Kaptanımtoplight can arkadaşlarım @wendigo fancynancy inatettimolacak Ellerinize, emeğinize sağlık.
Elinize ,emeğinize, o güzel yüreklerinize sağlık kaptaniçemcanim sen ve moni ninde fikirleriniz destekledi bizi hep birlikte bir aile olduk biz
Buradan bi makale çıkarır mıyız ne dersin akademik iki insan olarakYeni fikirlere de açığız sevgili kaptanlarım. Müsait oldukça bakmaya çalışırız. Bu kadar büyük bi data ile çok çeşitli ve eğlenceli analiz yapmak mümkün.
Cansın sen yaaacanim sen ve moni ninde fikirleriniz destekledi bizi hep birlikte bir aile olduk biz
Benim tanıdığım @akrep33 kaptan kızmaz.. hatta kendiyle hesaplaşır, hırs yapar, kilolarını verir.
Hartık analizler bitince bi kutlama yapalımYapacaklarım:
- Etap raporu hazırlamak
- 3 adet karne hazırlamak
- İmzamda yer alan kararları, açıklayıcı bir metinle amacını anlaşılır kılmak ve bu metni bütün takım topiklerine kopyalamak.
- İmzamda yer alan kararları, Karar Defterine montelemek.
analizler bitti, söylemiş miydim?
Ben de çok üzülürüm, kızmayacağına inanıyorum.. dilerim yanılmam.Kızmasın zaten çok üzülürüm
Hem de nasıl.. böyle penguenlerin içinde oturasım var.. beni kutuplara yollar mısınız?Hartık analizler bitince bi kutlama yapalım
Kutupları sana getirsek olur mu ki?Ben de çok üzülürüm, kızmayacağına inanıyorum.. dilerim yanılmam.
Hem de nasıl.. böyle penguenlerin içinde oturasım var.. beni kutuplara yollar mısınız?
Kutupları sana getirsek olur mu ki?
Kaptanımtoplight can arkadaşlarım @wendigo fancynancy inatettimolacak Ellerinize, emeğinize sağlık.
canim sen ve moni ninde fikirleriniz destekledi bizi hep birlikte bir aile olduk biz
Elinize ,emeğinize, o güzel yüreklerinize sağlık kaptaniçemtoplight ve melekleri inatettimolacak @wendigo fancynancy hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
Seviliyorsunuz güzel ailem
Benim biricik geniş ailemSevgili takımdașlarım yol arkadaşlarımtoplight inatettimolacak @wendigo ve fancynancy ellerinize emeğinize sağlık, çok güzel olmuş. Yoğun bir donemime denk geldiği için sizlere yardımcı olamadım, bundan sonra yapılacak analizler olursa her zaman yanınızdayım biliyorsunuz ki :)
Buradan bi makale çıkarır mıyız ne dersin akademik iki insan olarak
Bi isteğiniz olursa ses edin yeter kaptanım fırsat bulursak bakmaya çalışırız tek derdin bu olsuntoplight inatettimolacak @wendigo fancynancy elinize saglik çok emek vermişsiniz gercwkten ama güzel bir iş çıkmis şu mr Excelle hiç tanisikligim olmadı hiç kullanamıyorum isim gerektirmedıgi için ama eksikliğini de hissediyorum ve çok özeniyorum şu düzenli tabloları görünce
Kızlar tablolar bir Harika elinize, emeğinize ve en çok da o güzel yüreklerinize sağlık
Kaptanım bugün biraz yoğundu.Kızmayacağını düşünerek ben cevaplamak istedim sevgilitoplight kaptanım ben de bir grafik ekleyebilir miyim acaba?
Hafta içinde yani.. şimdi malum diğer işlere bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?