriz
Rica ederim cnm
Performans uygulamasında 0,30 altında kalan üyeler görünüyor şu anda ve nota alıyorlar.
Aldıkları notalar da, ilk üçe girdiklerinde siliniyor ve o zaman yazılıyor etap 1.cisi vs. gibi.
Sanırım performans uygulamasına eklemek zor olabilir.
Ama şu da yapılabilir. Her performans turu sonunda (yani her 8 etapta 1) son sekiz etabı kapsayan bir liste oluşturulabilir.
Mesela şöyle bir tablo: (salladım tabii)
toplight kaptanım bu öneriyi daha güzel değerlendirecektir.
Ayrıca, öneri için teşekkür ederiz.
Eki Görüntüle 2112859
tabii ki yena cım 2 haftadır mezun olanları sevgili kazene mesaj atacağımMezuniyet kepimiz olacakmı bizim de..
:)
Çok istiyorum :)
tabii ki yena cım 2 haftadır mezun olanları sevgili kazene mesaj atacağım
Bende yeni gelişmeleri çok beğendim ve kendi takımımda duyurusunu birazdan yapıyorum
Ellerine sağlık Baharcığım
Tam cevap verecektim kiMezuniyet kepimiz olacakmı bizim de..
:)
Çok istiyorum :)
Kaptanım bu görevi de sen mi üstleniyorsun?tabii ki yena cım 2 haftadır mezun olanları sevgili kazene mesaj atacağım
Kaptanım notumu aldım. Karar defterini ekstrem bir durum olmaz ise hafta sonları güncelliyorum. Bir sonraki güncellemede gereken editi yapacağım.
sevgili editörüm ben başladım ben bitireyim bu işi senin için sorun olmazsa
Rica ederim tatlım, beğenmene sevindim.
Tam cevap verecektim kitoplight kaptanım imdada yetişmiş.
Kaptanım bu görevi de sen mi üstleniyorsun?
Çünkü ben de, her etap sonrası karneleri hazırlamayı bitirdikten sonra Kazen'e toplu mesaj atacaktım.
Aramızda netleştirelim ki; gözümüzden kaçmasın.
Kaptanım notumu aldım. Karar defterini ekstrem bir durum olmaz ise hafta sonları güncelliyorum. Bir sonraki güncellemede gereken editi yapacağım.
13. takım topiğinin sahibinin sen olma ricasını az önce Kazen'e ilettim. İstersen biraz bekle. Değişince istediğin değişikliği yapabilirsin. Yok hemen istiyorsan bana özelden metnini gönder, ben güncelleyeyim.
Rica ederim tatlım, beğenmene sevindim.
Tam cevap verecektim kitoplight kaptanım imdada yetişmiş.
Kaptanım bu görevi de sen mi üstleniyorsun?
Çünkü ben de, her etap sonrası karneleri hazırlamayı bitirdikten sonra Kazen'e toplu mesaj atacaktım.
Aramızda netleştirelim ki; gözümüzden kaçmasın.
13. takım topiğinin sahibinin sen olma ricasını az önce Kazen'e ilettim. İstersen biraz bekle. Değişince istediğin değişikliği yapabilirsin. Yok hemen istiyorsan bana özelden metnini gönder, ben güncelleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?